Gravidutze si mamici de Cluj - 152

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Andrea-tu ai fost deja la TT, cat te tine acolo? eu sunt programata pe 7.15, numai trebe in mare sa stiu sa vad cum fac cu Timea.ms mult!

Andrea-Doamne da sa fie fetita daca tu asa vrei

Meli15+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Andrea-tu ai fost deja la TT, cat te tine acolo? eu sunt programata pe 7.15, numai trebe in mare sa stiu sa vad cum fac cu Timea.ms mult!

Andrea-Doamne da sa fie fetita daca tu asa vrei

Meli, din pacate am stat mai mult decat era cazul, asta pt ca dna doctor se tot plimba cand pe sus la saloane, cred, cand jos la cabinet...ca in final sa vina un medic tanar sa ne faca eco...am fost cam 7 gravidute care asteptam la TT...daca dna doctor statea la cabinet terminam rapid...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andrea-se face si eco? eu am crezut ca-ti ia sange numai.poti manca de aia, asa-i? si la fiecare vine medicul ei? ca al meu nu e de la gine 1.mai mult ce inseamna?vreo 2 ore sau mai mult?offf, sistemul asta de la noi...mai bine faceam programare la synevo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli si eu vin la intalnire. Alex imi amintesti si mie in ziua aia daca nu dau eu vreun semn pe aici?
Noapte buna sa aveti.
Edit: De 8 martie ce facem?. Alex, ramane Bamboo?

Mergi la inceput

1.-Ioana-mami de Patrick
2.-Alex
3.-Meli
4.-Andrea-mami de Daria- daca e de la 19!
5.Elenutza
6.-Adriana
7.-Ani
8.Ioana-mami de Sara?
9.Gaby?
10.-Andrea-mami de Eric
11.-Lore

pana la amiazi sas va mai ganditi daca puteti careva sa mai veniti, m-as bucura sa ne adunam in numar cat mai mare, si daca pt o ora, de puterea unui papanasi,hihi.

Meli16+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetelor,..

vin si eu la intalnire. deci e in 01 Martie, Lunea la rest. Sinaia , ora???

nu am mai intrat demult pe forum...nu am avut dispozitia necesara, am facut analize la endo, Sorana a fost tot bolnavioara( a "prins" o gripa nasoala de data asta), m-am enervat pe salariile de kk pe care le luam in tara asta si tot asa pb si problemute.

andreea, te rog sa treci pe listuta de pe prima pagina la aniversari pe Sorana 20 deccembrie 2005.mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

neataaaa
la noi e senin, fain de tot, la voi ?
ieri a fost urat de tot afara. si in casa de altfel...a urlat alex pana seara de nu stiam ce sa ne facem cu ea. pana la urma m-am gandit eu ca e de la kk problema si i-am pus putin supozitor cu glicerina. cum a facut kk cum a trecut problema. nu m-am putut gandi mai repede ea urla eu plangeam langa ea, sotul tremura ca nu stia ce are
elena felicitari pentru micul campion
gabriela la multe lunite sofiei imediat se marita
offf a inceput alex un strop de scandal, nu ii place cum se joaca tati cu ea ma duc la ea.
va pup, spor la treburi

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Andrea-se face si eco? eu am crezut ca-ti ia sange numai.poti manca de aia, asa-i? si la fiecare vine medicul ei? ca al meu nu e de la gine 1.mai mult ce inseamna?vreo 2 ore sau mai mult?offf, sistemul asta de la noi...mai bine faceam programare la synevo...

Meli se face si eco dupa ce-ti ia sange...de fapt pt eco am stat atat,ca dr. se tot plimba, pana ce a trimis pe un alt medic sa ne faca eco, ca sa nu ne mai tina atata acolo... ...poti manca, da... si nu, nu vine fiecare cu medicul ei, e vorba de medicul de acolo de la clinica, care se ocupa cu asta....n-am stat chiar 2 ore dar tot am stat o ora juma... paote tu ai noroc sa nu mai fie asa ocupata tanti dr si atunci merge repede..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

buna gagici,

am revenit si eu ...v-am mai citit in fuga dar nicicum nu am reusit sa mai scriu.
Poate reusesc si eu sa ajung luni la Sinaia desi lucrez in tura de dupa-masa atunci. Sper sa nu am pacienti pana tarziu. Fac eu sa ajung sa va mai vad si sa mai povestim.

De "8 martie" mai vine cineva la Bamboo? De fapt se tzine pe 6 martie, sambata. SI aici trebe rezervat si biletul nu e f. scump...20 ron intrarea.

Cand ma uit si la pozele voastre cu bebei mici sau rasfoiesc albumul cu Sara imi e dor de un bebica mic si ma apuca nostalgia. Dar alteori, cand mi-e super incarcat programul nu-mi doresc sa mai fie inca un copil. Deci sunt f. nehotarata. Asa ca pt. anul asta am zis pas. Sa vedem cum va fi la anu'.

Acum suntem in cautare de masinutza. Am vandut o masina, am ramas doar cu "buburuza" lui tati (e un clio mic). Poate primesc de 8 Martie un cadou frumos .

Va pup ...o si frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la mine, Ada cum facdem cu biletele? Aduna cineva bani sau de unde trebuie sa le luam? Nu ar trebui sa rezervam o masa?

Mergi la inceput