Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Salutari si de la mine!

Kossir nastere usoara maine si te asteptam cat de curand cu vesti! Multa sanatate tie si lui bebe!
Ella iti doresc sa mai stea cuminte bebe Geo inca putin. Vad ca e nerabdator sa o cunoasca pe mamica lui, dar poate mai sta macar 2 sapt. La dr cand ai urmatorul control? Ca poate ar trebui sa ii spui mai repede de toate simptomele. pe Geo sa fie cuminte!
Castelana felicitari pentru vestile bune de la echo!

la burtici!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ami bafta la dr.

Andira daca o sa gasesc iau si eu, stii vorba aia, "sa nu mor proasta". Sunt multe fructe pe care le vad prin supermarketuri pe care nu le-am incercat. Eu sunt tare putin deschisa la nou cand vine vorba de mancat. Nu pot manca o mancare noua decat daca o fac eu si stiu ce contine, dar la alte persoane nu pot. La fructe, daca nu am mai gustat, mi-e teama sa incerc eu prima data doar ca le vad acolo in ladite. Nu iti zic cat timp am refuzat sa pap Pomelo si acum as manca non stop.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata burtici!

Acum am deschis si eu ochii mai bine, dupa ce mi-am baut cafelutza cu lapte si am mancat iaurt cu cereale...

Am vazut ca se vorbeste despre cartofi prajiti, parizer si alte bunataturi...Din fericire pentru mine nu mai sunt de multa vreme sursa de......Cu o fiere lenese si triseptata (strangulata in 2 locuri) am interdictie la prajeli si mancaruri grele si m-am conformat de cand aveam 20 de ani caci crizele de fiere nu sunt placute deloc oricat de bune ar fi sarmalele, micii si jumarii...Apoi, prin 1999 am capatat (nu stiu cum) o alergie la carnea de porc si m-am obisnuit s fara asta...Asa ca eu am ani buni fara salamuri, carnati, prajeli...Mai gust didn cand in cand (can imi face mama) sarmale si ardei umpluti dar cu vita...

In schimb zilele astea eu salivez de mama focului la castane coapte si cum le-a trecut sezonul si nu le mai gasesc proaspete in piata , am facut un maraton prin smarketuri ptr a gasi un "inlocuitor" dar fara succes pana acum..

Kossir - iti doresc nastere usoara si un bebe de nota 10! abia astept detaliile!

Miria - din fericire eu sunt inca nevargata dar nu cred ca este 100% meritul produselor de hidratare folosite. cum au spus fetele, conteaza mult si "materialul" si cum a evoluat sarcina. daca burtica a crescut in mod constant si kg s-au depus treptat...pielea a avut mai mult timp de adaptare...Si abia apoi vin cremele care ajuta cat de cat...Eu am folosit la inceput doar dupa baie ulei de la Johnson, apoi ulei de migdale si de vreo 2 saptamani folosesc dimineata ulei de la Weleda care mentine pielea vizibil hidratata pana seara.
Oricum nu dispera, sunt sanse ca dupa nastere sa dispara sau si mai probabil sa se atenueze suficent cat sa nu atraga atentia in mod neplacut.

Castelana - ma bucur ca bebe e bine si marisor! bravo! Si eu abia astept sa-mi vad odorul dar mai am de asteptat pana vinerea viitoare. nu mai am rabdare!

Nu stiu al meu cat de mare este dar singur e un mic fortzos! ieri mi-a tras una direct in prima coasta de pe dreapta. lovitura a fpst atat de puternica de am crezut ca mi-a rupt-o. am sarit de pe canapea aproape tipand de durere si m-am si speriat...ca nu ma asteptam la asa o lovitura! dupa aceea eram ingrijorata sa nu-si fi facut rau bebe! saracutzul cred ca a incept sa nu mai aiba loc!

Cat despre drepturile "materiale" am mai citit cate ceva prin legislatia in vigoare si maxim ma incadrez la cei 200 lei dar ar trebui sa aduc un sac de documente si nu cred ca merita efortul. nici macar nu stiu cand voi putea veni in tara dupa nastere asa ca...sanatosi sa fim...

O zi buna fetelor...ma duc sa-mi fac de lucru prin casa, caci afara e o vreme cam neatragatoare ptr plimbari si inca ma doare piciorul (laba piciorului). daca nu ma lasa durerea pana luni...voi merge la doctor sa-mi dea ceva ptr ligamentul asta sucit (caci altceva nu cred ca este).

Pupicei tuturor burticilor!

32 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

eu sunt INCA reticenta la pomelo. n-am mancat si nici nu-mi vine sa incerc....

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!

Multumesc si celorlalte fete care mi-au trimis condoleante verisoarei mele.

Am vb cu cineva de la servici (biroul salarizare) si nu beneficiez de nici o compensare de 15% sau acel salariu mediu pe unitate , cica CCM nu prevede asta si mai ales acum sunt si in per de somaj tehnic.

Am o intrebare, pt toate fetele cine stie sa-mi raspunda:
- pt calculul indemnizatiei de 2 ani se i-a in calcul, salariul brut din ultimile 6 luni, iar eu ultima luna am fost in concediu medical, nu ramane salariul brut neschimbat? Ma afecteaza doar la salaiul net din luna repsectiva..
Am intrebat, pt ca acea d-na de la salarizare mi-a zis ca voi avea un venit mic, adica m putin de 600 ron? Avand in vd ca in ultimile 5 luni am avut salariul brut 950, iar ultima luna 1200..
Ziceti si voi , nu mai bine aleg media veniturilor din ultimile 6 luni * 85%, decat 600 cat e indemnizatia?

Imi cer scuze, ca am deschis (iar) subiectul, dar pe mine asta ma framanta acum .
Voi lamuri si Marti cand voi duce concediul prenatal.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

eu sunt INCA reticenta la pomelo. n-am mancat si nici nu-mi vine sa incerc....

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Nu stii ce pierzi!E bun rau!!!

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

alina pt indemnizatia de crestere a copilului se ia in considerare media pe ultimele 12 luni - netul!

Marina 31 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana si eu citeam ca bebe nu mai misca la fel de mult in ultima luna, dar mie mi se pare ca e invers...reprizele lui de somn sunt mult mai rare si mai scurte..
Si ma gandesc eu ca il simt asa de tare din cauza ca e mare, si e suficient sa isi intinda o manuta , si burta mea e deformata

Sau poate in cazul nostru, mai incearca si ei sa se intoarca...nu stiu. Chiar sant curioasa ca de la 27 saptamani la 33 s-a intors din transversal in pelvian
Acuma de la 33 la 37 poate am o surpiza si s-a intors cu capu in josVoi vedea vineri
P.S. Era clar ca nu rezist...ca toata ziua ma gandesc la elIncerc sa imi imaginez cum arata Eu nu i-am mai vazut fata din luna a 5-a pt ca a stat mereu cu mainile pe fata

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

[quote]citat din mesajul lui PIF_pif

Ella iti doresc sa mai stea cuminte bebe Geo inca putin. Vad ca e nerabdator sa o cunoasca pe mamica lui, dar poate mai sta macar 2 sapt. La dr cand ai urmatorul control? Ca poate ar trebui sa ii spui mai repede de toate simptomele. pe Geo sa fie cuminte!
[quote]

Pif ,luni merg la dna L.Simptome...hmmm.....ieri am exagerat la maxim cu treburile in casa si mijlocul meu a durut toata noaptea.Ii zic eu luni .Il vrajesc pe fii-miu pana atunci.Pup pt Ema !

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Dayanara, hai ca sigur o sa fie bine, la cat ne cautam si la cate metode sunt azi de depistarea tuturor problemelor... Eu azi iar am dat sange sa testam iar de toate pentru toti. Oricum e bine ca ti-a facut dozajul hormonal. Bafta in continuare!
babyangel, da asa e nu fac nimic si-s obosita si transpirata moarta.
azi mi-a zis dr sa-mi dau verigheta jos, a zis ca mai bine decat sa o taie ei
Camelicule, brava, lasa ca-s bune rezultatele, nu te mai stresa! la 30 de saptamani nu e asa micut bebeul tau. Papa si tu ce trebuie si asa ai constiinta impacata ca macar l-ai alimentat qualite' superior!
honeybaby, stiu teoriile astea de cum sa mancam si de ce...dar asa bine ma simt seara cu iart cu fructe! uneori mai pap salata cu cate ceva, dar daca as putea numai salata, tare as mai paste (dar e talibanul de sot care are impresia ca-s nebuna si nu ma alimentez corect, adica de fisu il doare cred)
freedelia, fata nu mai zic nimic decat AMR usor. Restul ti le mai si cauti! Acu te-a gasit sa faci pe ghidul turistic...fara cuvinte!
Miria din pacate nu-s asa multe de facut in cazul vergeturilor care apar la straturile 3-4 unde crema nu patrunde oricum. Conteaza de fapt elasticitatea pielii.
Eu ma dau cu o crema de gravide, dar tare uit sa ma ung, oricum uit toate alea, nu numai sa ma dau cu crema... dar sa revenim la subiect conteaza hidratarea din interior( ce mananci si ce bei) si masaj usor care stimuleaza circulatia (de facpt se zice ca asta conteaza mai mult ca si crema in sine) Imi pare rau ca te mai streseaza si chestia asta, ne revenim noi.
Te vad cam jos cu moralul sau mi se pare? optimism!
Ellanik, draga mea mi-au distrus cu soriciullll ala!!!!
oanaiacovita, pai dormi daca ai chef, si mie mi-ar placea sa dorm, sau macar sa-mi fie somn, dar sunt doar obosita, noaptea vad 2-3 seriale sau 2 filme si merg in pat ca ma intepenesc pe canapea.
Gaby, of si pietrele astea... sanatate!
rmkristine, draga mea cand faci FIV faci tot ce-ti zice acoloooo, produsul de conceptie poate fi afectat si de catre cosmeticele mele, ceaiuri etc. La inceput pana s-a vazut ca s-a prins si pana in sapt 12 cand se zice ca-i stabila sarcina si bebe se vede ok mi-au fost interzise foarte multe chestii, printre care si folosirea cuptorului cu microunde. cuvantul asta afecta... este vast acum, la momentul respectiv este sa se prinda, apoi sa reziste, etc. Dupa ce e mai mare... fiecare face cum doreste, eu una nu-l vreau si nici nu-l folosesc. La copil sigur nu va exista!
Andira, merci, sa stii ca e norocos bebele meu, eu sunt moarta dupa tot ce e fructos, suculos, cremos, etc-los. N-am avut greturi dar asa o dorinta doar de ceva racoros, si fructos a fost toata sarcina. Si am bagat si eu la greu, la inceput ma balona tare de tot (aparte tonele de progesteron si estrogen pompate) faptul ca era cam repaus total. Si statea si eu si bagam o farfurie de fructe si semnite de toate felurile.
Oricum acum ca e mare nebunie aici cu anul nou chinezesc, am bagat la tangenine (mandarine mici ca niste prunisoare, la greu.
ma bucur ca se gasesc si-n tara fructe exotice, pot fi din partile astea ale Asiei.
Kossir, am asa niste emotii pentru tineeeeeeeeeeeeeeeee, ce sa-ti zic? sa fii curajoasa (doar ai un nume) maine vedeti printesica voastra!!!! Sa fiti sanatoase amandoua si tu sa te refaci rapid!

fetele, va pup ma duc sa-mi mai curat ceva de papa ca parca imi ploua-n gura de cand am scris Andirei!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput