Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Salutare, am vazut ca vorbiti de creme pentru vergeturi, asa am crezut si eu la prima sarcin aca te poti feri de ele, dar din pacate cand nasti un copil de 4200gr nu mai ai nicio sansa sa nu faci vergeturi, in ultim alun ama trezeam in fiecare zi cu altele, stiu ca sunt inestetice dar nu am avut ce face, acum nu au mai aparut altele dar ce sa te faci cu cele dinainte.
eu zic sa fim sanatoase ca la plaja i-mi iau costum cu totul.

CARMEN sa ne spui ora la care pleci ca sa neputem gandi la tine si iti doresc ca ziua de maine sa fi ziua in care fata ti se va lumina la privirea printesei , o zi pe care nu o vei uita niciodata, un pitic mic atat de asteptat, sa fiti sanatoase si totul sa fie bine.

AMI sper ca esti bine si te asteptam cu vesti de la dr.

ELA daca bebe GEO vrea sa vin al atin emai devreme sunt sigura ce vei fi gara cu toate pregatirile si oricum nu mai ai mult de asteptat nici tu.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 38+ IOANA
AMR 10 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Castelana - fericitari pt vestile bune de la eco
Ella - fara volanase calcate nu vine bbGeo. Eu zic ca mai sta a sapt bbGeo.
Briza - merci pt reteta
M-am apucat si eu sa calc ultimele hainute. Pana acum am calcat finetul si o camasa pt spital. Deja nu mai stau asa bine in fund.
Nu prea imi place cum arata finetul. Mai bine algeam un bumbac simplu.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey ..cel putin o saptamana ...dupa Valentines .Asa negociem cu 'mnealui.

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Buna burtici!

Eu de cateva zile ma simt cam rau... am greturi si niste ameteli! Imi cer scuze ca nu va pot raspunde la fiecare in parte. Azi mergem la medic si sper sa fie bine. Multi pupici la absolut toata lumea si sanatate!

O zi buna in continuare!

36+ Irina

AMR 3

Cred ca esti insarcinata!!! GLUMA

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna fetele! Am facut si noi ochi si ne-am pus pe recuperat ce-ati mai scris

honey, camilecu, fetita noastra la 31s avea 1,450kg (ecografic e mai mica cu vreo 4 zile oricum), dar nu mi-a spus ca ar fi prea micutza. Oricum vom ramane surprinse cat de bine vor recupera acum pe ultima suta.

dayanara, sper ca esti mai ok, nu-ti mai face atatea ganduri si mustrari de constiinta, daca dr a zis ca e totul in regula.

ma inscriu si eu in clubul celor depresive care nu mai pot face treaba ca altadata si depind de ceilalti dela inc sapt ma rog de sot sa dea cu aspiratorul, simt ca o iau razna.

cu fructele seara...incerc sa ma feresc sa mananc pt ca stiu sigur ca nu-s in regula, fermenteaza si produc aciditate, asa ca prefer sa mananc dimineata cum ma trezesc
cat despre microunde, stiu ca nu-i ok, dar tot il folosesc cel putin o data pe zi cand imi incalzesc laptele...trebuie sa ma mobilizez si sa renunt la obiceiul asta. oricum sunt hotarata ca de anul asta sa imi prepar eu muraturi, compoturi etc si sa mananc numai de la bunica de la tara legume, zarzavaturi, pui; si-asa oua numai de
la ea folosim (apropos, ati vazut reportajul cu ouale de la gainile stresate?...o s-o luam razna de tot pana la urma)

si bebe a mea se misca asa necontrolat cateodata, primele dati am crezut ca se sperie de ceva, acum bag seama ca-i ceva normal cand citesc ca si voi ati trecut prin asta. eu mangaiam burtica si-i vorbeam frumos si se linistea repede.

castelana felicitari pentru vestile bune!

miria, eu pt vergeturi folosesc lotiuni de la Palmer's (se gasesc in magazinul ala din incinta Real, am uitat cum le zice parca DM), Mustela (care e cam scumpa dupa parerea mea, dar am zis sa fie...) si ulei de masline care e f f bun.

ella, in visul meu eram toate f sexy cu burticile la soare, cu costume care mai de care...deh, daca nici in vise atunci?...

ami multa sanatate! bafta la dr!

ioanact indemnizatia se calculeaza 85% din salariul net pe ultimele 12 luni (in co de maternitate se lua in calcul salariul brut pe ultimele 6 luni), acum nu stiu cum ar fi mai bine sa procedezi, mai ales ca ultima luna ai fost in medical si presupun ca se simte la banutzi...

32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele la primul bebe si nu numai, am "furat" de la Pufuleti un link tare util dupa parerea mea:

www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/ingrijirea-nou-nascutului-masajul-picioruselor-si-abdomenului/" target="_blank"> Masajul bebelusului

Eu ma duc sa ma plimb de nebuna prin cartier, ca nu mai am stare in casa.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna fetele!

Multumesc si celorlalte fete care mi-au trimis condoleante verisoarei mele.

Am vb cu cineva de la servici (biroul salarizare) si nu beneficiez de nici o compensare de 15% sau acel salariu mediu pe unitate , cica CCM nu prevede asta si mai ales acum sunt si in per de somaj tehnic.

Am o intrebare, pt toate fetele cine stie sa-mi raspunda:
- pt calculul indemnizatiei de 2 ani se i-a in calcul, salariul brut din ultimile 6 luni, iar eu ultima luna am fost in concediu medical, nu ramane salariul brut neschimbat? Ma afecteaza doar la salaiul net din luna repsectiva..
Am intrebat, pt ca acea d-na de la salarizare mi-a zis ca voi avea un venit mic, adica m putin de 600 ron? Avand in vd ca in ultimile 5 luni am avut salariul brut 950, iar ultima luna 1200..
Ziceti si voi , nu mai bine aleg media veniturilor din ultimile 6 luni * 85%, decat 600 cat e indemnizatia?

Imi cer scuze, ca am deschis (iar) subiectul, dar pe mine asta ma framanta acum .
Voi lamuri si Marti cand voi duce concediul prenatal.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Alina pt indemnizatia de ingrijire se calculeaza 85% din media veniturilor nete din ultimele 12 luni. Doar in cazul concediului prenatal si post natal , adica cele 126 de zile, se calculeaza 85% din venitul brut. Deci daca tu ai salariul brut 950 de lei, atunci netul e undeva la 750, nu? Se calculeaza 85% din cei 750 lei , nu din 950 lei.

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am facut o pauza ca ma dor picioarele. Ei, cu vergeturile astea! O sa imi iau niste creme, oricum.

Nu-s cu moralul la pamant deloc, dar voi nu stiti cum ceea ce scrieti capata nuanta cand nu-i spus life? Daca am vorbi fata in fata sigur ati avea alta impresie, asa poate parea pesimism, panica, tristete, mai stiu eu ce.

Nu, nu-s asa chiar daca ideile imi trec cu carul prin cap.

Of, ce lene imi este sa gatesc astazi!
Chiar n-am chef, dar s-a terminat felul doi.

Ma doare spatele si afara e urat ca sa pot iesi cu fata la o plimbare pentru reincarcarea bateriilor.

Am inceput sa ma uit dupa lucrusoare pentru bebe. Doar ma uit, ca de cumparat le-as lua pe toate. Pe la noi sunt culori pale pentru bebe-baiat fata de lucrusoarele pentru fetite, dar pe net am gasit niste super-haiosenii. Sigur voi cumpara cate ceva ca nu ma pot abtine. Acuma imi fac doar o idee.

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Babyangel, Marina - daca tot ati deschis subiectul, mai am si eu o nelamurire: stiam ca se refera la veniturile nete, insa perioada include si cela 126 zile?
Pt ca asa ar fi ok pt mine, cele 4 luni in care iau mai mult decat salariul normal imi compenseaza fara probleme luna de concediu medical.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

camilecu ma bucur ca totul a iesit bine la eco :)

denisa da exact ca spasmele! deci si totul tau s.a panicat :))) al meu nu dar ma panichez eu pt 2
merci oricum, m.am linistit

checul la microunde il iau in tavita din magazin si.l bag la microunde :))))

miria eu nu ma mai dau cu nimic, la prima m.am dat peste tot si pe burta n.am nici.o vergetura in schimb am pe pulpe spre sold, asa ca nu ma mai agit, important e sa te hidratezi pe dinauntru
blugi cu talie joasa o sa porti, ca si eu port dar cu bluza peste :))

ioana28 si ivan a avut de cateva ori un fel de urticarie, dar nu pe tot corpul si i.am facut testele de alergie, nu e neaparat sa fie alergic dar poate iesi o intoleranta care in functie de gradul ei se poate trece cu vederea, exact cum a spus doctora ta

castelana felicitari pt vestile bune :)nici ca aveau cum sa fie altfel

oana si eu tot in 2 ture dorm, ultimul somn asta pana la 10.30 e cel mai dulce :)
miscarile fetale s.au intetit si la mine , dar oricum eu sunt cu mult in urma ta deci nu stiu cum va fi la 36-37 de saptamani

rmkristine mie mi.lau descoperit probleme cu tiroida dupa nasterea lui ivan la cateva luni, de atunci imi fac des analizele de sange care.s foarte mult in afara de tsh t4liber t3
atunci mi.au facut si ecografie si gamma grafia aia care in romaneste e scintigrafie, adica asa ceva
http://www. sfatulmedicului .ro/dictionar-medical/scintigrafie_4438
in sarcina repet des tsh t4 t3 restul din lista aia mare doar o singura data

nafi si mie imi plac castanele coapte, dar nu acasa,mananc pe afara cand e sezon si apar chiosculete unde se coc pe loc
ai dreptul la alocatia de 200 de lei 2 ani de zile, dar cred ca ambii parinti tre sa fie romani, nu.s f sigura

castelana ei mi.au facut de toate si dozaj si iod suplimentar, eu ma oftic de prostia mea, nu sunt ei de vina

bumbita sa treaca depresia

kossir ma org maine pt voi sa iasa totul bine! sa.ti tii repede bebelusa la piept

edit: rmkristine am pus pauza in link , altfel nu.l afisa

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miria si eu trebuie sa gatesc azi, si mi-e o lene...

Dar cum intr-o ora sigur mi se face foame, incerc sa ma mobilizez putin.

Am iesit dimineata putin ca n-am avut ce face, si m-au terminat hurducaielile masinii pe strazile noastre necuratate sau cu gropi, si echilibristica pe gheata.
Cand m-am intors 3h nu m-am dat jos din pat.

31+

Mergi la inceput