Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)
Raspunsuri - Pagina 19
bordeancavio spune:
vroiam sa zic si eu de crema pt burtica, eu folosesc de la 2 luni crema de la sanaosan pt burta, dar mai dau si pe sani cu ea. e foarte buna, nu are miros puternic, si burtica e moale si catifelata. nu are vergeturi, sper sa nu apara. eu dau in fiecare seara, si dau un pic mai multa, sa fie. oricum intra repede in piele. ar trebui sa cam dau si pe fund-solduri cu ceva, dar de lene.... pe burta dau intinsa in pat seara la tv, si e usor. pt restul ar trbui sa ma ridic... si lenea e mare. ![]()
eu va citesc in fiecare zi dar stau mai mult in pat, cu problema cu colul, si mi-e greu sa scriu din pat. de citit citesc usor, cu laptopul sprijinit pe o perna. din pacate n-am fost sa caut masuta pt laptop, si nici nu stiu daca ajung...
annya, of... ce stres si cu dr astia. ce sa zic, ai incredere ca bebe e bine, si faceti analize cand se naste. eu nu am mare incredere in ecografele astea si in cat de bine vad doctorii la ele... poate nu e nimic, si te mai si streseaza! multa bafta, pupici
rebiana, sper sa te simti mai bine cu greturile. vad ca cu moralul stai bine, ceea ce e super.
si eu am des un fel de greata, o fi de la arsuri, nu stiu, dar zici ca sunt iar in primele luni. nuu conteaza ce mananc.... o greata usoara tot mai apare.
gabi, eu zic sa nu te stresezi cu cantarul si cu greutatea. eventual mai consulta alt dr, mai vezi o parere. e si micuta bebelina, poate asa ia ea acum mai putin in greutate, si mai mult dupa.... ce stiu dr astia, cu graficele lor??? toti copiii tre sa fie intr-un grafic standard???
bluekidoo, imi pare rau de problemele tale. sa stii ca si eu mai am ameteli, ma ia cu calduri si greata, si ma sperii. ma gandesc sa nu fie de la vreo lipsa de calciu, ceva? adica sa-ti fii scazut calciul. sau de la glicemie?? eu incerc sa mananc cate putin si mai des, ca sa nu scada glicemia. in trim I am avut ceva probleme si am vazut ca tre sa mananc mai des, si e mai bine cu ameteala si starea de lesin. sau suportam noi mai greu problemele astea din sarcina... cine stie. eu si inainte mai aveam uneori ameteli, probl cu calciu... ma rog. cine stie... ai grija de tine, si mananca bine.
vio asteptand pe bebe
29+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Ioanact spune:
Buna fetele!
Am intrat si eu sa scot
pt CARMEN (care, cred ca deja a nascut).
Refacere rapida, mult laptic pt bebe Sofia!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
bordeancavio spune:
am uitat, alunite am vazut si eu noi, pe burtica mai mult, nu sunt mari dar nu erau. pe sani nu. cred ca e normal, eu as vrea sa diapara dupa, ca nu imi plac defel. nici nu prea am avut.
despre chef de "zbenguiala in pat" stiu ca mai se vorbea. eu stau bine la capitolul asta, dar.... fiind cu colul cam scurt, am mai rarit. cam la o data pe saptamana. problema e ca eu am chef, mai ales daca sunt odihnita sau nu mi-e rau, greata ceva, plus ca nu as vrea sa il chinui pe sot asa mult, de acum pana la nastere 2 luni si ceva plus vreo 2-3 luni dupa. voi ce parere aveti??? face rau la colul scurtat cam 3 cm, asa, din cand in cand??? ca n-as vrea sa intrerup de tot, mai ales ca pt mine e ok. nu ma deranjeaza, nu mi se intareste burta sau ceva. mai mult mi se intareste cand am vezica plina, sau cand stau mult pe scaun si in picioare. de aia incerc sa stau cumintica si sa ma odihnesc in pat cam 70% din zi.
vio asteptand pe bebe
29+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
miria_cristina spune:
ANNYA - Doctora care ti-a dat telefon aseara cred ca-i nesigura, dar mai mult gafeaza in continuare. Ar trebui s-o schimbi, pur si simplu, ca te complici cu ea. poti face ecografi oriunde nu neaparat la ea si medici buni exista in Bucuresti.
Cristina +28
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
nibi_niki spune:
Neata.Incerc sa recuperez ce a-ti scris zilele astea cat am lipsit dar mai intai....

HAI CARMEN!

Sa-ti dea d-zeu un bebica frumos si sanatos si tie mult laptic.
34+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
child spune:

HAI CARMEN

Intru sa fac prezenta, ca am vazut ca am fost strigata.
OANA ai o memorie de elefant, bravo
. Ieri am avut tns, eu zic ca e bine, doctorita zicea ca e aproape bine, ca i-ar fi placut sa-i creasca pulsul lui Albest un pic mai mult cand misca. Ma rog...
Cica luni refacem tns (deja m-am saturat) si in functie de asta decidem internarea.
M-am mai linistit cu internarea, o sa iau rezerva, chit ca va costa 80 lei pe zi, dar am conditii cat de cat cu televizor, wireless si frigider in camera. Si e nou renovat. Dupa ce nasc ma mut la salon roaming, cu bebe in camera, unde stiu ca e ok.
Chiar ca va fi aglomerata saptamana 22-26 februarie, cel mai probabil sa va tin isonul.
ANNYA tinem pumnii si fii increzatoare ca va fi totul bine 
M-am apucat de spalat lucrusoare, azi si maine o sa le si calc, in weekend fac bagajele (cel putin 3). La noi la spital nu da voie cu genti cum am vazut la voi, doar plase, ca sa nu se fure copiii (or fi avut cazuri???)
Si eu am alunite, sau nu stiu cum sa le spun, asa marunte si pe gat si pe sani lateral. Si mi s-a inchis pielea foarte tare tot pe sani, lateral, de sub axile, zici ca-s nespalata. Si sunt blonda natural!
Hai ca revin.
36+ 
miria_cristina spune:
Fetele, am cumparat crema pentru vergeturi MUSTELA si ma dau la greu cu ea. Acuma, fie ce-o fi! O sa mai iau si altele cand voi merge prin magazine, ca ieri am intrat intr-o farmacie am luat-o si gata. N-am mai stat sa scotocesc dupa altele.
Cristina +28
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miruna79 spune:
Aeleu ce ma enerveaza vergeturile astea, pana acum n-am avut nici o dunga pana in saptamana 36 credeam ca n-o sa mi apara nimic dar acu vad ca sunt pictata cu dungulite nu cred ca ma mai ajuta vreo crema , asta e sa fie bebe sanatos e cel mai important lucru.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
37+
Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE
ANDREEASMAR spune:
Buna dimineata fetelor...sau buna ziua
Am reusit performanta sa dorm doar 4 ore (de la 7 dimineata pana la 11...asta inseamna inca o noapte alba
). Nu stiu cum va descurcati voi, insa eu am devenit o irascibila si jumatate de cand nu reusesc sa mai dorm noaptea...adica de vreo 3 saptamani. As vrea sa trimit un gand bun pentru toate fetele care zilele astea se pregatesc sa aduca pe lume ingerasii lor sau care deja au trait minunea.
O singura intrebare stupida am si eu pentru voi... burta mea este de vreo 2 zile descentrata (daca imi permikteti exprimarea)...adica daca stau pe scaun sau in pat intina, toata burta este mutata in stanga
.... zici ca am un handicap... bebeii vostri se mai aseaza uneori asa in burtica?
Un milion de pupici!
36+ Albert Stefan
freedelia spune:
M-am adunat si eu de pe drumuri, Doemane, mult am mai umblat, am fost la muzeu si m-am catarzt pe scari care imitau muntii, padurile tropicale, etc, dupa vreo 2 ore simteam ca nu ma mai pot tine pe picioare... bine ca am ajuns inapoi acasa cu bine si copiii au avut o zi super.
Abia astept sa vad ce a facut Carmen, ma duc repede sa citesc.
Gaby -- nu toti copiii iau in greutate la fel. Din cate imi amintesc, John a luat sub 500 de grame in prima luna. Jodie a luat mai mult. Si John era indopat cu supliment de lapte praf iar Jodie nu.
Am terminat de citit si nici o veste de la Carmen -- am emotii, dar sigur totul este bine... Sunt atat de obosita... si tre sa ma duc sa il iau pe Coleman de la aeroport in juma de ora... dar maine nici ca ies din casa, stau la caldurica si ma relaxez...
Maine e Anul Nou Chinezesc, trebuie sa incercam sa dormim in timpul zilei ca de cand se intuneca pana la 3-4-5 dimineata nu poti dormi. O ora dupa miezul noptii nu poti nici sa te uiti la televizor, ca nu auzi nimic cu sonorul dat la maxim. Toate artificiile si mama artificiilor explodeaza in toate directiile. Dar e foarte frumos, mai ales ca noi suntem la etajul 24 si e cea mai inalta cladire din zona si vedem o arie foarte larga.
Va pup, intru mai incolo sa vad daca aveti vesti de la Carmen.
37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE