Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

V-am citit in fiecare zi, doar ca nu prea am fost in dispozitie buna sa si raspund. Nici azi nu sunt prea vesela, dar m-a scos micuta iepurasa ce vine azi din barlog. Sunt deja aproape in depresie din cauza zapezii, si azi m-am si enervat ca dupa ce m-am chinuit sa curat masina nu am reusit sa o misc din loc, asa ca am dus copilul cu sania la gradi. Ieri am facut si o pirueta cu masina si m-am speriat rau

Gabi pe mine sincera sa fiu m-a stresat ingrozitor cantarul. Am avut unul inchiriat de la farmacie data trecuta si parca intrasem in panica cu gramele supte si cat ia pe zi si pprostii din astea. Pana nu am dus cantarul inapoi si m-am relaxat ca nu moare copilul de foame nici el nu a mancat ca lumea. Cate scutece uda pe zi? Ar trebui sa aiba 6-8 scutece ude bine si atunci inseamna ca papa suficient. Joy e mai mititica si poate somnoroasa de la icter asa ca trebuie pusa des des la tzitzi si gadilata sau masata usor sa nu adoarma. Eu ii dadeam un san si daca il palea somnul mergeam si ii schimbam scutecul ( cand se trezea bineinteles) si dupa aceea il puneam la celalalt san. Eu as astepta pana la sfarsitul lunii fara sa o mai cantaresc deloc si abia atunci vazut si intrebat doctorul. frumoasa mititica

Mami 31+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Fetelor, Oana, Stefimic, Miria nci nu va imaginati cat inseamna sustinerea voastra pentru mine!!!

Haaaai Kossiiiir!!!

29 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Annya imi pare rau de stresul care ti l-au facut doctorii. Sunt convinsa ca totul va fi bine si ma bucur ca esti si tu optimista

Rebiana eu ma cutremur cand citesc ce rau iti este inca. Esti o eroina. Nu stiu de unde mai ai energie sa si lustruiesti casa. Hai si la mine o tura

Oana vad ca nu prea mai ai rabdare Cred ca abia astepti sa ii vezi mutrita la bebe Eric.

Castelana spor la cumparaturi

Alina2 si eu ma vad oribila, dar iti spun din experienta ca kilele de pe burtica si pernitele alea care ti se par tie pufoase se duc repede de tot Mie mi se pare ca esti foarte frumoasa asa implinita si iti sta chiar bine cu cateva kile in plus

Mami 31+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Dragele mele, sa nu va suparati pe mine ca va spun, cand bagati majorete la greu, mai lasati spatii intre ele, ca prea se labarteaza pagina!

Adriana 34+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Salutare fete! Sunt si eu pe aici, dar nu prea gasesc o pozitie confortabila ca sa pot scrie mult, bebelina se tot intinde de ieri in continuu si nu-i mai convine nimic

atb, ce ai scris tu mai sus imi suna ca-n expresia aia: 3 oameni intr-o camera, unul zice: cineva e vinovat in camera asta, nu dau nume, dar nu e vorba nici despre mine, nici despre tine...clar e vorba de a treia persoana dar e bine ca mi-ai spus, ca nu stiam cum se comporta pagina si ca din cauza asta se labarteaza

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Bumbitza sa nu te impacientezi cu infectia, doar uitandu-te la leucocite. Si eu le-am avut mari, si nu am avut infectie..Se pare ca pe sarcina e normal sa creasca nicelul lor cu 60%-70%
Cu hemoglobina si fierul, iti recomand sa iei tratamentul de fier impreuna cu vitamina C sau cu citrice. Se pare ca asa se asimileaza mult mai bine, la fel ca si Calciu cu D3

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Anca ai sa-mi dai un miel, ca tot vine Pastele...imi convine mai mult sa mi-l dai acum, ca a treia zi de Pasti am DPN, deci ar fi mai bine sa-l petrec inainte cred ca bluekidoo avea problemele de care zici, sanatate multa ii urez si eu si stiu la fel ca se modifica analizele in sarcina si n-ar trebui sa se ingrijoreze...atata doar ca ea nici nu se simte ok. pup bluekidoo sa iti fie bine

revin mai tarziu ca tot ma faulteaza bebina

HAI CARMEN!!! NASTERE USOARA!!!

32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Kossir nastere usoara si bebe sanatos va doresc.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

cred ca eu urmez dupa Stefimic inca n-am fixat data exacta a cezarienei dar o sa fie intre 22-26 ,sigur va fi si Oanaiacovita, greenfrog .. atunci.saptamana aia o sa fie plina de iepurasi.

o zi buna la toate

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Annya nu iti fa griji, sunt sigura ca nu e nimic serios, doctorii astia uneori mai vorbesc si ca sa se simta importanti. cand vine bebe ii puteti face niste teste pentru a vedea exact despre ce e vorba, pana atunci nu are rost sa te stresezi pt ceva ce nu e nici macar confirmat. curaj si iti suntem alaturi.

Rebiana cum mai esti? sper ca te simti mai bine.
Bluekidoo am vazut ca te lupti cu anemia, eu nu ma pricep sa citesc analizele dar sunt sigura ca te va indruma doctorul ce sa iei. sanatate multa!
Gaby si eu citeam ca proba suptului si cantarul provoaca nevroze, vorbeste cu pediatrul vezi ce zice, oricum e cam devreme sa ii dai deja supliment. sfaturi nu am ca nu ma pricep dar va urez sanatate si forta mare la supt micutei Joy.
Castelana ce fain cu anul nou chinezesc, mergeti la ceva petreceri/evenimente?

si mie mi-au aparut alunite din alea in relief, chiar ma gandeam sa merg la dermatolog dupa ce nasc sa nu cumva sa fie din-alea nasoale.
eu lal ucru, ma bucur ca vine weekendul. pupici pt toate.

Ina 34

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

NATERE USOARA CARMEN!!!!! SA FIE BEBE SANATOS SI MANCACIOS, IAR TIE REFACERE USOARA!!!

vio asteptand pe bebe 29+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Am venit sa ma vait! Nu am dormit toata noaptea. A fost cea mai lunga noapte din viata mea! Pe orice parte ma intorceam , ceva ma durea prin burta iar asta mic ma lua la picioare. din ora in ora m-am dat jos din pat sa merg prin casa, sa beau apa...am incercat pana si un moment de relaxare invatat la cursul prenatal...mi-am imaginat balonase colorate si alte tampenii...dar n-a functionat....

Pe la 5.30 imi venea sa plang de disperare si oboseala! am deschis tv-ul ,m-am uitat la Flipper , am rontatit o punga de grisine si m-am gandit la Kossir (Carmen)! pe la 6.30 am mai facut o tentativa sa dorm...Nimic...abia pe la 7.30 am adormit si m-am trezit la 8.30 cand a sunat ceasul (ca trebuia sa merg sa-mi fac analizele). desigur nu m-am mai dus...o las pe luni sau marti!

Acum ma imbrac sa ies sa fac o plimbare caci simt ca-mi lipseste oxigenul!

By the way...si mie mi-au aparut multe alunite noi(pe gat mai ales si cateva pe sani). sper sa dispara dupa nastere. cateodata cand imi mai apareau dupa expunerea la soare, le faceam sa dispara aplicand pe ele ulei de ricin. dupa 10 zile dispareau.

O zi frumoasa va doresc !

Hai Carmen!

32 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Citat:
citat din mesajul lui atb

[quote]citat din mesajul lui babyangel

Bumbitza sa nu te impacientezi cu infectia, doar uitandu-te la leucocite. Si eu le-am avut mari, si nu am avut infectie..Se pare ca pe sarcina e normal sa creasca nicelul lor cu 60%-70%
Cu hemoglobina si fierul, iti recomand sa iei tratamentul de fier impreuna cu vitamina C sau cu citrice. Se pare ca asa se asimileaza mult mai bine, la fel ca si Calciu cu D3

Anca

AMR 3+ saptamani!!!

Anca ai sa-mi dai un miel, ca tot vine Pastele...imi convine mai mult sa mi-l dai acum, ca a treia zi de Pasti am DPN, deci ar fi mai bine sa-l petrec inainte cred ca bluekidoo avea problemele de care zici, sanatate multa ii urez si eu si stiu la fel ca se modifica analizele in sarcina si n-ar trebui sa se ingrijoreze...atata doar ca ea nici nu se simte ok. pup bluekidoo sa iti fie bine

32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Bumbitza Iertare Iti dau mielul ...ba mai mult..Il pregatesc eu la cuptorin locul tau, pentru ca sunt mare maestra si toata lumea imi lauda fripturica
Intr-adevar ma gandeam la Bluekidoo , dar poate ca citisem ceva mesaj de-al tau si mi-a ramas nick-ul tau in minte

Anca

AMR 3+ saptamani!!!

Mergi la inceput