Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)
Raspunsuri - Pagina 20
Ina_3040 spune:
Cristina Mustela e o firma f buna, si aici e printre putinele firme pt ingrijirea copiilor ce se vand in farmacii.
Ina
34 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
asteropipan spune:
neata !![]()
fetelor eu cred ca bebe Sofia a venit deja pe lume,asa ca eu voi scrie:

BINE AI VENIT 

BEBE SOFIA 
[majoerta]
sa fii sanatoasa si fericita!!!!!!!!!!!!!!!
NIKY bine ai revenit,fatoo! ca m-ai ingrijorat! ai primit mesajul meu ieri? pup
OANA
ha,ha, abia astept sa se duca.sper sa avem parte numai de nopti nedormite nu si de colici

GABY saru'mana
intradevar atunci in vara 2008, eram putin cam slaba,aveam 47kg.eu la 50kg as vrea sa ajung,dar stiu si eu daca reusesc, avand in vedere ca acum (alaltaieri m-am cantarit) am 65kg. sunt 15kg in plus pana acum
in leg cu lapticul,sper sa fie numai din cauza icterului si in curand sa treaca si sa ia bine in greutate micuta JOY
ANDREEASMAR pup
si voi aveti grija si mai asteptam vesti de la tine.
ELLANIK pupici multi
FREEDELIA da ,ai dreptate cu umflatul
la maini mi se intampla f des, de nu mai pot sa scot verigheta
dar nu mereu. off abia astept sa treaca.
STEFIMIC
pai am zis ca deja am luat destul, acum pt 2 sapt degeaba incerc sa ma abtin.vino la mine,ca am dulapul plin de ciocolata
cornuri, rulada cappucino
....m-am aprovizionat ieri din market
fetelor, sa va zic ce am patit aseara
am avut niste contractii naspa, f dureroase, si cam la 4-5 min distanta, de intrase morcovelul cu tot cu iepure
vreo 6 contractii sanatoase.m-am intins putin,am zis sa ma mai relaxez, poate trec
de unde ... alte 3-4 contractii
deja ma speriasem
la cateva nici nu mai puteam vb, ca ma tot intreba sotul,daca bagajul meu e gata
al bebelinei ,e gata ,dar pt al meu am mai tras si eu de timp
in fine ii zic ca o sa-l fac in 5 min numai sa mai treaca putin contractiile
dar cel mai ttarea fost ca, in loc sa ma stresez,pe mine ma bufnea rasul
ma gandeam, ce tare ar fi sa nasc in seara asta
pana la urma, am facut si bagajul, acum totul e gata. are tati ce sa care![]()
-2 troley(unul pt mine, altul pt bebe), landoul de la soacra-mea , in care o sa stea bebe in spital
, cutia cu sterilizatorul, cutia pt recoltat celule stem ci cutia cu incalzitorul de apa.....
fetele, va pup
ma duc sa fac de papa.
dar revin....
pupici
35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
oanaiacovita spune:
Child, ma bucur ca a iesit bine TNS-ul.Ai un weekend incarcat. Spor la bagaj.
Intru sa fac capitol nou.
Oana
38+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
briza_marii spune:
Kossir sunt convinsa ca deja ai nascut. Refacere usoara, laptic pt bebic. Sofia sa cresti mare, sanatoasa si cumintica!
Si eu am o noua colectie de alunite pe sanul stang, si tot asa mi s-a inchis pielea la culoare la axile si inghinal. Nu va spun ce socata am fost cand am vazut in oglinda ce culoare am
. Acum inteleg perfect dece ii ziceti "duda" ..pt ca aduce tare mult la culoare
..nu mai e zmeurica...Si am vazut si primul "manuchi" de vergeturi pe burtoaca. Si eu care ma laudam ca nu am nimic, nici linie inchisa nici vergeturi..da de unde..acum incep sa "rasara"
Bre Vio, matale vorbesti de funie in casa spanzuratului
. Da-i bice dc zici ca nu simti nici cel mai mic disconfort
Andreea asa se face si burta mea, zilnic. Tot uit sa imi cumpar alti acumulatori pt aparatul foto, ca vreau sa ii fac poze si sa ii arat lu Eric cand o creste mare, ce facea el prin burtica mea
. Eu si sotul stam si radem ca prostii cand o vedem ce forme ia
Child ce bien ca va permiteti sa luati o rezerva. Face teribil de bine la psihic sa stai in conditii decente! Si dc tot ai si net..o sa treaca timpul mai usor
31+
Eric Mihai
ioanaa28 spune:
Gabita, cantarit sau nu eu vreau sa-ti spun sa nu te stresezi
Stii si tu ca situatiile difera de la un bebe la altul, si-ti dam noi sfaturi dar solutia e tot acolo la voi.
Vedeam ca fetele iti recomanda s-o pui la san cat mai des...oare e bine? adica nu ar trebui sa-o pui cand ii e foame? nu ar manca mai bine asa?
Cu laptic muls, dat din biberon ati incercat? poate asa ar avea apetit mai mare?
dar si eu zic ca atata timp cat creste, chiar si putin, e sanatoasa si nu plange....sa mai aveti rabdare, macar sa impliniti o luna, sa vezi atunci rezultatul.
Incearca sa te relaxezi, sa ai incredere in voi, e greu dar face bine, evita factorii de stres !!!

Ioana,
35+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
ANDREEASMAR spune:
Eu cred ca de la dormitul asta putin am ajuns sa o iau razna... daca e bebe pe stanga, de ce este, daca nu misca prea mult, de ce nu misca, daca ma doare capul, de ma doare....nu te mai zapacesc, am luat-o pe aratura![]()
Apropo, sotul meu, a apucat sa-mi faca poze cu burta deformata...asa ca o sa le scot sa le postez aici...nu de alta dar sa ne amuzam putin impreuna ![]()
Iti trimit o imbratisare mare!
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Kossir sunt convinsa ca deja ai nascut. Refacere usoara, laptic pt bebic. Sofia sa cresti mare, sanatoasa si cumintica! ![]() Si eu am o noua colectie de alunite pe sanul stang, si tot asa mi s-a inchis pielea la culoare la axile si inghinal. Nu va spun ce socata am fost cand am vazut in oglinda ce culoare am . Acum inteleg perfect dece ii ziceti "duda" ..pt ca aduce tare mult la culoareBre Vio, matale vorbesti de funie in casa spanzuratului ![]() Andreea asa se face si burta mea, zilnic. Tot uit sa imi cumpar alti acumulatori pt aparatul foto, ca vreau sa ii fac poze si sa ii arat lu Eric cand o creste mare, ce facea el prin burtica mea Child ce bien ca va permiteti sa luati o rezerva. Face teribil de bine la psihic sa stai in conditii decente! Si dc tot ai si net..o sa treaca timpul mai usor ![]() 31+ Eric Mihai |
36+ Albert Stefan
ANDREEASMAR spune:
Asteropipan te iti trimit pupici si multa sanatate si il rugam pe bebe sa mai stea in burtica putin... apropo de bagaj, eu il am pregatit de acum 3 saptamani, pentru ca se tot asteapta sa nasc mai devreme. Mi-au facut acum 2 saptamani si injectiile de maturare a plamanilor lui bebe, asa ca... iti dai seama, sunt pregatita in orice moment.![]()
36+ Albert Stefan