Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
buna dimineata
dupa o noapte relativ buna (am "furat" 4-5 ore) am intrat repede sa vad ce face surata noastra Kossir
Deci peste cateva ore vezi minunea voastra mica!
Nastere usoara si refacere rapida.
Sa ai bebelina sanatoasa si sa fiti fericiti!
Am emotii pentru tine!
tinem pumnii stransi si primesti floricele tropicale?

fetele mai scriu mai tarziu, nu mai stiu ce voia sa zic, dar vreau sa fac aprovizionare un pic, azi e vinerea de dinaintea Anului nou chinezesc si va fi inchis aproape peste tot, plu snebuneala mai tarziu la maga.
va pup si va las la cafeluta si ceai proaspat pregatit pana ma intorc!
De papa descurcati-va si voi daca nu ma intorc intre timp cu cornulete proaspete ceva!
castelana fericita
32+ 
dayanara spune:
oana citisem pe la inceputul sarcinii ca e normal sa apara mai multe alunite si cele vechi sa se accentueze, dupa nastere dispar , daca nu abia atunci poti sa intrebi un medic
m.am trezit sa mananc o ciocolata :)) asa de dimineata am inceput cu porcariile
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
camilecu spune:
Buna dimineata , iar nu am somn, m-am trezit la 4.
BAFTA KOSSIR

30+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
camilecu spune:
Alunite mi-au iesit si mie , pe sani , dar sunt mici si iesite in exterior , sper sa dispara dupa nastere.
Burta mea si sanii au aceeasi culoare, nu s-a schimbat , in schimb mi-a crescut par in partea de jos a burtii ,in zona unde trebuia sa fie linia aia mai inchia la culore , la prima sarcina era , dar acum nu a mai aparut.
Va astept la o cafeluta
30+ mami de Vlad
bluekidoo spune:
Astazi este ziua cea mare pentru Kossir asa ca ii urez si eu nastere usoara, recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios 
Am fost astazi sa imi iau rezultatul de la analize si nu sunt deloc multumita
Evolutia analizelor mele este urmatoarea:
28.12.2009 4.02.2010
hemoglobina 8.92 9.33
htc- hematocrit 28.10 28.48
MCv- vol eritrocitar mediu 63.84 63.89
MCH- hemoglobina ---||---- 20.26 20.23
MCHC- concentratia Hgb --||-- 31.74 31.66
MPV- vol trombocitar mediu 12.10 12.23
Leucocite 14.76 16.78
Pe scurt anemia persista in ciuda tratamentului si se pare ca este si o infectie undeva in corp. Si ca sa fie setul complet, aseara am trecut si printr-o experienta ciudata. Stataeam intinsa in pat, ma uitam la un film, iar cand filmul s-a terminat m-a luat brusc o caldura puternica in interior, senzatie de voma si un tremurat al corpului .. tremuratul nu era vizibil dar eu il simteam si nu-mi puteam controla corpul.. nu mai aveam forta nici sa ma ridic nici sa tin o cana in mana..simteam nevoia sa imi racesc corpul rapid si sa mananc desi nu aveam senzatie de foame. Am deschis geamul larg si m-a tinut sotul in dreptul lui, am mancat un pic si am baut ceva apa apoi mi-am revenit.. adica mi-au trecut simtomele dar tot nu eram in stare sa ma ridic din pat. Eu m-am gandit ca este posibil sa fi avut o cadere brusca de vitamine ceva mai ales ca de vreo 2-3 zile pitica este extrem de activa. Ma gandesc ca a luat vitamine si m-a lasat pe mine fara. Si tot de vreo 3 zile ma mai confrunt cu o situatie ciudata: imi transpira talpile si palmele, dar mai ales talpile, iar mie nu-mi transpirau nici vara..oare de la ce ar putea fi? Au revenit si arsurile crunte dar le suportam ca deja m-am obisnuit cu ele... Miercuri sunt programata la control si eco si vedem ce zice doctora, poate programam si operatia.
A si mi se mai intampla o chestie ciudata, am visat de cateva ori ciudat.. in sensul ca prima data am visat ca am aflat ca am nascut, dar eu nu stiam cand, unde si asa mai departe. Si am aflat la ce spital, m-am dus acolo si mi sa spus ca am nascut prematur o fetita moarta, ca imi injectase cineva mercur sau ceva de genu intr-un anume punct din corp pt a declansa avort... tare ciudata a fost.. Iar aseara am visat ca am fost la peste si cand m-am intors acasa mi-a spus socramiu ca a vazut la stiri ca am nascut la municipal.. iar eu habar nu aveam.. ma uitam ca tuta la sot ca nu stiam cand si cum.. sorin zicea ca se duce el sa vada despre ce e vorba si sa ia fata acasa iar eu ii spuneam ca merg si eu ca poate mai tre sa stau in spital cu ea sa o alaptez. Cert este ca nu imi aminteam nimic, nu stiam cand s-a intamplat.. la un momentdat a miscat pitica brusc si m-am trezit din somn foarte zapacita, nu stiam ce zi este, daca e dimineata sau seara.. am stat sa imi revin putin iar dupa am adormit la loc si mi s-a continuat visu..ii spuneam lui sorin ca a miscat fata si ca asta inseamna ca eu nu am nascut si ca taicasu a vazut pe altcineva la tv si m-a confundat... Tare ciudata zi si mai ales visele.. senzatia era ca si cum cineva a nascut pentru mine fara sa ma anunte, de parca eu nu am fost prezenta acolo
Hai ca va las cu ciudateniile mele.. ma duc sa incerc sa mai dorm un pic intru mai tarziu sa recuperez
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
35+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
camilecu spune:
bluekidooimi pare rau de analizele .
Visele ciudate sunt normale in sarcina datorita excesului de hormoni .
Trebuie sa gandesti pozitiv. Eu dupa ce am nascut am avut vise ciudate ca ale tale , eram ingrozita ca nu ma voi descurca cu micuta mea , dar s-au dovedit a fi inutile aceste ganduri , m-am descurcat chiar minunat . Sper ca si acum sa fie la fel.
30+ mami de Vlad
oanaiacovita spune:
Neata!
Intru sa las si eu agitate pentru Carmen:

HAI CARMEN!!! BEBELINA SOFIA TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

Oana
38+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
michelle_sf spune:
Neata fetele! Am intrat sa las si eu niste agitate pentru Kossir

Nastere usoara!
Refacere rapida
Sofia, sa fii mancacioasa si sanatoasa!

cu bebica de 33+
AMR 7 saptamani 

cum creste bebelusul meu drag
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Kossir sa ai o nastere usoara! sa iti revii repede sa poti sa te duci la bebelina! sa nu iti fie frica de nimic!

Bebe Sofia sa iti dea Dzeu o viata lunga, venire usoara pe lume si sa ii bucuri pe ai tai parinti!
fetele