Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Kossir ma dor deja pumnii de cand ii tin si fii-miu cred ca strans si degetele de la picioare pt micuta printzesuca.
Asteropi termina draga cu kg ca esti in grafic.
Annya roaga-L pe Dumnezeu sa aiba grija de puiucul tau pt ca doar la El iti e nadejdea.Ce vad dr la eco...sunt experimente si , asa cum zicea cineva pe aici, din nefericire sunt pe noi.Capul sus ca pruncu-i bine de tot.
Cat despre alunite daca va aduceti aminte la inceputul perioadei de sarcina va intrebam eu si ....M-am interesat la dr si a zis ca e ok si intr-adevar unele vor disparea.Ele apar pe fondul concentratiei de hormoni si se aseamana foarte bine cu deja celebra masca de gravidanta cu care unele dintre noi s-au pricopsit.La mine din fericire masca lipseste de pe fata in schimb sanii si burtica sunt mai inchise la culoare.

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ANNYA - Imi pare rau ca ai dat de genul asta "senin" de medic. Ei exclud in mare parte pacientul si vorbesc numai despre caz. De multe ori sunt doar speculatii, dar care fac la fel de mult rau ca si o realitate nasoala.

Nu stiu daca poti sa nu te mai gandesti la asta sau sa nu-ti mai faci ganduri, dar asa ar fi cel mai bine in momentul asta pentru tine.

Daca te pot ajuta cu ceva! Oricand!

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Multumesc mult Cristina!
Daca n-as fi fost o fire optimista de fel, de mult o luam razna...insa oricat de optimist esti ca persoana, nu are cum sa nu te afecteze... M-a mirat oricum foarte tare ca m-a sunat...a trebuit sa caute la Academica nr. meu... putea sa apara atunci direct cu dr-ul si gata... Ciudat... O avea remuscari? sau o fi pasiune pentru meserie?

Va multumesc oricum tuturor pentru sustinere...

29 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Am ajuns si noi un pic mai devreme acasa, am fost la dr si apoi o escala pe la ai mei.
Suntem bine si bebelina si eu, m-am chinuit degeaba sa ma epilez ca nu mi-a facut control pe masa cum ma asteptam
Dr a zis ca ne mai vedem abia la 36 sapt cand imi va da si setul de analize de facut...dar eu cred ca ma duc sapt viitoare sa le fac (cateva de sange, urina si secretie), mai cu seama ca am gratuitati

Nu am avut timp sa recuperez tot ce-ati mai scris si ma simt cam obosita, maine dimineata ma pun pe citit. Va pup si va urez somn usor!

Si in incheiere:
KOSSIR NASTERE USOARA! SA FITI SANATOASE AMANDOUA, SA DEA D-ZEU CA TOTUL SA DECURGA BINE!!!

32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Annya...pasiune zici?Ti-as explica mai multe eu despre pasiuni de genul asta dar mi-e ca-mi iau vreun cartonas rosu ....Da-o incolo!

+36 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor,
Cred ca e ultimul mesaj inainte de MAREA INTALNIRE.
Va multumesc din suflet pentru toate urarile, rugaciunile si pumnii stransi. Ella spune-i lui bebe Geo sa se relaxeze, mesajul a ajuns .
Cate o si un pentru fiecare.
Noi suntem bine, foooarte bine. Parca nu e vorba despre mine, parca nu eu voi fi maine macelarita in fel si chip. Nu pot sa gandesc decat la momentul cand voi tine bebelina pe piept, imediat dupa nastere. La Mihai n-am trait experienta asta pentru ca am fost anesteziata total si cand mi-am revenit nu era nimeni pe care sa intreb si eu daca e bine, daca e baiat intr-adevar, ma rog. Stiu ca o sa fie greu, dar parca refuz sa ma gandesc la asta.

Cezariana va fi in cursul diminetii, nu stiu exact ora ca nu mi s-a spus. Stiu ca dr. meu va avea doua cezariene maine dar nu stiu nici macar care va fi prima . In orice caz in cursul diminetii va fi, sper si cum sunt doua ore diferenta, calculati si voi.
Cum voi putea, voi trimite mesaj pe telefon.
Apoi, daca se poate in zilele urmatoare voi si scrie ceva, deoarece laptopul va fi prezent .
Voi sta 4 zile la clinica, apoi revenim in cuibusor .
Abia astept. Patutul, camera, totul e pregatit pentru printesica.

Va las, merg si eu in pat, sper sa pot dormi sa ma odihnesc putin ca maine am un drum destul de lungut de facut inainte de.....

Fetele care se tot agita pe aici, stati cumintele si mai tineti bebeii acolo la caldurica putin.

Va pupic si sa ne auzim cu bine

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 37+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Annya...pasiune zici?Ti-as explica mai multe eu despre pasiuni de genul asta dar mi-e ca-mi iau vreun cartonas rosu ....Da-o incolo!

+36 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Am intors-o si eu pe toate partile..m-am gandit si asa...si asa...

29 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Intru si eu sa-i urez lui Carmen o nastere usoara, refacere rapida si o bebelina sanatoasa si papacioasa!!!

Dragele mele, sa nu va suparati pe mine ca va spun, cand bagati majorete la greu, mai lasati spatii intre ele, ca prea se labarteaza pagina!

Eu v-as scrie mai des dar pur si simplu nu mai pot sta pe scaun la calculator, am niste dureri crunte de coloana, si usturimi la pielea dintre sani si burta, cred ca acolo se intinde cel mai tare. Cele 13 pag din cap asta le-am citit cred ca intr-o ora, timp in care m-am ridicat de n-spe mii de ori de pe scaun. Of, de-abia astept sa primesc laptopul peste vreo 3 saptamani, sa pot citi si eu dintr-o pozitie confortabila din pat, sper sa nu nasc pana atunci.
Si burta mea e f lasata, e mult mai mare decat la prima sarcina, cand aude lumea ca mai am 5-6 saptamani pana nasc, toti zic "Daaaa de unde, in 2 saptamani nasti". Imi vine sa-i iau la bataie nu alta.

Oana, imi pare rau pt bataile de cap ce ti le da infectia, sper sa scapi de ea dupa ce nasti. Sa stii ca mie si la prima sarcina si acum mi-au aparut alunite, dar ffff mici, niste punctulete mici, maronii, in relief, insa numai pe gat.
Alina, sincere condoleante pentru pierderea verisoarei!
Child, voiam sa-ti scriu si eu zilele trecute dar n-am mai reusit, nu-ti mai face probleme din cauza masuratorilor, unii doctori sunt chiar nesimtiti in a arunca vorbe in vant fara sa le pese de ceea ce simte mamica. Sa stii ca Albert mai are inca vreme sa puna pe el, si chiar daca s-ar naste la o greutate sub 3 kg are el vreme sa puna la loc. Mama l-a nascut pe fratele meu la 7 luni, avea 1,900 kg, e drept ca a stat cu el o luna in spital pana s-a inzdravenit, dar e sanatos si chiar nu se vede pe el ca ar fi fost nascut prematur. Si ce vremuri erau atunci... dar vreau sa spun ca o greutate mica la nastere nu e un capat de lume, fii optimista si ai incredere ca totul va fi bine!

Offf, am reusit sa-l trezesc pe Nicholas cu tastatul meu, tre sa-l adorm la loc! Pupici si noapte buna tuturor!

Adriana 34+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

KOSIR,SA AI NASTERE USOARA SI DUMENEZEU SA VA POARTE DE GRIJA
Abia astept sa ne scrii de bebe, si sa vedem poze.
GABI,nu stiu daca ti-am zis ca am vazut minunea ta, care e minunata.
MAMI25, felicitari, laptic mult si bebe ascultator.
Si noi sintem bine, mai am de mers o sapt si o zi la serviciu.Azi mi-am facut echo singura, ca am asa o presiune pelvina, incat am senzatia ca ii vine capusoru in lumea de afara.Insa colul e inchis si e si luuuuuuuuuuuuuuuuung(3,5cm).Asteptam bunicii pe 26 febr, si ne rugam sa stea bebe macar pana vin ei... eu una chiar imi doresc sa nasc in martie, ca mi-a intrat asa mie in cap sa am ambii copii in martie.
Va pup burticute, sa aveti bebiti intelegatori si sa stea la garsoniera pana le vine vremea.
imbratisari tuturor.

Stefanna mami de si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- of iar am dormit prost. Cred ca nu mai pot sa dorm cu copiii pana nasc, pentru ca dorm la mijloc si este foarte foarte greu sa ma dau jos din pat, imi fuge tot somnul... Acum astept sa se trezeasca Jodie si sa ne pregatim de plecarea la muzeu.

Kossir, ce emotii am pentru tine, abia astept sa vin diseara acasa sa citesc ca ai nascut. Uite, de la mine, de peste mari si tari, niste agitate:

Rebiana -- am priceput cu vopseaua. Ei, mai ai un picut.

Asteropi -- la fatza nu te-ai bucalat, te-ai umflat, este foarte normal si umflaturile de la fatza, maini si picioare sunt primele care dispar dupa ce nasti, crede-ma.

Honey -- poti sa iti iei carut din ala de jogging ca sa nu ai nici o scuza

Annya -- desi cred ca te streseaza la maxim, eu ma gandesc ca e bine ca vor sa descopere de pe acum daca e ceva de descoperit. Poate fi ceva care trebuie operat cat mai repede sau care necesita tratament imediat si e mai bine sa nu trebuiasca sa piarda timpul dupa ce nasti, ci, daca e cazul, sa fie pregatiti sa actioneze. Capul sus si Doamne-ajuta!

Andira -- mi-a luat Dayanara replica din gura -- eu nu as putea sa il lovesc sa stiu bine ca nu stiu ce se intampla. O iau la fuga si nu mai intru in camera respectiva cu saptamanile. De exemplu la mine in baie nu am intrat vreo 2 saptamani dupa aparitia gandacului si de atunci, (de 9-10 luni!!!!) nu am stins lumina complet!!!

Stefanna -- ai mei, primii doi, sunt amandoi in Martie si acum sunt asa de "torn" intre daca vreau sa nasc mai repede (ca nu mai pot!!!) si daca vreau sa astept sa nasc pe 2 Martie, ca sa ii am pe toti 3 in Martie.

Fetele, v-am pupat si sa ne auzim cu bine mai tarziu!!!

37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEASMAR spune:

Ce dulce esti! M-ai facut sa zambesc...uite, eu am pus pana acum vreo 22 kg pe mine ...ma simt ca o balena uriasa...sotul meu imi spune "my small elephant"

Te pup si sa ai grija de tine si de ingeras!

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

am revenit ! cred ca am mai pus vreo 100gr acum dupa ce am papat 4 sandwich-uri cu sunca si o ciocolata bounty
gata ,nu va mai zapacesc cu kg mele, ca imi dau seama ca nu sunt FOARTE multe(dar nici putine) dar eu le simt si le vad de parca ar fi 100 de tone

MIRIA esti o draguta

ma pun cu burta in sus la un film si poate intru mai tarziu.

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

36+

Mergi la inceput