Hai Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010(95)
Raspunsuri - Pagina 15
ate_09 spune:
buna dimineata tuturor!!!
Azi sunt foarte matinala si am intrat sa-i tin pumnii colegei noastre Carmen pentru care astazi e o zi mare!!!!!!

HAI CARMEN!!!!! NASTERE USOARA SI SA ITI TII BEBELUNA IN BRATE CAT MAI REPEJOR!!!
Incep iar emotiile la odiseea noastra!!! Doamne ajuta sa trecem toate cu bine de nastere si sa ne tinem bebelusii in brate!!
Diseara mergem si noi la control si abia astept sa vedem ce face nazdravanul nostru. Cum am citit si la voi si eu am impresia ca bebe misca mai mult acum in ultima perioada, iar noaptea cum ma sucesc nitel sau schimb pozitia hop si el imi trage cate una.![]()
Ma duc sa mai lenevesc putin in pat si intru mai tarziu poate vin ceva vesti de la Carmen.
Pupici la toate burticile si mamicile!!!
asteptam un
35+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
GabyHila spune:
Asteropi am vazut pozele tale! f dragalasa esti! sa stii ca eu as mai lasa vreo 3-4 kile in plus fata de cat eram in poze! na, mi se par mie mai sexoase femeile cu forme! ...
Bluekiddo hemoglobina nu e tare rea! si in privinta infectiei de unde ai tras concluzia asta? numai leucocitele nu sunt relevante in sarcina! eu am avut inaimte sa nasc 19000 de leucocite si nu s-a crizat nimeni! si nici urinare ori alte nebunii nu aveam!
Mai fetelor ziceti-mi ce ma fac cu greutatea la asta mica! a pus sapt asta 10 GRAME! Are luate in aproape 3 sapt 230 de grame si ea ar trebui sa aiba cel putin 500! Mi-am luat galactogil aseara si il beau cu lichide! ma gandesc sa nu fie destul laptele meu? sa nu fie destul de satios? si a mancat .... a mancat ca lupu sapt asta! 

Lichide multe nu prea mai am curaj din cauza pietrelor!
azi m-am muls si dupa tzatza i-am dat un bibe de 40 de ml cu forta! indop copilu ca mi-e frica sa nu ajungem pe lapte praf! ce ma fac? 

babyangel spune:
'Neata si de la mine,
Doamne ce frumos e sa scoti agitatele inainte de nastere , nu dupa
. Asa ca.
CURAJ MAMICO, SA AUZIM DE BINE!!!!

bEBELUNA SOFIA, TE STEPTAM CU DRAG!!!
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
stefimic spune:

HAI CARMEN!!!

HAI CU BEBE SOFIA!!!

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
38+ IOANA
AMR 10 ZILE.
babyangel spune:
Fetelor eu incep sa ma ingrijorez...asta noapte nu am avut deloc arsuri si m-am trezit 1 singura data la baie
Sper sa nu fie "linistea dinaintea furtunii"![]()
Gaby si eu subscriu la ideea de forme mai pline
Cat despre bebeluna, si eu am patit asa cu primul copil: am facut proba suptului si cantitativ papa bine...dar nu crestea bine, astfel ca pe vremea aceea pediatra mi-a recomandat sa ii dau completare de la 2 saptamani...Asa a crescut foarte bine, dar la 1 luna mi-a disparut laptele
. Dar sa stii ca nu ma plang deloc de imunitatea copilului..chiar stam foarte bine la capitolul asta , chiar daca a fost alaptat doar 1 luna.
Oana Ai trecut deja in saptamana 39??
Pai zi-i si tu la dr sa te programeze odata, ca deja ne dai emotii![]()

Bumbitza sa nu te impacientezi cu infectia, doar uitandu-te la leucocite. Si eu le-am avut mari, si nu am avut infectie..Se pare ca pe sarcina e normal sa creasca nicelul lor cu 60%-70%
Cu hemoglobina si fierul, iti recomand sa iei tratamentul de fier impreuna cu vitamina C sau cu citrice. Se pare ca asa se asimileaza mult mai bine, la fel ca si Calciu cu D3
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
camilecu spune:
Gabi imi pare rau de bebelusa ta ca nu a luat in greutate , dar cum verifici daca manaca suficient la san?
Eu o verificam punand-o pe cantar inainte si dupa ce manca , daca nu manaca suficient ma storceam si ii dade-am la tetina .
Eu m-am uitat la pozele voastre , tare scumpica micuta, dar mi s-a parut putin galbena , poate are icter.. Sau poate asa sunt setate culorile la laptopul meu, imi pare rau daca te stresez cu raspunsul meu .
30+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
stefimic spune:
neata,
GABY cred ca cel mai bin ear fi sa-i faci proba suptului si sa o acntaresti dupa ce a papat si sa vezi cat.
sincer si noi am mancat mixt de la inceput pana la 3 luni, laptele dispare mult mai repede si chiar ar fi pacat dar nici asa nu o sa puteti sta, mai urmareste-o si vezi ce zice si dr, sa nu depuna prea mult efort la supt si de asta sa nu asimileze.
va pup si aveti grija de voi.
38+ IOANA
AMR 9 ZILE.
stefimic spune:
Hi, hi ANCA asa-i ca simti ca mai ai putin, pai si daca nu ai gandi tu asa tot putin mai ai pana vine bebe2, foarte bine ca ai inceput sa dormi bine, macar sa fii odihnita cand apare bebe.
ASTEROPI(ALINA) ma bucur ca ti-ai mai revenit dupa ce ai fost la cumparaturi, iar la capitolul kg cred ca nu ai de ce sa-ti faci probleme, daca ar fi sa comparam eu ar trebui sa nu ma mai gandesc.
si hai cu ciocolata si la mine, macar acum sa te poti rasfata.
DELIA sa stii ca si eu tot ca tine ma tot gandesc, cand am ramas gravida a doua oara am zis ca vreau sa iasa tot peste ca zodie, acum vreo 2 saptamani mi se pusese pata ca sa o scoatem mai devreme dar acum iar ma incanta ideea sa fie aceeasi zodie si sa stea pana la termen, asa si cu tine ar fi tare haios sa-i faci pe toti 3 in martie si aceeasi zodie.
38+ IOANA
AMR 9 ZILE.
GabyHila spune:
Camilecu are icter inca. A facut in spital, a stat la lampa. Ziceau din spital ca poate sa dureze icterul si 6 saptamani si ca ar fi unul din motivele pt care e mai lenesa. Am tot cantarit-o si papa cate 40 de ml cel putin la masa, dar nu mai multe de 50.
Incepe sa ma streseze rau cantarul asta. Ioanaa28 nu mai zii ca am tinut minte ca ai pierdut lapticul din cauza cantarului. Si nici nu stiu daca merge bine prostia. adica ce bine ar fi sa nu mearga bine si de asta sa nu arate bine. am luat galactogil ieri. va tin la curent cu ce merge mai bine productia.
ma duc sa ii curat nasul ca mi se pare ca horcaie...
andira spune:
Gaby - si la noi Irina a luat doar vreo 600g in prima luna (a fost si bolnavioara) dar nu m-am speriat.
Dr nu a fost foarte multumita, dar mi-a zis atunci ca nu e capat de tara, sa vedem cum evolueaza si in lunile urmatoare. Oricum ea era deja maricica, s-a nascut grasuna.
A luat apoi peste 1200g in fiecare luna, deci si-a revenit foarte bine.
Pe de alta parte, Joy fiind nascuta prematur, poate ar trebui sa mai intrebi un medic, eu una asa as face. Nu stiu daca acum, sau cand se termina luna, ca sa stii exact cat a pus.
Ma gandesc ca poate nu are forta inca sa traga bine. Asta se reglementeaza din ce in ce mai bine, de la luna la luna.
Eu una urasc masuratorile astea de fiecare zi, ajung sa visez numai cifre si sute de grame.
Intreaba medicul si vezi cum e mai bine. Sanatate!
31+