cu ce curat "crocodilul" din cada?
Este vorba despre un antiderapant de baie, din acela cu multe ventuze pe spate. Problema este ca in dreptul unor ventuze s-a facut un fel de mucegai (cred!) care nu vrea sa se mai ia.
Am incercat pana acum cu cif, ace, domestos dar tot a ramas.
Alte idei?
multumesc
Raspunsuri
roxanaz spune:
eu frec antiderapantele astea cu peria de plastic si orice detergent. ai incercat sa o mai lasi la inmuiat inainte? sau sa cureti doar ventuzele acelea cu otet?
Roxana
Deus spune:
Il pun in vana, pun peste el(spray)MrMusculo, il las o vreme si dupa il frec cu orice perie.
Dupa fiecare baie il ridic si-l pun pe calorifer - asa nu face mucegai
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enachescug Eu am gasit o solutie dupa mai multe incercari esuate. L-am aruncat! |
s-ar parea ca asta-i solutia si pentru mine
oricum, trebuie sa-mi iau altul inainte ca-mi derapeaza copilu' prin cada
am incercat cu otet si n-a functionat
o sa-l incerc si pe domnul Muscolo
multumesc tuturor pentru raspunsuri
roli25 spune:
Il folosesc exclusiv la baia copiilor si il pun la uscat dupa fiecare baie. Asa nu face mucegai.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ayla21 spune:
Lasa-l la inmuiat in apa cu domestos, e imposibil sa nu se duca. orice depunere se face eu le pun in alt vas cu apa cu domestos si daca stau asa, chiar daca e depunerea mai veche, se curata apoi foarte usor.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Happy Valentine`s Day!
A_Iulia spune:
Eu am niste elefanti antiderapanti roz, de grosimea unei foi de hartie, care s-au lipit direct de cada - sunt de marimea unei palme de copil,n-au nici o ventuza, sunt tare simpatici. Si asa am scapat de chinul covoraselor cu ventuze care...dupa parerea mea mai mult enerveaza decat folosesc la ceva.
andrusca79 spune:
toarna Domestos peste el ( nediluat) si lasa-l 1 ora sau pune-l intr-un vas (lighean)si toarna 1 l clor peste el ( eu am pus Ace Automat)si lasa-l peste noapte.
bafta