| Citat: |
| citat din mesajul lui Sibylle Daca il scoti dupa fiecare baie nu mai mucegaieste :-) |
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Eu am niste elefanti antiderapanti roz, de grosimea unei foi de hartie, care s-au lipit direct de cada - sunt de marimea unei palme de copil,n-au nici o ventuza, sunt tare simpatici. Si asa am scapat de chinul covoraselor cu ventuze care...dupa parerea mea mai mult enerveaza decat folosesc la ceva. |
I-am luat dintr-un magazin de articole mai ciudate. Nu din RO, dar nu stiu exact sa-ti spun din ce tara, in orice caz, in magazinele alea unde au tot felul de ciudatenii - poate sunt fete din strainatate care au mai vazut si au habar, sunt ca niste stickere aspre si subtiri.
sunt foarte utili - cand citesc cat chin cu spalatul ventuzelor, ma felicit singura.
wow, ce de raspunsuri 
Am fost plecata o saptamana, dar cu prima ocazie o sa incerc ideile de mai sus.
Sau o sa cumpar un crocobaur nou ![]()
La noi a functionat aruncatul
Am avut doua astfel de covorase de-a lungul timpului, acum nu mai folosim
Ingrid si Cristi 7 ani
clorul e sfant
. eu pun dopul la cada, pun clor si apa fierbinte, intorc crocodilul cu picioarele in sus si-l las se se odihneasca acolo vreo 15 minute. daca e suficient clor, nici nu mai trebuie sa frec, dispare mucegaiul singur.
Poate nu este mucegai cu piatra prinsa de la apa mai dura. Cand eram in Ro. puneam pe langa ventuze detrartrant , apoi clatit cu apa fiebinte si gata. Era ca nou. Din cand in cand cate o baie cu Domestos pentru dezinfectare si era ok.