LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*
Raspunsuri - Pagina 7
aris26 spune:
incearca humana junior. e mai ok la gust
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Dyana, sa iti pove cu laptele praf la noi. Vladimir, tot asa nu pune gura. Iau eu cu avant si determinare NAN, ii pun in canuta ca biberon nu serveste si in secunda urmatoare da sa vomite. Gust si eu, dau si eu sa vomit. Tu ai gustat? Mie mi se pare ca are gust de unt topit-e foarte gras. Asa ca nu il mai stresez cu laptele praf. Ii fac seara insa cereale cu banana si in loc sa le pun in apa pe pun in lapte (acum sunt cu Hipp). Fac asta nu ca sa il obisnuiesc sa bea lapte praf ci pentru aport de vitamine si chipurile sa ii tina de foame (asa cred eu in capul meu). |

25 martie 2009
m_monique spune:
Floric lasa ca trece si cu putza. de ce nu-ti pui sotul sa se ocupe de problema asta? ca doar el ar trebuie sa stie mai bine ce si cum trebuie spalat. la noi la inceput s-a ocupat sotul. acum a intrat in atributiile mele.
Ilinca, cand era andrei de varsta ioanei, nici nu vroiam sa aud de bb2. dar timpul mai schimba omul.
in plus, majoritatea femeilor ajunse la 50-60 de ani regreta ca au avut un singur copil. chiar si soacra mea, regreta ca nu a mai avut curajul sa mai faca un copil.
Nicky09 spune:
BUNA DIMINEATA, CUCUIETE!
Am intrat pe fuga sa va multumesc tuturor celor care ne-ati felicitat pentru cele 10 luni implinite ieri.
Am citit aseara tot, era pagina 23 si mi-am zis ca nu are rost sa mai scriu era deja 1 si ceva, fiind sfarsit de capitol...deci...multumim mult si multi multi 
Ayla, traduc reteta, sunt 2 de fapt si sper sa reusesc sa le postez in seara asta...pana atunci daca nu ai vazut tu intre timp asta uita-te acum...www.youtube.com/watch?v=JDegTyqL55o" target="_blank">aici.
Tineam de mult sa o felicit pe Monnvas pt implinirea celor 52 de kg....
Daca "feta" e telemeaua aceea, asa se cheama si la noi aici dar e bine de specificat... va recomand sa o faceti cu tulpina de telina, care este o minunatie, crocanta si delicioasa.
La "putza"...nu stiu ce sa mai zic, noi stam bine si cu decalotarea si cu mirosul, in sensul ca mai e doar un mm de decalotat de pe partea stanga, se vede pelicica ca are o mica fisura , urmeaza sa trag de ea sa o desfac.Mirosul exista intr-adevar daca saltam bidet-ul o data si nu o spalam, in rest nu.
Progres:Nicholas nu se mai trezeste imediat dupa o ora, la nanitza de seara, s-a prelun git prima repriza de somn "cu pana la 3 ore" uneori, sau 2 alteori.
. Sunt extrem de multumita si un pic mai odihnita as putea spune. Spera sa o tina asa si sa se transforme intr-un obicei.
Acum ma duc sa ma pregatesc de munca...va pup si va doresc o zi buna...la noi ninge de mama focului
, la voi vad ca ploua...
Novus..am cumparat mango(3 euro kg
) si i l-am dat lui Nicho este foarte bun si ii place, totul e sa il nimeresti bun, erau vreo 2 fructe degerate si invinetite asa ca le-am aruncat imediat.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
aris26 spune:
shasa - am inteles, bine sa nu iti inchipui ca frec cu sapun fix pe zona sensibila. spal cu sapun fundul si putza, dupa care dezvelesc
si clatesc. probabil ca ajunge si ceva sapun pe acolo, dar am grija sa clatesc bine bine.
e ok asa?sau trebuie sa clatesc inainte sa dezvelesc?
edit: eu sunt novice in putza dezvelita. ca pana acum nu mi-am facut probleme, ca deh, era bine acoperita pana de curnd
25 martie 2009
sirimie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Flori, eu nu ma mai bag, daca vine dr cere-i sa-ti explice exact. Ba da, eu la decalotarea totala si spalarea totala, inclusiv la guleras ma refer. Deci la Claudiu dimineata dupa ce face kk la wc il pun pe chiuveta si dupa ce il spal la fundulet, i-o belesc de tot si-l spal, cu apa, iar seara la dush, acelasi lucru, spalare totala cu spuma din samponul de copii cu care e spalat pe intregul corp. Deci nici o legatura exclusiva cu a-i face baie. Asa a fost spalat dintotdeauna, inclusiv pe capsorul putzicii, si nu s-a uscat nici pielea, nici puta, si nici nu a mirosit niciodata. Asta iti explic, daca nu speli acolo se aduna si normal ca miroase. Asta spunea si Shasa, ca o spala dupa care o "imbraca" inapoi. Devreme ce foloseeti doar apa sau doar sapun/sampon pt pielea bebelusului nu are de ce sa se usuce pielea. Mai greu e cu bebelusii care nu sunt inca decalotati, dar se stie ca daca nu e decalotata, se aduna sub piele ceva care nu trebuie sa fie acolo. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Absolut de acord cu ce zice Ayla
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
m_monique spune:
din nazbatiile lui andrei ...
mai devreme ii dadeam ioanei sa manance in bucatarie. la un moment dat aud curgand apa la baie si andrei tipa. fug sa vad ce s-a intamplat. andrei era in usa, alb pe fata si tipa ca-l ustura.
eu speriata, tip la el sa-mi spuna ce si-a pus pe fata. imi arata spuma de ras a sotului, si-mi spunea ca-l ustura.
il iau repede, il spal, si apoi incep sa-l intreb: de unde, ce si cum. mi-a spus ca a luat-o dintr-un dulap (in care nu are voie sa umble) si a luat-o ca el vroia sa aiba barba ca si tati...
cred ca in curand imi voi comanda mobila de pus pe tavan, dar nici acolo nu vad lucrurile in siguranta cu andrei![]()
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, eu nu mai folosesc masutza de infasat de cand avea vreo 4 luni, acum e pe post de suport de prosoape |

Aris,
pt administrare de antibiotic fara antibiograma. 
Floric, Ideea era intai sa vada cineva si apoi sa se recolteze ce se considera necesar. As zice mai degraba secretie decat urocultura, dar trebuie vazut.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui Kea eu citesc zsuzsu ca juju, presupun ca e in maghiara, nu? Keutu cheliutu |
Ia uite, cineva stie!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Nikoleta20 spune:
fetelor care mai aveti probleme cu bb cu putza nedecalotata,stiti k spunea cineva de aici,
scuze,dar nu mai retin cine,de FIMOSIN GEL, am vb cu prietena mea cea mai buna,care locuieste acum in Spania,si am rugat-o sa mi-l cumpere si sa mi-l trimita.
sa vedem cand reuseste sa ajunga la farmacie si la posta sa il trimita,k are si ea o gaza mica.