LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Gigelica Morrrrtalll pitonu cu lamaia! suuuuper
se stramba da ii place!

fetelor eu ma retrag acum
o sa mai intru, dar cred ca destul de rar,sa va mai salut dar nu voi putea recupera ca scrieti tare mult
si pe langa cei 2 copii ai mei trebuie sa ma apuc de invaaaatattt
si am si o profesie unde am f f f mult si greeeeu
da imi place nu ma plang(profesia nu invatatul)
si probabil ca in toamna treb sa dau examen, -acum sunt fara loc de munca si incet trece maternitatea si eu n-am servici

asa ca cu toata parerea de rau voi intra mai rar
da sa nu credeti ca nu mai intru sa va salut si sa vad ce mai facetica oricum nu pot fara voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Ayla, tu cate cutiute muzicale ai? Noi avem 6, parca tu ai zis ceva si de 7? sa-l pun pe tati sa caute?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Dyana........multumesc.

De ce oare nu am intrebat eu mai demult Sa inteleg ca eu sunt cauza
Maine ii duc o proba de urina la laborator. Trebuie sa mi-o primeasca. Am un laborator in apropiere. Oare se recolteaza ca la oameni? dar cum ii iau eu prima urina????? Of cate intrebari...mi-a trebuit ceai de musetel...sa ma sature

Poze Raru

Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Urocultura la baietei se recolteaza intr-un fel de saculetz steril care are o banda adeziva si se lipeste in jurul cocoselului. Se pune apoi frumos pampersul si trebuie sa astepti sa faca pisu in saculet. Apoi saculetul trebuie dat la laborator. Noi am recoltat direct la spital. Si inainte de recoltare trebuie spalat la putza f bine cu apa. Sper ca am reusit sa fiu clara cat de cat.

Mamica fericita de Raducu(11.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Monica, stai ca s-a inteles ca Nu il spal zilnic la putza. Ba, ii fac baie in fiecare zi seara, si dimineata cu ceai de musetel pe fata si la fund(ce-i drept in ultima vremea mai din doi in 3).
Dar la putza, dr putzolog, mi-a recomandat sa nu ii belesc putza in fiecare seara, sa trag de ea ca atunci cand decalotezi, pana dai pielicica dupa gulerash, nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu se inteleaga ca NU il spal la putza.
De spalat la fund si la putza il spal zilnic, la nevoie si de mai multe ori dar la chiuveta.

Poze Raru
Poze noi

Flori, eu nu ma mai bag, daca vine dr cere-i sa-ti explice exact. Ba da, eu la decalotarea totala si spalarea totala, inclusiv la guleras ma refer. Deci la Claudiu dimineata dupa ce face kk la wc il pun pe chiuveta si dupa ce il spal la fundulet, i-o belesc de tot si-l spal, cu apa, iar seara la dush, acelasi lucru, spalare totala cu spuma din samponul de copii cu care e spalat pe intregul corp. Deci nici o legatura exclusiva cu a-i face baie. Asa a fost spalat dintotdeauna, inclusiv pe capsorul putzicii, si nu s-a uscat nici pielea, nici puta, si nici nu a mirosit niciodata. Asta iti explic, daca nu speli acolo se aduna si normal ca miroase.
Asta spunea si Shasa, ca o spala dupa care o "imbraca" inapoi.
Devreme ce foloseeti doar apa sau doar sapun/sampon pt pielea bebelusului nu are de ce sa se usuce pielea.
Mai greu e cu bebelusii care nu sunt inca decalotati, dar se stie ca daca nu e decalotata, se aduna sub piele ceva care nu trebuie sa fie acolo.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Ayla, tu cate cutiute muzicale ai? Noi avem 6, parca tu ai zis ceva si de 7? sa-l pun pe tati sa caute?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Am 6 dar stiam ca sunt 7. Am ceva treaba acum, revin peste vreo 1-2 ore.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gata. Am inteles. Multumesc mult pentru sfaturi si explicatii.
Asa mi-e ciuda ca iar am dat-o in bara cu putza copchilului. Si ce mi-e ciuda mai tare e ca eu credeam ca ii fac un bine spalandu-l in fiecare zi la putza...dar cu ceai de musetel. Apai, imi vine sa il spal cu apa de ploaie sau sa topesc zapada

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

va multumesc tare mult tuturor ca v-ati gandit la sanatatea mea
sunt cat de cat ok, cica am nu stiu ce fel de bronshita...de-astea de care face omul dupa ce isi scoate amigdalele. ca pana acum era simplu. o data la 3 sapt faceam amigdalitadar macar stiam ce am
am trecut pe antibiotice, luate initial din proprie initiativa(sa vedeti ce m-a spurcat cumnata-miu, dar dupa ce i-am explicat ce am a zis ca am luat bineio i-am zis ca am stofa de doctor dar nu ma crede...cica musai tre sa ai facultate pt astaprostii)

ilinca - sunt si eu pe lista celor necazutiasta daca nu se pune la calcul ca se mai loveshte el pe ici pe colo cand treiera casa. dar din pat, scaun, canapea..chestii de genul asta nu a cazut. e adevarat ca nu e timpul pierdut

olga - of, bine ca e un pic mai bine. ai grija de tine si de el, sa va puneti pe picioare repede

mai recuperez inca

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, io va cred, sincer va cred ca e mai bine cu 2, 3...4 copii, dar ce sa fac daca pentru mine e (cel putin deocamdata!) varianta perfecta cu 1 copil? Adica eu de cand eram mica, stiti cum sunt fetitele, "anticipatoare", ma gandeam ca voi avea 1 copil si anume fetitza. De iesea Phiphi baiat precis mai incercam, dar asa, ca mi s-a indeplinit visul?...
Floric, cum sa stai 2 saptamani?! Cat priveste spalatul, si eu stiu ca nu e bine sa dai des si mult cu sapun "in interior" (sub preputz sau in vagin), dar cu apa chiar e musai, trebuie de spalat nyunyu respectiv ghinda bine la exterior cu sapun (de copii, ofcors) iar mai la interior clatit bine cu apa si lasat sa se usuce. Parerea mea.
Denisamada, eu nu mai folosesc masutza de infasat de cand avea vreo 4 luni, acum e pe post de suport de prosoape
A, stiti la ce m-am gandit de multe ori si m-am distrat? Voi cum cititi "zsuzsu"? Asa-i ca-i ziceti "zuzu"? Ca Aris i-a zis o data pe direct asa?;))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hellou,

aseara nu am mai intrat,caci am avut o seara horror...in timp ce ma uitam pe pozele de la botezul mayei(pe care nu am apucat sa le vad in intregime),l-am lasat pe Mario cu taicasu,se jucau,cand,la un mom Mario incepe sa scoata un zgomot ciudat,si icnea ca si cum ii venea sa verse...l-am intors pe toate partile si nu isi mai reveneaa venit si mama si in final a dat putin afara din iaurtul pe care i-l dadusem si s-a linistit...nu stiu ce avut,poate l-o fi zgaltait tasu'...in fine,trece asta si intru sa fac baie,toate ok ,imi pun masca de par,si imi zic sa impusc 2iepuri,cat stau cu masca in cap,sa mananc,si sa vin rpd la strumph...ma infofolesc in halat,pun un prosop pe cap ,si dau drumul la apa....mananc si merg sa ma limpezesc...cand colo...cadita lui fimeo plutea in mijlocul baii..iar eu eram in apa pana peste glezne...se infundase...canalizarea.asa kpe la 23 eu strangeam apa cu smotru din baie...relax total...termin acolo,ma limpezesc si vin in camera...nu inainte de a ma impiedica de prag insa...si de a-mi da unul din degetele de la picior peste cap.

si k cireasa de pe tort ,Mario s-a frichinit toata noaptea.

dar pe la 5 i-am dat un bibe de lapte,si dupa ce l-a baut,s-a intors pe o parte cu fata la mine si a zis prin somnik asa dulce :"MAMI!"m-am topit k o inghetata.

am scris o tona
recuperez si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mda, cunosc coshmarul...dar sa stii ca se putea trnsforma intr-un vis frumos ia mai gandeshte-te

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, am avut un coshmar!!! Groaznic!! Se facea ca eram gravida, mersesem la un control si-a zis doftorul ca-s bortzonela! Si in vis intai mi-am zis:"no, bag pupu, ce sa fac, il pastrez, poate i-a placea la Phiphi sa aiba un frate/ sora...ne-om descurca...diferenta mica de varsta"...Si-mi tot repetam:"vaaai, sa vezi ce-o sa zica fetele de pe forum ca io, poate singura care nu mai vroia bb2, ma trezesc acum insarcinata!" Si apoi am inceput:"ba, da' io abia mi-am revenit cat de cat cu kilele dupa nastere, s-o iau de la inceput, cu greturi, burtoaie etc...s-o neglijez pe Phiphi?" No, imi pare rau, dar asta am zis in vis si m-am hotarat sa NU pastrez sarcina. Bine ca m-am trezit!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

25 martie 2009

Mergi la inceput