LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Dar parca zicea Dyana ca ceaiul de musetel face mai mult rau decta bine.
Adica zicea ca ei, in laborator, cand vor sa infloreasca o bacterie pun ceai de musetel si se face floarea mare din care recolteaza.

Sau gresesc?

oooooo, daaaaaaaa!!!! nici gand de ceai de musetel la fundulet/putica!!! e cel mai bun mediu de cultura!!!! puteti s afaceti singure proba lasand ceaiul de pe o zi pe alta sa vedeti ce se intampla cu el;
floric nu-i mai da cu musetel, mai ales daca zici ca e mirosul ala!!!!! eu stiu ca mamele noastre foloseau ceaiul, puneau si in ochi la infectii.... dar puneau ca sa "coaca" si sa treaca mai repede; adica exact pe principiul asta, ca se inmultesc bacteriile ssuuper rapid, ca e papica buna pentru ele, coace buba, se sparge si se curata!!!! eu cand ieseam la inceput cu cristi il tot punea soacra-mea seara cu piciorul in musetel ca avea panaritiu la o unghie; s-a vaitat el ce s-a vaitat, eu sa-i iau unguente cu antibiotic... pana mi-a zis ca-si da seara cu ce i-am luat eu dupa ce sta in musetel; am zis ca mor cand am auzit; ii cocea acolo intr-o veselie de vreo 2 luni; s-a suparat soacra-mea atunci pe mine, mi-a tinut prelegerea cu cat de bun e ceaiul... dar cristi m-a ascultat si i-a trecut in cateva zile complet (spre disperarea soacra'mii''')
deci: fara musetel!!!! eventual galbenele daca chiar simti nevoia de ceva pe fata/fundicul copilului.... dar nu e cazul; ei trebuie sa-si regleze singuri pH-ul pielii, si orice ceai il modifica; ia fa o pauza la ceai si vezi daca mai are mirosul ala la putica; si obligatoriu decaloteaza-l macar la 2 zile pana trece, ca nu pateste nimic; sper doar sa nu se fi prins deja un pui de infectie pe acolo.... ia trage-i tu de putica si vezi:secretia e galbena, mai abundenta??? si pielicica e rosie pe dedesupt??? si spala-l cu ser fiziologic pe interior cand decalotezi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Priviti www.youtube.com/watch?v=K2dAUs-Kqtk" target="_blank"> cum ne rostogolim

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Ce tare e Mayutza...sau Domnishoara Rostogol as putea zice ...

Va pup si pazea ca vin sa va vad

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetelor, stiu ca v-a lipsit Pitonul, asa ca ia uitati aici ce dulce e ... lamaia...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

georgiana

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Dar mai pe seara o voi invita pe prietena mea (medic fam) la mine sa ii explic problema. E destul de jennant dar eu as vrea sa ii dau dr sa miroasa pipile? E mult daca ii spun treaba asta? Sau macar sa decaloteze putze si sa miroasa? E mult si asa?

Nu, nu-i deloc mult. Daca ii explici problema, cu siguranta va stii ea ce sa caute.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Adica... daca il intrebi care e rosu iti arata?!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Hai, mai, Georgiana. Asta invata copilul pe la 3 ani. Prima data va intelege ca sunt obiecte de aceasi culoare, si va incerca sa le grupeze in gramezi de culori asemanatoare, si mult mai tarziu iti va da un obiect cerut de o anumita culoare.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Simina supe cum se rostogoleste Mayuta
e asa de frumoasa!!!!
am vaz si pozele de la botez si e o dragutza si grasunica!
sunteti o familie foarte frumoasa

Floric si dupa parerea mea du-te cat de repede la medic
nu e de stat, si eu am baiat si stiu ca nu trebuie sa miroasa urat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza...sau ma rog

ma bag sa recuperez rapid si revin

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dyana........multumesc.

De ce oare nu am intrebat eu mai demult Sa inteleg ca eu sunt cauza
Maine ii duc o proba de urina la laborator. Trebuie sa mi-o primeasca. Am un laborator in apropiere. Oare se recolteaza ca la oameni? dar cum ii iau eu prima urina????? Of cate intrebari...mi-a trebuit ceai de musetel...sa ma sature

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Adica... daca il intrebi care e rosu iti arata?!

Hai, mai, Georgiana. Asta invata copilul pe la 3 ani. Prima data va intelege ca sunt obiecte de aceasi culoare, si va incerca sa le grupeze in gramezi de culori asemanatoare, si mult mai tarziu iti va da un obiect cerut de o anumita culoare.

Si noi care ne gandeam sa trecem direct la "ivoire", "ciclamen", "turcoise"... Deci sa ma stam, nu?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput