LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

tot ce stiu este k pe zsuzsu o cheama zsuzsana(parca asa am vazut undeva,pe picasa) deci,eu cred ca e zuzu,dar e parerea mea...nu stiu sigur...ea ne poate spune sigur cum anume se pronunta....asadarcand mai intra,sariti pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna mamici,

spunem si noi LMA dragilor nostri sarbatoriti astazi, si mari si mici

venim si noi la raport
ma tot gandeam ce sa spun - ce facem sau ce nu facem, si, pentru ca lista cu ce nu facem e fff lunga , raman sa spun doar ce facem:

facem pa
bate palma (si cateodata si talpita) - in general cu mine, ff rar cu altcineva
mergem (daca s-ar putea incontinuu)cu pasi "soldatesti" tinute de 1-2 manute , cu viteza - daca s-ar putea probabil ca ar alerga asta ca sa stiu ce ma va astepta mai incolo un pic
ne place muzica simfonica - atnuci cand pun mozart(ca are si preferinte) se opreste din orice si sta cumintica si asculta; la alte genuri muzicale nu prea reactionam
dintre toate jucariile, ne plac doar cartile si revistele de la sensiblu - da paginile, are rabdare sa-i citim/povestim ce-i acolo (revistele de la sensiblu sunt de mare ajutor in timpul mesei ca le studiem pagina cu pagina iar si iar si asa mancam) Apropo de revistele astea, la nr din martie este pe coperta un bebe cu un linguroi si am fost ffff dezamagita ca nu l-am regasit pe mutzu acolo ca el e reprezentativ pe segmentul asta

de adormit, adormim cam pe la 10 insa ne frichinim incontinuu, ba de dinti, ba de cald, ba de ploaie... Legat de dinti noi avem 2 jos si 4 sus iar de cateva zile groaznice, ia spart tot sus gingiuta la o maseluta si urmeaza si cealalta, deci am sarit peste canini am ajuns la premolari (sper sa nu aberez frumos cu denumirile astea) Deci pot sa va anunt ca la maselute este groaznic ca si maraiala, nemultumire/frustrare, nemancare, nedormire, plans prin somn....

duminica avem "inspectia" lunara la care ma duc resemnata ca stiu ca am pierdut din start la "renumarare" (am cantarit-o imbracata/incotosmanata si avea sub 7 kg)
asta e, m-am resemnat cu kilogramele (mai precis cu gramele), important e sa fie cat de cat in parametri cu sanatatea
ca doar trebuie sa fie si balerine pe lumea asta ,nuuuu?
(sau neveste de fotbalisti - ca tare ne place sa mergem si sa tot dam cu piciorul in minge)
apropo de balerine - de cand facem kineto - poate micsunica sa faca spagatul fff usor cu piciorutele in aer (mai ales cand trebuie schimbat pampersul)

si nu mai stiu ce sa mai scriu...

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

noi suntem ink cu puta nedecalotata dar n-am avut probleme cu ea..si nici nu miroase altfelk decta pana acum..pute doar a pipi de bebe..gaurica este cat o gamalie de ac.. mergem noi si rezolvam si problema asta..si Fimosil gel ce este? zicea si aris de un anestezic sprai local..poate gasim si aici in farmacii ceva

tudor a invatat sa inchida usa..fara sa ajunga la clanta..dar impinge..si acum se joaca cu mingea ca la handbal..o arunca si apoi pleaca dupa ea..iar o arunca..iar pleaca dupa ea..macar se joak in liniste..de data asta..k de cand cu orga..ne-a innebunit..k el canta cu genunchii nu cu degetele:P

hehe..si sunteti caraghioase..nu este tudor chiara sa geniu sa arate culorile..deabia ce invatam sa le punem pe sortimente..si pe culori..dar nu-l intreb unde e rosu si el arata..nu nu..abia eu pun pe culori diverse jucarii..repet culorile de multe ori..el doar sta si se uita mirat la ce fac..

azi am avut de dimineata sedinta de pus jucarii in cutie..si scos din cutie..la scos se pricepe f bine..la pus..duce cu mana jucaria in cutie..dar nu-i da si drumul..se razgandeste si o ia la morfait

super isprava cu spuma de ras banuiesc a lui tati!

si super ca a invatat bebe care este vacuta..ai fost tare haioasa:P

va k ma bag la un dus

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

aha, mi-am amintit
m-am hlizit de dimineata cu postarea biancai cu vaca
(asta ca tot ajunsesem la servici in spumele marii, uda toata la picioare)

avem 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mai..mai..eu pic de somn..si ma gandesc cu groaza..ca tb sa ies sa merg la salina
am bagat si eu un castron de salata...(a la Ilinca)doar ca eu am adaugat si bucati de ou fiert..ca altfel nu ma satur...sunt eu schiloada..dar imi tb ceva consistent

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

oliskha - pupacim si noi davidutul sa se faca bine repede (am tot citit prin ce treceti dar n-am apucat sa ajung si la zi , sa postez mesajele)

si nu uita nici de problemuta cu ochisorul ca prioritate de rezolvat dupa ce va faceti bine (din vastele mele patanii cu ochii, stiu ca nu-i bine deloc sa fie mult timp infectati ca se pot face complicatii urate)

pana una-alta nu putem decat sa va pupacim virtual sa va faceti bine amandoi

avem 9 luni

Mergi la inceput

petrean - aparatul salin nu va este de ajutor?
la noi merge in fiecare noapte, suntem deja la a 3-a rezerva schimbata si parca-parca se cunoaste ceva - noi care aveam "peripetii" in fiecare luna, am cam zis pas de ceva timp (acum nu stiu daca e doar de la aparat sau i-a mai crescut ei rezistenta , cu toate ca asta nu stiu de la ce)

avem 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

gianina..la noi e necesar mai mult decat aparat salin..e lunga povestea...

Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..voi ce mai afceti cu greutatea? ati ajuns la cum erati inainte? k de vergeturi si celulita nu mai vorbesc..k sincer imi este rusine..am 55kg..dar nu ma simt frumusica..timp nu prea am sa fac exercitii..si am si nunta anul asta..imi recomandati ceva sigur si cu efecte in cateva luni?

de mancat nu mananc dupa 6..si ma simt f bine..desi cand stau pana tarziu..nu rezist sa nu iau ecva saratele, covrigi..ceva..k imi cere organismul..mai beau cate un ceai, o cana cu lapte..

dar poate ceva electrostimulare..stiu ca masajul face minuni..dar e cam scump pt bugetul nostru..plus ca e de mers la salon..poate cand vine vara sa mai pot face o alergare ceva in parc..acasa am leg magic si bicicleta..

la aparate n-am putut face pana sapt asta ca am avut ruptura de ligament interior la genunchi dupa cazatura de revelion de pe scari..v-am povestit atunci de ea..

uff...mai sunt fete care cunosc aceste probleme ca ale mele?

sincera sa fiu..ma gandeam eu mai demult cu olga..k dupa bebe 2 sa facem abdominoplastie ca sa scapam de burtica si vergeturile nasoale de pe abdo..am citit si am vazut ca se poate face abdominoplastie imediat dupa nastere..mai ales daca faci ceza..k beneficiaza de aceeasi anestezie..

ce ziceti de asta?:P

sper ca nu v-am adus aminte de neplaceri si voua..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

gianina..la noi e necesar mai mult decat aparat salin..e lunga povestea...

Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

imi pare rau
noi avem niste prieteni care au scapat de streptococul auriu luat de la nastere din spital(sper sa spun bine, auriu era sigur, de streptococ nu-s sigura) cu ajutorul aparatului, asta dupa 1.5 ani de tratamente cu antibiotice
deci chiar e eficient

sanatate multa prichindeilor

avem 9 luni

Mergi la inceput