LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada e clar.... trebuie sa imi fac program de trancaneala cu voi Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Da, da, da!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui rodica2008 Ayla pateut din ficatel am incercat eu,dar Andrei nici nu a vrut sa il vada,oare nu am fost o bucatareasa buna?in seara asta i-am dat gris cu lapte si abia faceam fatza cu liguritza ,voi ati inceput sa ii dati gris?Eu am facut azi incercarea.Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009. |
Eu i-am dat doar cereale de gris.
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara, fetelor! Nu avem vesti bune, poate doar ca Eva arata Cip-cirip, dar asta face deja de vreo 2 luni si ceva. Lucram insa si la vacuta. Azi dimineata mi-a venit mie sa o programez la ortoped, ca mi se tot parea ca nu tine un piciorus cum trebuie la mers, si aveam intotdeauna ceva dificultati la incaltat piciorusul stang. Asa ca ne asteapta 10 zile de gimnastica si masaj si sa vedem cum ne prezentam dup-aia. Se pare ca are tibia ceva mai curbata decat e normal si din cauza asta si mersul asa cum e. Toti mi-au spus sa stau linistita ca plimb copilul pe drumuri degeaba, dar uite ca nu a fost asa. Din pacate. Nu va spun in ce hal mi s-au inmuiat picioarele la dr, ca nici nu eram in stare sa o mai tin in brate. Off, trebuie sa lucrez putin la capitolul asta, ca ma pierd prea repede si ma panichez cam tare. |
Off nu te mai stresa asa tare pt ca o sa fie bine, stiu ca e usor de zis dar mi greu cand ti se intampla tie, dar bine ca ai primit lamurire de specialitate

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Adee spune:
LA MULTI ANI ROBERT!!!
LA MULTI ANI CARMENADA!!!
LA MULTI ANI Damian Serban, Marina Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru!!!
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza
10 LUNI
shasa spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Priviti www.youtube.com/watch?v=K2dAUs-Kqtk" target="_blank"> cum ne rostogolim ![]() fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Vai SIMINA cat este de scumpa!!!! Imi vine sa o mananc

carmenada spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara, fetelor! Nu avem vesti bune, poate doar ca Eva arata Cip-cirip, dar asta face deja de vreo 2 luni si ceva. Lucram insa si la vacuta. Azi dimineata mi-a venit mie sa o programez la ortoped, ca mi se tot parea ca nu tine un piciorus cum trebuie la mers, si aveam intotdeauna ceva dificultati la incaltat piciorusul stang. Asa ca ne asteapta 10 zile de gimnastica si masaj si sa vedem cum ne prezentam dup-aia. Se pare ca are tibia ceva mai curbata decat e normal si din cauza asta si mersul asa cum e. Toti mi-au spus sa stau linistita ca plimb copilul pe drumuri degeaba, dar uite ca nu a fost asa. Din pacate. Nu va spun in ce hal mi s-au inmuiat picioarele la dr, ca nici nu eram in stare sa o mai tin in brate. Off, trebuie sa lucrez putin la capitolul asta, ca ma pierd prea repede si ma panichez cam tare. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Imi pare rau pentru voi
, insa bine ca ti-ai ascultat instinctul si ai depistat problema acum, cand este cel mai usor de reparat.
pe Eva si ne rugam sa treaca repede cele 10 zile si sa vii cu vesti bune 
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
rodica2008 spune:
ANAMARIA
pt Eva si pt tine

.
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
Kea spune:
Da, stiu ca nu-i toata cartea, numai ca eu le-am dezarhivat in n-spe etape si nu stiu daca le-am dezarhivat pe toate, de asta intreb. Adica 124-125 nu-i nici inceput de capitol, nici sfarsit. Intelegi?
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara, fetelor! Nu avem vesti bune, poate doar ca Eva arata Cip-cirip, dar asta face deja de vreo 2 luni si ceva. Lucram insa si la vacuta. Azi dimineata mi-a venit mie sa o programez la ortoped, ca mi se tot parea ca nu tine un piciorus cum trebuie la mers, si aveam intotdeauna ceva dificultati la incaltat piciorusul stang. Asa ca ne asteapta 10 zile de gimnastica si masaj si sa vedem cum ne prezentam dup-aia. Se pare ca are tibia ceva mai curbata decat e normal si din cauza asta si mersul asa cum e. Toti mi-au spus sa stau linistita ca plimb copilul pe drumuri degeaba, dar uite ca nu a fost asa. Din pacate. Nu va spun in ce hal mi s-au inmuiat picioarele la dr, ca nici nu eram in stare sa o mai tin in brate. Off, trebuie sa lucrez putin la capitolul asta, ca ma pierd prea repede si ma panichez cam tare. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Offf. Linisteste-te, o vor ajuta mult masajul si gimnastica, ai sa vezi.

,voi ati inceput sa ii dati gris?Eu am facut azi incercarea.
fericita de