LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, mirosul asta a fost dintotdeauna, miros de urina amestecat cu parfum din pampers apoi de happy. Adica, stai sa nu exagerez, sa nu crezi ca a mirosit urat mereu, incat sa ma puna pe ganduri, dar nici unul placut nu a fost. Nu stiu cum sa spun sa nu se inteleaga altceva. Pe mine ce m-a derutat si am inceput discutia si cautarile a fost mirosul (de ceva vreme) a "ghindei" Si aici raspund Monicai...NU, nu am sapunit, spalat, frezat... caci aveam indicatii sa nu frec toata ziua putza ci doar o data de doua ori pe saptamana la baie, dupa ce sta putza in apa, la inmuiat. Si in viziunea mea m-ai "pacatuiam" uneori dimineata cand il spalam cu ceai de musetel la fund si m-ai trageam de putza si spal si pe acolo tot cu ceai
Acum e lesne de inteles de unde si mirosul si daca o fi ceva bacterii pe acolo stim si de la ce este si cine le-a bagat si le-a creat confort
Da, stiu ar fi trebuit sa vina acasa dar nu era ea acasa si nu avea cum sa treaca pe la mine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu
[asa ca cu toata parerea de rau voi intra mai rar
da sa nu credeti ca nu mai intru sa va salut si sa vad ce mai facetica oricum nu pot fara voi

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Dar sa ne lasi poze pe picassa, macar sa va vedem.....
si spor la invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame sper sa treceti cu bine si repede peste asta

Ilinca tare frumusica este Sophiphi si seamana asa de mult cu tine! fetele frumoase.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Da, stiu ca nu-i toata cartea, numai ca eu le-am dezarhivat in n-spe etape si nu stiu daca le-am dezarhivat pe toate, de asta intreb. Adica 124-125 nu-i nici inceput de capitol, nici sfarsit. Intelegi?

Keutu cheliutu

Ala mi l-a scanat Ana Maria, e discutia despre suzeta, de fapt incepe la 125 jos, cu "Suptul degetului sau suzeta", urmeaza 126, 127 si 128.
Adica 124 si 129 nu a fost cerut, e alt capitol, dar scanand cartea deschisa, au iesit si paginile de dinainte-de dupa.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

m_monique de ce te feresti de cereale?

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

A, bun, asta vroiam sa stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

LA MULTI ANI ROBERT ANDREI bebe de PLICI PLICI!!!!

LA MULTI ANI CARMENADA

LA MULTI ANI SI GHIOCEILOR SARBATORITI ASTAZI:
DAMIAN SERBAN bebe de ESEEA
MARINA ALEXANDRA bebe de ALEXA101
ALBERT GABRIEL bebe de CIRESICA5
AMALIA bebe de DANADELIA
RADU STEFAN bebe de BUBULINA
PETRU bebe de SHASA

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Felicitari pentru printesica frumusica grasunica cumintica ..... asa cu intarziere .. ca nu am prea fost prin zona cam de multisor Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi a reusit ioana sa se ridice in picioare, fara sa se tina de nimic. ridicat fundul, pus mainile pe podea, indoit genunchii,coborat fundul, ridicat mainile si intins genunchii. cand ajungea in pozitia verticala, iar cadea in fund, si o lua de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Si aici raspund Monicai...NU, nu am sapunit, spalat, frezat... caci aveam indicatii sa nu frec toata ziua putza ci doar o data de doua ori pe saptamana la baie, dupa ce sta putza in apa, la inmuiat.

Flori, cand ai decalotat si spalat, sapunit, frezat ultima oara? Fa tot tacamul si miroase apoi. Daca inca miroase e bai, daca nu...ai primit informatii gresite cu toaletatul complet la 2 saptamani.
Cine spunea ca e acelasi lucru cu spalaturile vaginului. Pai cum sa fie? Fetita se spala intre labii, ca altfel sigur ar mirosi, dar nu in vagin.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ayla, multumim pt cutiuta muzicala

Sophiphi e mortala ca de obicei

In sfarsit ne-a iesit si noua dintele nr.3, dupa 5 luni de la aparitia primilor 2

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

10 LUNI

Mergi la inceput