LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

ILINCA ESTE MINUNATA SOPHIA ,ochisori asa zau ca nu am mai vazut si parul "uau" super pupa dulce in partea noastra
Eseea

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am gasit doua retete pe care vreau sa le testez. Una cu mamaliga fiarte in apa+lapte. Io n-am stiut, n-am incercat.
Si alta, dar sa ma decid cand si daca ii dau ficatei, de pateu de ficatei din ficat si cartof fiert (plus lapte si unt).
Si pt cine cerea idei cum sa le dam sfecta rosie.
Cu cartof, pui, gris, ulei si chimen. Se pun la fiert, cand au fiert se adauga uleiul, apoi se mixeaza.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

sarbatoritilor zilei

Petru
Shasa

Eseea

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu va pun la treaba. Nu stiu ce am descarcat din Brazelton, dar....am o multime de pagini lipsa. Asa trebuie?
Adica am cam asa:
124-125
128-129
228-253
404-415
444-461
636-643
Probabil numai capitolele astea ne privesc, e ok, dar vreau sa-mi confirme cineva ca am luat tot ce se putea.

Si eu m-am pus pe citit, dar si mie mi-e greu de pe calc, asa ca azi mi le-am listat, sa pot sublinia si colora

Mergi la inceput

Ia cititi aici
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/886270/Zeci-de-bebelusi-imunizati-cu-vaccin-expirat/
Zeci de bebelusi, imunizati cu vaccin expirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara, fetelor!Nu avem vesti bune, poate doar ca Eva arata Cip-cirip, dar asta face deja de vreo 2 luni si ceva. Lucram insa si la vacuta.Azi dimineata mi-a venit mie sa o programez la ortoped, ca mi se tot parea ca nu tine un piciorus cum trebuie la mers, si aveam intotdeauna ceva dificultati la incaltat piciorusul stang.Asa ca ne asteapta 10 zile de gimnastica si masaj si sa vedem cum ne prezentam dup-aia. Se pare ca are tibia ceva mai curbata decat e normal si din cauza asta si mersul asa cum e. Toti mi-au spus sa stau linistita ca plimb copilul pe drumuri degeaba, dar uite ca nu a fost asa. Din pacate.Nu va spun in ce hal mi s-au inmuiat picioarele la dr, ca nici nu eram in stare sa o mai tin in brate. Off, trebuie sa lucrez putin la capitolul asta, ca ma pierd prea repede si ma panichez cam tare.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

salutare,La multi ani RobertLa multi ani ghioceilorma straduiesc sa citesc tot ce ati scris,azi mi-a fost cam somn,cred ca de la vreme si am dormit cu piciuMonica,pt oite. i-am aratat lui Theo oitele dar nu a fost incantat de ele,mie imi plac.Acum mi-am dat seama ca le-am vazut in Real.Poate o sa-i placa cand mai creste.Felicitari pt dintisor.Am vazut pe Tudor,Maya,VictorDyanna,sa treaca obosealaNici theo nu a cazut pana acum, dar vad ca exerseaza,am un geamantan unde ii tin jucariile si se tot urca pe el,dar nu mai stie sa coboare.m monigueinca nu am ajuns la zi,mai citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Gata au plecat musafirii si a adormit gogosica mea devreme ca era franta.... deci
Mababei problemele noastre de sanatate au fost de fapt o falsa alarma. dupa ce am facut vreo ...12 uroculturi care au iesit pozitive am fost la bucuresti la fundeni, la clinica de nefrologie pediatrica in ideea de a face recoltare cu sonda, pentru a confirma dignosticul de infectie urinara.Doctorul are o procedura si nu face recoltarea asta decat daca considera el necesar- dupa ce studiaza pacientul si analizele.Dupa ce analizat-o pe mandara mea si-a dat seama ca avea coalescenta labiala(nici un doctor din Craiova nu a fost in stare sa vada asta) motiv pentru care ii iesau analizele pozitive.
Ne-a pus totusi sa facem analize de sange .... si mama ce horror a fost recoltarea.....
Rezultatele lor nu i-au indicat insa necesitatea recoltarii cu sonda, asa ca ne-a trimis acasa cu specificarea ca daca vad ceva suspect .... orice miros al urinei, febra alta urocultura pozitiva.... sa-l sun... zicea ca mai bine ma alarmez si il deranjez degeaba decat sa ignor ceva important... Nu am mai avut insa motive de ingrijorare.Cred ca starea ei subfebrila de atunci s-a datorat iesirii dintilor... dar nu mi-a trecut prin cap si nici pediatra nu mi-a zis ca la 4 luni pot aparea primii dinti
Floric, eu am trecut prin sperietura cu infectia urinara, si toti ma intrebau daca urina are miros - lucru specific infectiei urinare. La Ina nu am remarcat nici o mireasma suspecta. Eu noaptea nu o schimb de scutec pe motiv de urlatoare iar dimineata dupa 10 ore miroase .....doar a urina. In locul tau as face o urocultura.La bebelusi poti recolta nu neaparat din jetul intermediar pentru ca nu ai cum sa faci asta. Exista la farmacie niste pungute speciale care se lipesc in zona cu pricina si recolteza urina. Inainte de a aplica punguta trebuie sa faci bine toaleta locala cu multa apa. Ina era cam nemultumita de pungutele alea .... mai ales cand le indepartam .... au o banda adeziva destul de .....lipicioasa.
..... maaaama se vede ca am facut pauza de povestit... . e clar.... trebuie sa imi fac program de trancaneala cu voi

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Ayla pateut din ficatel am incercat eu,dar Andrei nici nu a vrut sa il vada,oare nu am fost o bucatareasa buna?in seara asta i-am dat gris cu lapte si abia faceam fatza cu liguritza,voi ati inceput sa ii dati gris?Eu am facut azi incercarea.

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Eu va pun la treaba. Nu stiu ce am descarcat din Brazelton, dar....am o multime de pagini lipsa. Asa trebuie?
Adica am cam asa:
124-125
128-129
228-253
404-415
444-461
636-643
Probabil numai capitolele astea ne privesc, e ok, dar vreau sa-mi confirme cineva ca am luat tot ce se putea.

Si eu m-am pus pe citit, dar si mie mi-e greu de pe calc, asa ca azi mi le-am listat, sa pot sublinia si colora

Keutu cheliutu

Kea, sunt capitolele care au fost cerute, n-a scanat nimeni toata cartea. Eu am printat sa le pot citi.

Mergi la inceput