LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

A, am si eu niste poze noi aici. Primele 3 sunt fazele de trezire: direct in fund cu mutra:"unde ma aflu?" si revenirea cu picioarele pe pamant. Si ultimele 2 sau 3sunt dupa un somn scurt de seara, dupa baitza; mi-a placut freza aia...parca proaspat iesita de la hair-stilist

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

E bestiala!!!
Eu nu-i pot face poze cand se trezeste pt ca se ridica direct in picioare si se apuca de sarituri

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Asa...Dupa ce tot citi si citi pe net despre infectia urinara la bebelusi...nu stiu ce sa mai zic. Normal ca baiatul nu are nika, ma-sa e nebuna.
Sun prietena si o intreb ce am pe suflet. Concluzia...eu am ceva si cand nu am probleme imi caut. Bine ca sa ma linistesc "cu negru pe alb" mi-a zis sa fac o urocultura la copil dar si eu un control la cap. Deci, acu pe bune...mi-a zis ca urina de bebe miroase ca a noastra dar poate fi usor modificate in functie de ce mananca sau daca ia medicamente. Dar...mi-a zis sa fac un test...sa strang mai multa urina, sa ma pipi intr-o carpa si sa o las acolo si apoi sa o miros si sa ii spun daca "imi place mirosul". Mi-a zis ca Rares NU trage apa dupa ce face un pipi ori tot adunand se poate sa mai si miroasa. Hai sa zicem ca pe asta amcrezut-o dar i-am explicat si treaba ca miroase cand il decalotez...Ei aici a fost nitel mai serioasa si atunci a zis sa fac analiza. Oricum nu are NICI o secretie, putza e normala, nu e nici mai rosie nici mai altfel...Si ca sa ma linistesc "m-a consolat" spunandu-mi ca bebeii fac mai des infectii urinare. Si o treaba importanta e tocmai stersul la fund. Adica de la fata spre spate. Ei...am concluzionat eu...e treaba mare si sa te stregi la fund.
Per total, m-a linistit ca nu e ceva grav, dar ca sa fiu linistita pe deplin (ca sa am linistea dovedita) sa duc o proba la un laborator.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Azi amandoi au facut nazuri la mancare, ma rog, asa fac de obicei. I-am lasat in pace pana la ora 6 nemancati. Le-am facut piure acum seara. Mai aveam pui. Luana n-a vrut pui. S-a gandit ca daca tot papa asa tarziu, combinatia carne+catofi se depune. A vrut piure cu rosii. Eu mancam rosii si i-a fost pt prima data pofta pe altceva decat ce e in farfuria ei. Mda, cartofi+rosii merge si la cura. Mie mi-a fost pofta pe ciorba si am incalzit putin. Aaa, si-a dat seama si Clau la ce pofteste - ciorba. Ok, i-am dat bolul meu. L-am lasat sa pape singur. Dar tinea lingura cu pumnul strans si pana la gura tot curgea. Ii schimb lingura si-i spun "asa tine-o, condu-o tu pe ea, te coduce lingura pe tine?". La care Luana raspunde "nu" ea nu a mai spus pana acum "nu". Am ras toti 3.

Si Adela o fost la cura azi... In loc de peste cu cartofi, orez cu lapte si suc de rodii a mancat toata ziua MERE...Adik: budinca de mere, suc de mere si muuuuuuuuuuuuuult compot de mere. Asta ii place cel mai tare. Fierb bine merele, pana se fac mai moi decat ar fi "normal" si am curaj sa-i dau bucatele mici, cu mana (mea), de-astea mananca. Traiasca livezile lu'ta'su mare, ca rodiile le mananc eu... Oare cura de rodii face bine la silueta?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Educatia prin iubire - Ross Campbell
"Intr-o lume tot mai tulbure, copiii au nevoie sa fie cat mai bine pregatiti de catre parinti pentru viata. Marea problema este sa educi copiii cu dragoste si sa-i disciplinezi in mod echilibrat, astfel incat ei sa se straduiasca sa devina adulti cu simtul raspunderii."

http://rapidshare.com/files/257125515/Ross_Campbell_-_Educatia_prin_iubire.pdf

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

De asta m-am apucat eu, dar m-a dezamagit dupa 60 de pagini. La faza in care considera ca adolescentii care se uita la MTV pacatuiesc am zambit. Dar ceva mai departe, cand vorbea despre controlul relatiei parinte-copil (parintele trebuie sa detina controlul) au aparut mai multe lucruri cam dubioase care m-au facut sa renunt.

Sincer, cel mai mult mi-a placut - desi nu ofera solutii punctuale - Conceptul continuu. E cam radical, dar am nevoie si de perspective de-astea radicale sa ma socheze. Nu am terminat-o. E pe mail.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Denisa Madalina si cine va mai descarca fisierele de la Cutiuta muzicala vol 7, sunt parolate, parola este silva.

Ilinca, superba Sophiphi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

va multumim de urari celor care ne-au urat pt ziua de azi.

iar aseara Damian ne-a facut surpriza : a facut primii pasi singur, iar azi a repetat figura de cateva ori, spre deliciul nostru al tuturor, si mai ales al surioarei lui care a decretat ca seamana cu Bambi!

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

BRAVO

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Denisa, iar mi-ai amintit, vreau si eu rodie
Da, si noua ne plac merele, coapte, fierte, compot.

Mie foarte buna mi se pare June Oberlander, GHID_PRACTIC pentru cresterea copilului pana la 5_ani
arata ce sa faci cu copilul in fiecare saptamana. E super.
Prima parte nu am citit-o. Decat de pe la saptamana 40.

Monica, cartile sunt ce am gasit noi pe romania inedit, nu am citit si nu recomandam nici una, doar am dat link, cine doreste descarca, citeste si-si formeaza o parere.

Flori, ce bine ca ai rezolvat cu un telefon si te-ai linistit, de ce ne mai agitam noi atat? De fapt eu nu inteleg o chestie, scuza-ma, te rog sa nu te superi. L-ai spalat, sapunit, clatit si tot miroase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Floricule, tot ce se poate sa n-aiba nimic, daaar:
- tu ne spui acum ca pute shushu si ghinda(Monvass, geniala asta cu "ghinda"!!); rezulta ca nu asa a fost mirosul de la inceput, nu? ca altfel aduceai asta in discutie demult, ca doar nu doar de azi de ieri poarta scutec...ce explicatie e asta, ca shushu miroase asa de la scutec?! Asta numai tu stii sa spui: mirosul a fost asa...pregnant, de cand era Raru mic sau e o descoperire recenta?
- mie nu mi se pare ca put scutecele cu shushu, nici macar ala de dimineatza, ce-a "dospit" toata noaptea...adica miroase a pishu, normal, dar nu cum ne-ai descris tu de ne-am speriat noi, sa-ti vina s-o iei la goana cand dai scutecul jos!! Io nu stiu, ai exagerat tu? Ca descrierile zau ca erau horror!
- sa faca bine prietena aia a ta sa vina acasa sa-l vada pe Raru, ce-i aia consultatie prin telefon? Ayayay...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Ilinca su-per-ba Sophiphi, are niste ochi expresivi

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Bijuterii lucrate manual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Citat:

... ca rodiile le mananc eu... Oare cura de rodii face bine la silueta?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Eu chiar mi-am propus sa fac o cura cu rodii... citisem pe undeva ca sucul de rodie contine o mai mare concentratie de antioxidanti decat orice alt suc de fructe, ceai sau vin rosu.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Bijuterii lucrate manual

Mergi la inceput