LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*
Raspunsuri - Pagina 17
Ayla21 spune:
Mare victorie!
Am reusit sa ii conving pe picii mei sa pape.![]()
Celor care se plang ca nu vorbesc copii, sa va povestec ce urmeaza. Cand nu doar ca vorbeste dar te si cicaleste...ca o soacra. Asa face fi-miu. Si eu stiu ca-i doar un copil, cu sufletel curat, chiar daca uneori ma ating cuvintele lui.
Stiu ca nu o face cu intentia asta.
Azi am iesit in oras. Si incepe "mergem la Mc Donald, imi cumperi reviste, dar ce-mi cumperi" La care m-am enervat si ma iau de el "pai ce sa iti cumpar? ai nevoie de ceva iti liseste ceva? nu putem iesi la plimbare fara sa cumparam tot timpul ceva", si-l vad ca-si baga degetele in ureche
Il intreb de ce si-a bagat degetele in ureche? ce credeti ca-mi raspunde? "sa nu te aud"...logic, nu?![]()
Azi amandoi au facut nazuri la mancare, ma rog, asa fac de obicei.
I-am lasat in pace pana la ora 6 nemancati. Le-am facut piure acum seara. Mai aveam pui. Luana n-a vrut pui. S-a gandit ca daca tot papa asa tarziu, combinatia carne+catofi se depune. A vrut piure cu rosii. Eu mancam rosii si i-a fost pt prima data pofta pe altceva decat ce e in farfuria ei. Mda, cartofi+rosii merge si la cura. Mie mi-a fost pofta pe ciorba si am incalzit putin. Aaa, si-a dat seama si Clau la ce pofteste - ciorba. Ok, i-am dat bolul meu. L-am lasat sa pape singur. Dar tinea lingura cu pumnul strans si pana la gura tot curgea. Ii schimb lingura si-i spun "asa tine-o, condu-o tu pe ea, te coduce lingura pe tine?". La care Luana raspunde "nu"
ea nu a mai spus pana acum "nu". Am ras toti 3.
Citisem de ce copiii au o criza a varstei cu "nu" la orice spune mami. Pai daca tot aud "nu fa aia, nu fa aialalta, nu e voie", il invata. Apoi cand isi formeaza personalitatea si testeaza limitele lor si ale parintilor, spun nu. De ce mami are voie sa-mi spuna si eu nu am voie, daca tot nu vreau?
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Monnvas spune:
Nu ma mai joc! Ati ras aproape un capitol! Si n-am cand sa recuperez!
Ma bag cu userul comun doar ca sa pun un LMA in titlu. Va propun sa ramana asa pana pe 6 mai. Si apoi... si pentru ghiocicile venite mai tarziu 
Asadar... 
LA MULTI ANI, ROBERT-ANDREI!!!

Sa fii sanatos, vesel si sa ii faci fericiti pe parintii tai!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui carmenada![]() ![]() dragele mele si va multumesc de urari ![]() ![]() Am vorbit azi cu Monica si am promis - si promisiunea e sfanta- ca intru macar sa va ![]() ![]() si sa va servesc cu si . Nu am timp acum pentru ca astept niste lume in vizita dar revin maine cu raport complet. Sa stiti ca v-am mai citit din cand in cand - de pe buda ![]() ![]() ![]() ![]() .Nu stiu cum sunt ai vostri dar mandra mea cand vede ecran.. de orice nu se lasa pana nu il mozoleste si amprenteaza bine . Am pus si eu cateva poze recente cu Ina..mica in albumul comun. ![]() ![]() ![]() pe toateCarmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Caaaaarmeeeeen!!!

Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea va multumim de urari celor care ne-au urat pt ziua de azi. ![]() iar aseara Damian ne-a facut surpriza : a facut primii pasi singur, iar azi a repetat figura de cateva ori, spre deliciul nostru al tuturor, si mai ales al surioarei lui care a decretat ca seamana cu Bambi! Mami de fetita si de baietel ![]() Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg |
Felicitari!

mababei spune:
ROBERT ANDREI 
CARMENADA 
La multi ani, sarbatoritilor zilei 

Carmen, ce mai face micuta Ina? S-au rezolvat problemele de sanatate?
Simina, ai o minunatie de fetita

!
Cami, AnaMaria, Georgiana

pentru sperietura! Cunosc sentimentul
!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Tufete, am experimentat aziceva...superb
. Am avut meditatii cu fatuca aia de v-am mai zis (cand e epuizatade exercitii trebuie sa iasa pe balcon la tigara:))), singura pe care o am de altfel (deh, criza:)). Si la Sophiphi a venit soacra-mea, au stt ele inchise acolo-n camera. Cand am terminat meditatia, am mers si am deschis usa la Phiphi, era pe covor...Doamne, cereactie a avut cand m-a vazut! A sarit la propriu de fund in sus, si-a aruncat mainile pana-n tavan si a tzipat de fericire!! Asta ca nu m-a vazut 2 ore, draga de ea. Mi s-a facut inima cat un Panetone cand cand am vazut cum intr-o secunda i s-a inundat fatza de bucurie ca m-a vazut...si reactiile alea
. Soacra-mea a ramas si ea cu gura cascata
.
Olishka, da, sunt singura la parinti, si eu si husband. Nu m-am gandit niciodata prea profund cum ar fi fost sa am frati/surori...hmmm...precis ar fi fost bine. Dar nu pot sa zic ca am suferit vreodata din cauza asta sau ca am tanjit dupa asta...
Revin ca s-a trezit Sophiphi si plange, si-a dat seama ca e in patutz
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Ilinca_M. spune:
Asa, bine ca n-am uitat:
LA MULTI ANI, ROBERT ANDREI si felicitari mamicii tale care acum un an te-a adus pelume in emotiile tuturor! Plici plici, mi-e dor de tine, mai hai pe la noi!!
Si de Carmenada mi-a fost dor, si ea e scumpa la vedere, acum am aflat si de ce
La Multi Ani!!!
9luni
Ilinca_M. spune:
A, am si eu niste poze noi aici. Primele 3 sunt fazele de trezire: direct in fund cu mutra:"unde ma aflu?" si revenirea cu picioarele pe pamant
. Si ultimele 2 sau 3sunt dupa un somn scurt de seara, dupa baitza; mi-a placut freza aia...parca proaspat iesita de la hair-stilist ![]()
9luni
Bianca2503 spune:
Aoleu ce mai cresc copiii nostri....
LA MULTI ANI, ROBERT! Sa fii sanatos si asteptam poze (oare are aceeasi freza?)
Am vazut-o pe Sophiphi proaspat trezita din somn
Vladimir face baie cu Robert acum, ma duc sa ii scot
Kea spune:
La multi ani Robert Andrei, bebe de Plici Plici!!!

La multi ani!
Damian Serban,bebe de Eseea
Marina Alexandra,bebe de Alexa101
Albert Gabriel, bebe de Ciresica5
Amalia,bebe de danadelia
Radu Stefan,bebe de bubulina
Petru,bebe de Shasa
La multi ani Carmenada!

si
. Nu am timp acum pentru ca astept niste lume in vizita dar revin maine cu raport complet. Sa stiti ca v-am mai citit din cand in cand - de pe buda
si de