LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 adica cerealele care au deja lapte le faceti tot cu lapte si nu cu apa, in ideea ce a manca tot mai mult lapte? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 9 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |
Nu, nu, nu! Sa nu faci asa. Ca diluezi laptele care e deja in ele tot cu lapte, e ca si cum ai pune supradoza de formula cand prepari laptele praf si suprasoliciti rinichii copilului.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 fetelor, este vre-un lapte praf gustos? (adica sa nu aiba gustul ala scarbos cum e la nan, de exemplu) Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 9 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |
dar gretos mi se pare mie, Luanei ii place.
Clau bea lapte de copilasi si normal ca nu are gust ca si laptele normal, eu nu-l pot gusta, dar lui ii place. Dau exemplul lui pt ca el e mare si poate sa-mi spuna.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - cum de a stat pogonicea cuminte atatea ore? ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 9 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |
a stat cuminte fiindca i-a placut :) a mai si dormit vreo doua reprise de cite un sfert de ora, douaj'de minute. In rest, s-a uitat pe ecran.
La inceput si la sfirsit a miriit, cind era doar muzica, fara actiune.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui Floric Dyana........multumesc. ![]() De ce oare nu am intrebat eu mai demult ![]() ![]() ![]() Sa inteleg ca eu sunt cauza![]() ![]() ![]() Maine ii duc o proba de urina la laborator. Trebuie sa mi-o primeasca. Am un laborator in apropiere. Oare se recolteaza ca la oameni? dar cum ii iau eu prima urina????? Of cate intrebari...mi-a trebuit ceai de musetel...sa ma sature ![]() ![]() ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Flori, intreaba med de fam ca au pungi speciale pt recoltat pipi la bebe. Este o punguta pe care o lipesti de putulica(binenteles dupa ce este dezinfectat, mie mi la dezinfectat cu alcool

) si apoi torni pipile intr-un borcanel dat tot de doctor. Eu asa am facut zilele trecute, azi l-am dus la laborator. Maine primesc rezultatul.Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Eseea spune:
va multumim de urari celor care ne-au urat pt ziua de azi.
iar aseara Damian ne-a facut surpriza : a facut primii pasi singur, iar azi a repetat figura de cateva ori, spre deliciul nostru al tuturor, si mai ales al surioarei lui care a decretat ca seamana cu Bambi!
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
carmenada spune:

dragele mele si va multumesc de urari 

Am vorbit azi cu Monica si am promis - si promisiunea e sfanta- ca intru macar sa va 

si sa va servesc cu
si
. Nu am timp acum pentru ca astept niste lume in vizita dar revin maine cu raport complet. Sa stiti ca v-am mai citit din cand in cand - de pe buda ![]()
cand nu era Ina..mica cu mine..... 

.Nu stiu cum sunt ai vostri dar mandra mea cand vede ecran.. de orice nu se lasa pana nu il mozoleste si amprenteaza bine
.... asa ca doar de pe telefon mai pot citi
.... desi a trecut si el prin niste inundatii
. Am pus si eu cateva poze recente cu Ina..mica in albumul comun. 

pe toate
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
Dodo-pui spune:
Anca,anamaria...maine e o saptamana decat v-am pus pachetele la posta...nu le-ati primit inca???

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 mda, cunosc coshmarul...dar sa stii ca se putea trnsforma intr-un vis frumos ia mai gandeshte-te
![]() ![]() 25 martie 2009 |
DA, DA, DA

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 fetelor, este vre-un lapte praf gustos? (adica sa nu aiba gustul ala scarbos cum e la nan, de exemplu) |
Adela papa Lactogen (tot de la Nestle)... nu cred ca e scarbos... ca ei ii place... m-a dat pe mine pt el.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
Salutare!!
LA MULTI ANI ROBERT!!!
LA MULTI ANI CARMENADA!!!
LA MULTI ANI Damian Serban, Marina Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru!!!
M_monique multumesc frumos de incurajare!!! Cu siguranta o sa-ti cer sfatul cand o sa vina momentul
Ce scump este Andrei cu nazbatiile lui. sa ne mai povestesti 
Chato ce m-ai emotionat cu Olguta
Numai asa mi se spunea in liceu si Cristi tot asa imi zicea la inceputul relatiei noastre. Acum nu mai imi zice nimeni asa. Ai mei ma alinta Olishka
Te
tare. Ai fost la cinematograf special pentru mamici cu bebici?
Dyana imi pare rau ca esti obosita si ca este mutu marait. Si eu te consider o mamica ff buna
Legat de jucarii: eu am 2 cutii cu jucarii. Una o ascund si i le dau prin rotatie (cam dupa 1 sapt si ceva), iar cand primeste cutia cu jucarii ascunse este tare incantat
ca si cum i-as cumpasa jucarii noi. Bineinteles ca ii cumpar si eu in continuare, dar incerc sa ma abtin.
Gigelica abia astept sa va intoarceti in Bucuresti si sa ne bucuri cu mai multe postari. tare Pitonul cum mananca lamaia. Si lui david ii place.
Nico doamne ce seara ai avut
Pup motatul 
Ilinca daca visei asa ceva, inseamna ca chiar ti-e frica. Dar poate cu timpul o sa te razgandesti. Si sa stii ca Monique are dreptate, ajungi la o varsta la care iti pare rau ca nu ai facut mai multi copii. De exemplu soacra-mea atata regreta ca nu a facut mai multi copii si ca a facut avorturi...si eu regret, caci poate avea si ea acum mai multi nepoti si se ducea si pe la ei, nu numai una, doua si hai la noi
Nu mai zic de Cristi...asa de rau ii pare ca nu are si el un frate sau o sora si i-a reprosat de nu stiu cate ori la maica-sa. Apropos, nu am retinut...tu esti singura la parinti?
Si eu am avut un vis tare urat asta noapte: am visat ca l-am pierdut pe David, eram intr-un fel de mall, el s-a dat jos din carucior si a fugit de-a busilea printre oameni. Asa mult l-am cautat. A fost horror sentimentul.
Zsuzsu spor la invatat. sa stii ca eu tot zuzu citesc 
Gianina cum merge kineto? Se vad progrese?
Ochisorul lui David este mai bine, caci cat a fost bolnavior l-am chinuit si cu picaturi de ochi, si cred ca am scapat de infectie, dar canalul lacrimal tot infundat este.
Ma tenteaza si pe mine un aparat salin. La voi se vede efectul? 
Kea, Ayla multumesc pt informatiile pretioase. Mi-am descarcat si eu cateva carti, doar ca nu prea imi place sa le citesc in format electronic. Imi place sa simt cartea in mana. Dar o sa ma stradui.
Aris te simti mai bine? Eu nu... Cred ca il trimit pe Cristi la farma sa-mi ia dexametazona sa fac aerosoli. Oare este ok daca iau fara acordul medicului? M-as duce si la medic, dar nu vreau sa-l las pe pici, caci ma vrea pe mine.
hai ca m-am intins....
Olga, mamica lui David iepurasul