Bobocei de sept-oct 2008 (257)
Raspunsuri - Pagina 7
angelynna82 spune:
TB&I, multi ani fericiti impreuna
Felicitari Klemmi
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babytza spune:
La multi ani tati de Inisu si Biancu si sot de laureta
Multumim de urari dragelor
Babytza si puiiValentina David
andy.p spune:
LA MULTI ANI TATI DE PRINTZESE!!
kllemima bucur ca esti bine.
Pio la caldurica aa??
Alina sanatate Alexei
Oana
Xornu te enervaa,nu te enervaa
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abe piolica te rog da-mi si mie reteta de creveti thai ca asa pofta mi-ai facut... ieri am facut pastravul ala cu vin, super mi-a iesit...mi-am impresionat barbatu |
ma bucur ca v-a placut pastravul.
poti sa pui tu reteta de pastrav pe blog, ca eu nu o mai am in romana - si nu am chef sa o traduc din nou:):)
uite si reteta de curry de creveti thai
* 700 g de creveti decorticati (de preferinta necongelati, insa poti sa iei si congelati si sa-i dezgheti. eu am pus proaspeti)
* 1 lingura de curry
* 1 catel de usturoi tocat marunt
* 1 lingurita de busuioc tocat(eu am la congelator)
* 100 g de suc de rosii, din ala cu pulpa de rosii daca ai
* 200 ml de lapte de coco
* 2 lingurite de coriandru tocat (eu am pus coriandru pudra ca nu aveam proaspat sau congelat)
* 2 linguri de ulei de masline
* 1 lamaie verde, lime
* sare si piper
reteta
1. se spala lamaia verde, se rade coaja fin intr-un castron, se stoarce sucul si se adauga peste coaja rasa.
2. intr-o cratita se pune uleiul, cind se incalzeste se adauga curry, usturoiul si busuiocul. Se lasa 2 min la foc moderat dupa care se adauga crevetii. Se lasa 2 min pe foc si se amesteca in continuu.
3. se adauga sarea, piperul si sucul de rosii. Se lasa pe foc cam 1-2 min, dupa care se adauga laptele de cocos. Se amesteca in continuu pret de 1 minut dupa care se adauga sucul de la lime + coriandrul. Se mai lasa pe foc 30 de sec. E gata.
Intre timp sa fierbi niste orez thai ca sa adaugi ca garnitura.
E picant, insa e delicios.
Noua ne place fff mult bucataria asiatica, eu mor dupa sushi + bucataria indiana si thai. Se face fff repede si e bun.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
alexa si mami spune:
TI&B si sot de Laurici!!! si daca e haleala si beutura cu ce ne cinstesti?
Pio la 11?!!! ce cadou i-ai facut soatei?
Abe
Laura si eu, multu.
nikolici spune:
babymom aici aici sunt, am reusit sa ajung in final la zi cu forumul, sunt prinsa rau in niste muci furiosi a la K, curatenie a la me, manacare a la nous....multumesc ca ai intrebat de mine, m-am simtit dama importanta.
miruna La multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa!
Tina tina balerina La multi ani sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
laureta sa va traiasca tati, la multi ani si loui sa bem si sa ne cinstim!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami Pio la 11?!!! ce cadou i-ai facut soatei? |
ihiiii. da, la 11! si acum e din nou in patut. inca nu a adormit, citeste! hihihi. si-a luat o carticica cu ea in patut, e semi-bezna in camera, dar ea e studioasa!
soatei i-am luat un pullover.
eram chiar datoare, ca i-am spalat unele la masina la o temp nepotrivita si in curind o sa le poarte Elsa:):):)
Am vrut sa-i fac si un cadou din partea Elsei, sa pun o poza de-a ei si sa deseneze ea ceva, insa am ajuns tirziu acasa de la cresa, iar el a venit fff devreme fata de obicei! asa ca la anu' sau de ziua lui de nastere o sa fac asta:)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
claudinna spune:
hello!!
La multi ani, Miruna!
La multi ani, Tina!
La multi ani, tati de Elsa!
La multi ani, tati de Biancu!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
kllemi spune:
Mai, ce de sarbatoriti azi!
MIRUNA sa fi sanatoasa si tot binele din lume
TATI DE ELSA sa ai grija de fete
TATI DE BIANCU sa le iubesti pe fete toata viata ca si pina acum
Pe tina am urat-o aseara dar nu mai strica TINA sa o iubesti pe mami mult si sa ai parte in viata numai de impliniri si bucurii
Pe mine ma bate gandu sa deschid o afacere (cu bani putini si mult profit ) si tot caut de zor sa vad ce as putea intreprinde
babytza tu cat ai investit in afacerea pe care vrei sa o demarezi???
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
iepurila spune:
LA MULTI ANI TINA!!!!! Multa sanatate si o viata excelenta!!!
LA MULTI ANI MIRUNA!!!!!
LA MULTI ANI DL sot de Lauretta!!!!!!
Eu i-am facut Elenei Priorix o data cu infarixul de 1 an. Acum, tinand cont ca va trebui sa incepem actiunea cresa vreau sa-i fac si PREVENARU'
Va pup pe toate. Ma duc sa ma ascund undeva, ca pe ploaia asta nu imi arde de nimic.