Bobocei de sept-oct 2008 (257)
Raspunsuri - Pagina 6
dyanira spune:
LA MULTI ANI TINA!!!SA CRESTI MARE SA FII SANATOASA, CUMINTE SI TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA!!!!
LA MULTI ANI MIRUNA!!!!SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI SI MULTA FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA!!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
'Neata! oare o mai fi dimineata??? Elsa s-a trezit la 11, eu la 10:45!!!
Ce bine ca nu mergem la cresa, aici ninge in draci, asa ca o sa stam la caldurica in casa, poate o sa ne camuflam mai tirziu sa iesim putin la zapada.
Oana, lasam blogul cum vreti, chiar daca ati fi vrut sa scot chestiile alea nu as fi putut, si nu pt ca nu stiu, asta e simplu, ci pt ca nu ma pot loga. Eu nu mi-am pus inca intabloul meu de bord blogul boboceilor si neavind bara de sus de logare nu am cum sa intru.
Iti trimit pm cu adresa mea de gmail sa ma adaugi si pe mine la blog, pliz? O sa ma uit intre timp sa vad si cum punem bara de logare.
Ada, asta cu telefoanele e nimic pe linga ce se intimpla in Franta! Aici trebuit mai sa ajungi la tribunal cu astia ca sa-ti anulezi abonamentul. Deja sint firme pe internet care fac treaba asta in locul tau. Aici sint pachete de telefonie fixa, internet, tv si sint unii carora nu le merge nimic din astea 3 si trebuie sa plateasca in continuare... si nimeni nu se ocupa de ei, ca sa nu mai spun ca suni la hot-line si trebuie sa apesi pe 1, 8, 9... ca sa-ti spuna ca nu e nimeni disponibil. Noi nu am patit-o, insa am vazut o emisiune la televizor despre asta si m-am socat. Noi avem free acasa nu orange, cica astia de la orange sint jaleeeee. Toti au aceleasi tarife si ca sa reziliezi tb sa platesti si pina la uram toti ei sint cistigati pt ca sint smecheri. Dupa un timp fac o noua oferta pt noii abonati si te fac sa reziliezi la celalalt si sa revii la ei. Si toti fac asa! Cica sint sute de mii de abonamente pe an care isi schimba providerul.... Tu crezi ca ai cistigat, dar de unde... Cel putin aici asa e. hai ca m-am intins, insa am o ura pe astia de nu se poate... Noi le spunem vinzatori de covoare (cum fac aia in maroc/tunisia de-ti vind orice)
o zi buna.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Xor spune:
LA MULTI ANI CELOR 2 SARBATORITE DE ASTAZI MIRUNA SI TINA!!!!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE IN VIATA ALATURI DE CEI DRAGI!!
Tzitziri - Alexandru de Boo e nascut pe 22 aug nu pe 23...
Din ce am vazut/citit din urma imi amintesc doar de niste copii minunati, blonzi, cu zulufi, altii f harnici si darnici...in rest scuze mai nimic....sunt in plina cura de slabire si sunt plina de nervi...cred ca de la foame
tuturor
tzitziri spune:
Vio, te-am adaugat in lista de 'sponsori' si am adaugat si ala de autentificare doar ca e in coloana din stanga.Am pus ca simplu link la fereastra de autentificare blogspot.
Xor,l-am 'corectat' si pe Alexandru de Boo
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Vio, te-am adaugat in lista de 'sponsori' si am adaugat si ala de autentificare doar ca e in coloana din stanga.Am pus ca simplu link la fereastra de autentificare blogspot. |
super, merci!
laureta spune:
La multi ani Muuh si Tina!
E si ziua lu tati nostru, sa ne traiasca
Azi e zi de haleala si de beutura
abe spune:
ziua buna si de la noi
LA MULTI ANI TINA!!
LA MULTI ANI MIRUNA!
tzitziri super initiativa cu blogul!
babytza ce copii frumosi ai duamna! iar Tina este o mare dansatoare dupa cum vad
kllemi ma bucur ca-i ok.
fetelor voi ati facut sau faceti copiilor priorix?
gaia.nevia spune:
La multi ani TI&B!!! (tati de inisu si biancu, da?) Sanatate si noroc!(nocom adica )
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
piolica spune:
Laureta, LA MULTI ANI sotului! Sa aveti o zi frumoasa azi!
abe spune:
La multi ani tati de Biancu si de Inisa!
Alexa si mami 37,6 - 38 = subfebrilitate, peste 38 este febra
piolica te rog da-mi si mie reteta de creveti thai ca asa pofta mi-ai facut...
ieri am facut pastravul ala cu vin, super mi-a iesit...mi-am impresionat barbatu