Bobocei de sept-oct 2008 (257)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pe noi ne asteapta dr la priorix de sapt trecuta, dar din cauza de lene n-am ajuns, poate ne iarta si ne sare schema, as vrea io Laurici tati al vostru ce primeste cadou de la 3 gagici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

babytza tu cat ai investit in afacerea pe care vrei sa o demarezi???

In primul rand ma bucur ca te-ai mai linistit

Eu nu am investit foarte mult, pentru ca nu mi-am luat spatiu inca. Voi face acasa si la cliente acasa. Iar daca am cliente mai serioase (adica nu cunostinte) voi face la nasa la salon. E salon de frumusete , deci merge si cu unghii.
Am luat numai produse si au fost in jur de 20 mil. Doar ca am reducere la ele, ca sunt distribuitor si le voi lua mai ieftin.
Insa e o afacere tare banoasa, mai ales daca te pricepi si iti merge mana repede, ca sa ai mai multe cliente pe zi.
Cand va incepe sa mearga, am sa inchiriez un spatiu, sau am sa merg la nasa la salon sa stau mai mult. Asta in functie de cum va merge.
Daca te intereseaza mai multe, suna-ma, ne vedem si iti prezint catalogul/produsele si iti fac o demonstratie de constructie sa vezi daca iti place, daca te pricepi.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

A inceput si la noi sa ploua.Chiar ca nu ai chef de nimic pe vremea asta...Noroc ca am fost putin afara pe la 13 am stat 1 ora nu era chiar asa frig 5 grade.
Azi am prestat un cremes cu frisca ...asa mai slabesc eu la pastele cailor
Dar ieri am fost sa imi caut bicicleta maine merg sa o cumpar si ma apuc din nou de miscare chiar daca nu slabesc macar ma mai dezmortesc ca simt ca m-am anchilozat de tot...si cand ma gandesc ca eu am fost sportiva de performanta la vremea mea imi aduc aminte ce baba sunt acuma...
Ma pun sa citesc din urma...sau ma duc langa piti sa vad ce ma atrage mai tare.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

M-am apucat sa fac pregatiri pentru sambata, mai aranjez una alta prin casa, praful etc....si tati era cu puiul in brate , il ducea in pat sa il culcam. Eu umplu galeatusa cu apa sa spal dulapiorul de pe hol. Si imi suna telefonul . Pun galetusa pe birou ( ca doar david era la tati in brate) El lasa copilul jos, nu stiu de ce ... restul vi-l imaginati......toata apa pe covor evident , era baltoaca Acum , continui sa usuc covorul cu feonul, ca s-a trezit piciul si mai fac din cand in cand pauza, sa nu se arda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

babytza tu cat ai investit in afacerea pe care vrei sa o demarezi???

In primul rand ma bucur ca te-ai mai linistit

Eu nu am investit foarte mult, pentru ca nu mi-am luat spatiu inca. Voi face acasa si la cliente acasa. Iar daca am cliente mai serioase (adica nu cunostinte) voi face la nasa la salon. E salon de frumusete , deci merge si cu unghii.
Am luat numai produse si au fost in jur de 20 mil. Doar ca am reducere la ele, ca sunt distribuitor si le voi lua mai ieftin.
Insa e o afacere tare banoasa, mai ales daca te pricepi si iti merge mana repede, ca sa ai mai multe cliente pe zi.
Cand va incepe sa mearga, am sa inchiriez un spatiu, sau am sa merg la nasa la salon sa stau mai mult. Asta in functie de cum va merge.
Daca te intereseaza mai multe, suna-ma, ne vedem si iti prezint catalogul/produsele si iti fac o demonstratie de constructie sa vezi daca iti place, daca te pricepi.

da m-ar interesa, sa inteleg ca este in domeniul manichiurii??? stiu ca ai spus la un moment dat, dar nu cred ca ma fost pe faza faci tu, manechiura?? si totoadata vinzi si produsele??? sau cum??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

kllemi da, de manichiura e vorba. Dar nu manichiura clasica. Constructie cu gel fac eu. Si sunt si distribuitor la produsele cu care voi lucra, deci automat daca doresti produse de la noi iti fac o demonstratie cum se lucreaza cu ele. Daca vrei mai multe detalii , hai sa vb pe mess sa nu plictisim fetele aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ramo, ce de retete ai postat! super! merci! poti sa le pui si eticheta 'retete' ca sa fie mai usor de gasit? pup!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu imi mananca urechile. De mame ingrijorate ca nu le mananca puii, am mai auzit. Dar de mame ingrijorate ca mananca puii prea mult...?

Pe bune mi-e teama ca se dubleaza in ritmul in care nu se poate manca nimic in casa fara sa manance si el zdravan, chiar daca abia a terminat de mancat. Acum m-am ascuns in dormitor ca sa pot manca si eu mazarea ce tocmai am bricolat-o.

Ieri a mancat asa (si cam asa e zilnic de vreo luna, parca nu-i mai ajunge nimic):
- dimineata: 120gr branza + 60 gr fructe+ cereale approx 200gr mancare + biscuiti cat cuprinde (6, 8). Cand ma satur sa-i dau biscuiti il dau jos de la masa si imi plange la usa la bucatarie cate 10min pana se ia cu joaca.
- la 11 : fruct (90gr) + biscuiti cat incape
- la 14 deja urla atarnat de gard, nici nu mai doarme calumea la prinz, cred ca il trezeste foamea. Mananca un borcanel (250gr), una sau doua felii de paine... si la urma mai cere grisine sau biscuiti. Urla cand te opresti din dat, nu mi s-a intamplat sa-i dau si sa ma refuze.
- la 17 (inainte era 18.30, acum e din ce in ce mai devreme!!!) 250lapte
- la 19, repetir la laptele ala
- la 20 cerealele de seara (300gr ca popa, ca iese un castronoi de mi se face mie rau cand ma gandesc unde incape)

Toate astea, plus minim un litru de apa... cam atata baga radu in el.
Si daca treci cu mancare pe langa el, se arunca pe jos, se tavaleste, urla, se taraste dupa tine... pana ii dai si lui, orice ar fi. Macar vreo 2 guri zdravene asa.
Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma sperii. Un pachet de biscuiti Leibnitz din ala mare ne tine 1-2 zile.
Ce-i drept nu cred ca as rezista sa nu imi manance... cum face Teo uneori... Teo care exceleaza in cantitati minuscule si meniuri sarace.
Unde baga frate, unde baga? (sa-i fie de bine acuma, na... m-am "plans" si eu)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Multumesc mult de urari pt TI&B

dya ce bicicleta iti iei? Io vreau una eliptica.

mami de alexa da i dam lu tati 3 pupicuri dulci dulci

andy a seara ca prin minune m am pus in pat la ora 23 da tot varza sunt ca Biancu nush ce are da la ora 2 i suna ceasul pt urlat. Are ora fixa

babytza io am zis ca a mai cazut din cauza ca n a plans. Biancu e experta in cazaturi, buuuf si hop sus continuam ce aveam de facut fara vocalize

tzitziri cum e prietena ta, a nascut?

July hai cu vestile de la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ada asa asa oftica maNorocoasooo

Mergi la inceput