Bobocei de sept-oct 2008 (257)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor va multumesc.
Irina ma bucur ca la tine s-au rezolvat problemele si ai iesit din butoi.Nu ne-ai mai spus cum a fost la dr esti ok??Si Oanei ca te-a ajutat.Multumesc pt mana intinsa la mine problema e mai delicata.
Niste probleme in familie cu parintii mei si o cearta cu mami m-au deprimat tare de tot.Din pacate cred ca nu prea are rezolvare ca s-au spus cam multe si cam dure.Si tati e tare bolnav off off si ii e dor de Andrei si noi nu mai putem merge acolo off e greu tare
Si ca sa fie totul complet ma si doare un picior ingrozitor in zona genunchiului si cand m-am uitat mai bine am o ditamai vena varicoasa nici nu e de mirare dupa ce am tras in sarcina ce e nasol ca celalalt picior oricum il am praf dupa 2 operatii la genunchi deci acum sunt praf la amandoua picioareleProbabil va trebui sa ma operez acum si la celalalt picior.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Musette tocmai tu in butoi? Ia sa nu te mai prind!

Diaaaanaaa, daca ai plecat pe fundul marii sa cauti returile de butoi sa stii ca am dragat eu pe-acolo inaintea ta si n-o sa gasesti nimic. Le-am ars . Esti bine?
esit: akm citit, imi pare rau...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, noi folosim Exomega din octombrie, asa ne-a zis si noua dr, ca incercam 3 luni si daca nu merge, schimbam. petele care le-au aparut aseara dupa Exomega, au aparut si pe final de ianuarie, de atunci am facut pauza. deci eu zic ca am astepta destul macar o mica ameliorare... nu merge la noi.

musette, sar'na mult! o sa incerc!
felicitari lui Luca!

niko, ohoho, cata dreptate ai! eu pe huni ii fac alpinisti, la cum se cocoata peste tot... sper sa nu mor de inima pana atunci!!

fug, s-au trezit, mergem sa innotam prin balti.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele...uuufffff, am scapat tocmai am fost sa-mi iau pilule de la planing familial......si gratis, daaaa??

babytza pijama party...wow...suuuuper

ramo imi pare rau de noaptea avuta, iar cu asurile.....uffff, eu chiar nu stiam ca este asa bun acel produs de care spui, acum mi-ai dat si mie o idee cu asta, chiar ma gandeam cu ce sa imi dau si eu zilele trecute, ca si eu am patit ceva asemanator

alessia tin pumnii, poate cine stie.....peste o saptamana....iese ceva

Noi am dormit ok azi-noapte, in pat la noi , din nou chinuiti ......si din ciclul laudarosilor, hop si noi.....zilele astea a tot facut prostioare, mi-a varsat punga cu pufuleti in mijlocul sufrageriei pe covor , se catara unde vede cu ochii , chestii deastea si eu nervoasa am mai tipat la ea "AMALIA, da-te jos,AMALIA, nu e voie acolo, nu dincolo" si ea repeta dupa mine "AMEIII" si acum o strig pe nume numai ca sa repete dupa mine, e asa de dulce ....si vb. lu' RAMO si cu vocea lor

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

NIkolici catarat zici,Luca aseara s-a urcat pe mobila din sufragerie,e ca o biblioteca si mor de frica sa nu cada peste el,acum ne stoarcem creierii cum sa o fixam de perete .Cu ikea nu ma pronunt ca eu sunt fan,da sotul daca te aude iar imi tine morala juma de ora cat de naspa sunt aia si bla bla

Am un fomist,revin

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hop si eu un pic, ca dupa tre sa culc bubulina.
Ramo, multam de detaliile despre blog, nu reuseam sa gasesc butonul ala de autentificare, acu' am observat ca e mai vizibil O sa testez si eu un pic, desi n-am blogul meu, de pe userul comun si cu adresa mea de gmail... mai invat si eu una-alta.
Despre alaptat, ce sa zic... asta cu flat nipples e pe bune... pe Maia am alaptat-o 3 luni cu protectii de silicon, ca deh, asa prost am fost invatata... am mai folosit si pompa ocazional si tot flat au ramas. D-asta sunt un pic panicata. Se formau pe moment cu protectiile de silicon sau cu pompa (si chiar se formau serios de tot), dar reveneau urgent la loc. In fine, poate ma indur sa arunc niste bani pe fereastra, mai meditez o saptamana pana intra indemnizatia

Musette, multumim! Suntem in mare pom cu numele, eu n-am nici o idee, iar soata mi-a expus vreo 2 idei atat de crete aseara de l-am lasat singur in sufragerie sa mediteze la ce a facut

Moni Uffff, stiu ca nu e chiar asa baby-friendly Polizu pe cat se declara, dar consolarea mea e ca macar nu ii indoapa direct cu bibeornul! Cum a fost la Euroclinic O sa nasc cu dr Sai, la ea merg acum. Ma gandeam si la rezerverele alea noi, cu plata, din Polizu, nu stiu daca or fi mai cu motz decat restul saloanelor.
Am o cunostinta care a nascut acu vreo 3 sapt la Polizu, cu dr Suciu si a avut-o la nastere si pe Irina, consultantul de lactatie de care ne mai povestea Miruna, pe post de doula (un fel de moasa-ajutor) care a ajutat-o destul de mult, in sensul ca s-a prezentat cu un plan de nastere la medic, i-au explicat cum vrea nasca, diverse... si la final s-au cam contrat cu asistentele pe acolo, dar a obtinut sa ii puna bebelusul pe burta imediat dupa ce a nascut!! Bine, ca i l-au luat dupa cateva minute, dar macar, dupa o alta batalie de-a Irinei pe acolo, i l-au adus in jumatate de ora Nu stiu, io nu vreau sa ma gandesc ca o sa fie ceva nasol, ca parca vad ca nu mai vreau sa nasc
Dya imi pare rau de butoiul ala, nu stiu ce sa zic... la prima vedere as inclina sa spun ca e important ca nepotul si bunicul sa se vada... dar nu intotdeauna viata e asa simpla. Multa putere sa luati decizia/deciziile cele mai bune.
Babytza hm, dulce... m-ai spart, ca n-am nimic... niste M&M's doar
Bitza, multumim de felicitari
Fug sa culc mandra

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hi hi July, nu stiu de ce, dar aveam o presimtire ca la ea mergi. E o draguta si o doctora f buna dupa parerea mea. AM fost si eu de cateva ori la ea in sarcina pt ca e foarte buna prietena cu doc a mea si cand nu putea ea,ma trimitea la Sai.
Parerea mea este sa nu te bagi la rezerva cu plata de 80 de euro. CUmnata mea a stat intr-o rezerva de-a Drei Sai cu 2 paturi. PAturi din alea pe treaba lor, super bune, care se ridicau, se asezau in fel si chip, cu bebe in camera, baie proprie, televizor etc. Eu am stat in rezerva de 4, la fel cu toate conditiile mai putin patul care era vai mama lui Atat ca in astea fara plata nu il lasa pe sotz cu tine, in cele cu plata, da, ai dreptul la un apartinator.
LA cumnata mea de ex, sotul a stat cu ea e tot timpul travaliului si nasterii si a filmat. I l-au pus pe bebe pe burtica dar ffff putin. Asta la naturala. Mie la ceza mi l-au dat sa-l pup si au fugit cu el. PArtea buna e ca au anestezisti de exceptie.
IAr cu ce s-a intamplat la nasterea cunostintei tale... no comment, cred ca in Polizu e cea mai mare mancatorie dintre toate spitalele din Bucuresti. Ca sa iti dau un exemplu, cei de la TI neonato nu o lasau pe doc a mea sa intre sa vada ce face bebe, pt ca pe mine nici atat nu ma lasau si o mai rugam pe ea sa intrebe. Nici macar ei nu vroiau sa-i dea info suplimentare despre starea lui samd. SUnt multe de spus, dar daca te duci, stai 2=3 zile cat nasti si apoi pleci e chiar foatre ok. CUm am stat eu 2 saptamani... nu e bine deloc te mananca sfintii pe acolo...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Moni, uitai sa zic. La Maia am facut doar ecografiile la Herghelegiu si amniocenteza, pe altcineva am avut medic. O doamna dr care a lucrat si ea in Polizu, dar acu' nu mai e, face nasteri la Euroclinic.
Pai la Sai cum crezi ca am ajuns Auzisem de ea de la tine, de la laureta si inca niste persoane si cum la a mea sigur nu ma mai duceam si nici Euroclinic n-am mai vrut... Polizu mi s-a parut cea mai de bun simt alegere.
Cum e cu rezervele alea ale dr Sai?? Sunt fara plata? Pot sa cer si eu una? Eu ma gandeam la alea cu plata tocmai sa mai stea si sotul cu mine, ca asta ori le ia la bataie pe toate, ori sunt cazute in freza ca le face capul mare... Ca nu stiu daca dupa cezariana o sa fiu in stare sa ma bat cu asistentele pe acolo pentru fiecare rahat in parte.
Cand i-am povestit d-nei dr Sai ca la Maia nu au reusit sa imi faca rahi si am avut anestezie generala s-a crucit, zicea ca nu cumva sa-i spun vreodata numele anestezistului si ca acu' o sa am placuta surpriza sa imi prinda rahi-anestezia. In fine... sper sa nu fiu nevoita sa stau prea mult pe acolo...

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

July ce-mi place sa te citesc,imi aduc aminte de planificarile din vremea cand era [gravid]...ai emotii??Sa stii ca si la mine a doua cezariana a fost piece of cake fata de prima,totul a decurs muuult mai usor si parca mai repede.

Moni si ma bcur sa te vad pe aici..sper sa scapati cat mai repede de DA.

Dyamulte,multe ptr tine..imi pare rau de cearta avuta cu mama ta.Sper sa putem vorbi

Nikolici azi aunteti mai bine??Cum e K??Mai are cucui?

Musette si bravoo LU_CA..sper ca n-ai uitat ca mi-ai promis ceva

Babytza e bine,numa' ca parca dupa ce te trezesti esti pe alta planeta

ramo stiu ca suna babesc,da'eu imi puneam pe arsuri ulei.

alessia tin pumnii pe data viitoare.

Kllemi nu mai striga la copil

Bitza

Lumi spor la inotat prin balti,curajoaso

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

aveti o reteta de pilaf cu dovlecel? please...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput