Bobocei de sept-oct 2008 (257)
Raspunsuri - Pagina 19
bitza2008 spune:
Alessia dar tu ai CM regulat? Eu de ex, nu am regulat si testul de sarcina mi-a iesit negativ in ziua 45(atunci eu de abia ovulam) Am avut test pozitiv abia in ziua 65!! nu fi trista ca mai e timp! Tinem pumnii!!
Babytza petrecere frumoasa!!!La multi ani printesei(scuze de intarziere)
bitza2008 spune:
Luminita mai folosesti Exomega? Eu folosesc de vreo 3 saptamani si e mai rau! La nazdravani cum e?
300 spune:
Andreuta super ca a decurs asa usr operatia. Cat despre blog, mai posteaza, mai posteaza .
July, userul comun de blog este septembrieoctombrie2008. Parola e aia obsinuita, ti-o trimit pe messenger daca vrei. Odata intrata asa, poti sa iti dai invitatie pentru contul tau de gmail (setari/autorizatii) si o sa primesti pe mail un link. Apoi vei vedea si blogul asta in tabloul tau de bord Blogger daca ai un blog deja pe blogspot.com; daca nu, vei vedea doar blogul asta. Ca sa te autentifici priveste in sganga, este un link Autentificare. Template-ul asta frumos a ascuns putin posibilitatea de autentificare.
De asemenea, poti foarte bine posta articole de orice fel folosind userul comun daca ti se pare mai simplu. Eu, avand deja un blog activ trebuia sa ma autentific/deautentific de multe ori, de aceea am optat pentru autorizatie de scriere.
Setari ale blogului se pot face insa doar de pe septembrieoctombrie2008, deci cineva trebuie sa se sacrifice mereu delogandu-se/relogandu-se cand e cazul. majoritatea setarilor (99,9%) au fost facute de Oana, deci merita un mare buchet de flori.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Luminita mai folosesti Exomega? Eu folosesc de vreo 3 saptamani si e mai rau! La nazdravani cum e? FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
noi am terminat cu Fucicort, aveam 10 zile/luna si apoi ne-a zis sa continuam, seara, cu Exomega. (doar seara, in conditiile in care ziua ii mai dau cu 2 creme diferite, dimineata si la pranz, tot preventiv...). in fine, tocmai aseara a fost prima seara de Exomega reloaded, si s-au iritat ingrozitor!!! chiar si in zonele neafectate ale fetei, au facut niste pete rosii, care au disparut in juma' de ora, dar oricum nu e normal! am aruncat crema...
acum vreau sa le iau Trixera si Sebamed crema, fac acelasi lucru ca si Exomega, sper eu, mai putin pete si iritatii aditionale!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
alessia2005 spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Alessia dar tu ai CM regulat? Eu de ex, nu am regulat si testul de sarcina mi-a iesit negativ in ziua 45(atunci eu de abia ovulam) Am avut test pozitiv abia in ziua 65!! nu fi trista ca mai e timp! Tinem pumnii!! Babytza petrecere frumoasa!!!La multi ani printesei(scuze de intarziere) FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Da Bitza..am Cm regulat..nu mi-a intarziat niciodata decat in sarcini...acum...na..am sa astept..fac testul pe 23..caci pe 20-21..cam asa..trebuia sa-mi vina Cm....sa vedem ce-o sa fie atunci...da..deci..ce sa mai..l-am facut devreme rau testul....sa speram c-o sa fie bine!!! Multumesc de informatie..un
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
300 spune:
Alessia stiu spray-ul cu pricina, e de la Forever si intr-adevar nu-i rau. Pentru arsuri insa folosesc o crema cu propolis sic eara de albine facuta de apicola, propoderm. M-am folositd e ea intr-o situatie limita si m-a ajutat enorm. Dar acum ma cam doare cu tot cu ea, uleiul incins e totusi ulei incins. Imi vine sa iau un calmat, mai ales ca e si o zona unde pune anda mana.
Patesc numai chestii de-astea tampite. Nicoe hai s afacem clubul mamicilor mutilate si obosite si nervoase ca nu mai merge.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
bitza2008 spune:
Luminita zicea Nerantula ca i-a zis dr sa fac tratamentul 3 luni,chiar daca la inceput pare ca se inrautateste! Eu Sebamed n-am gasit pe aici astept sa-mi aduca sotul peste 2 sapt...pana atunci merg inainte cu Exomega.
Cat am folosit Trixerra avea doar bubite mici de culoarea pielii in obrajori dar de trecut, n-a trecut!
musettepink spune:
Hello
am iesit si eu din butoiul in care eram e cateva zile,acum ma simt mult mai bine caci o parte din problemele care ma chinuiau s-au rezolvat!
Monica la Luca dermatita arata cel mai tare pe obraji.Ii are rosii,asa cum a zis si Lumi,parca vine de la bulgareala,si cu o usoara tenta portocalie.Pielea la atingere se simte f uscata.nu il mananca ,nu are rani,nu se scarpina iar conform dr dermatolog avem o forma f usoara de DA,numita si infantila care va disparea de la sine cu varsta.Mai are pe picioruse,pe pulpe niste portiuni mai rosii si aspre si atat.Iti recomand sa incerci trixera,la noi a dat roade f bine,chiar acum voi trece iar pe ea.
andreutac bravo pt interventie!
july felicitari pt fetita!La ce nume v-ati gandit?
lumi la noi exomega deja nu mai are efect dar o folosim de cateva luni bune.dr mi-a dat o mostra sa incerc o noua crema,se numeste Topialyse de la SVR e pt piele atopica tot asa ca exomega,trixera etc.La Luca nu vad nici un efect si nu-mi prea place ca nu o simt eu grasa deloc cand il ung asa ca voi trece iar pe trixera ca asta stiu sigur ca a fost cea mai buna si nu am mai folosit de mult timp.Voi lua si gelul de dus tot de la ei iar daca hunii fac baie nu dus ca Luca al meu iti recomand de la trixera laptele de baie care se pune in apa din cada si se sta acolo cateva minute,il poti lasa asa direct pe piele,si ala a fost f ok.
anamona ce progres la Thea,sa faca propozitii,bravos.
Dya hai lasa butoiul ca se rezolva,iti intind mana mea proaspat scoasa din butoi de Oana pe care o pup mult!
Si sa-mi laud si eu putin puiul....Luca isi spune pe nume...zice f clar LU-CA,e tare dragut.Si vroiam sa va intreb daca ai vostri bobocei vorbesc in somn?Luca vorbeste in somn,zice ori tata ori papa,da de mai multe ori si cu diferite intonatii,e clar ca viseaza ceva.Voi patiti asa?
de Luca
monica_dicut spune:
July, sorry daca te dezamagesc dar dupa mine Polizu e departe de a fi baby alaptat friendly... Hai ca la mine a fost ce a fost cu bebe la TI dar la cumnata-mea, care a nascut seara la 11, i-au luat copilul, l-au dus la neonato si i-au dat lapte praf glucoza, sau ce naiba se da in primele ore,cu seringa, in loc sa i-l dea mamei. SI l-au tinut acolo 12 ore. I l-au adus a doua zi la ora 11 sa-l alapteze in conditiile in care a fost si nastere 100% naturala, fara epidurala fara nimic. Si din pacate nu e singurul caz. EU si acum le injur pe comunistele de acolo ca din cauza lor nu am avut eu lapte suficient si pt mai mult timp pt bebe. Sunt convinsa de asta si nu reuseste nimeni sa ma convinga de contrariu. Faptul ca m-au pus sa ma mulg manual,ca nu m-au lasat cu pompa mea, ca nu te invata cum sa pui copilul etc...
Cu cine nasti in Polizu? TU pe Maia nu ai nascut-o cu Herghe, sau nu mai tin eu bine minte?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
nikolici spune:
citat din mesajul lui 300 Patesc numai chestii de-astea tampite. Nicole hai s afacem clubul mamicilor mutilate si obosite si nervoase ca nu mai merge. |
OH DAAA. AGREE!
Eu chiar nu mai spun ce s-au mai intamplat in plus in saptamana asta, numai grozavii.
Ei hai va spun numa una, K s-a cocoatt pe o comoda, nu stiu cum s-a bagat in sertarul de jos si tragea de sertarul de sus, ei bine comoda a plecat cu ea, urmand sa o striveasca, norocul ei si al meu ca am fost langa ea la doi pasi... imi vine sa arunc toate produsele Ikea, pe bune!
Aveti grija, caci se cocota unde nici cu gandul nu ganditi!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)