Bobocei de sept-oct 2008 (257)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza2008 spune:
Salutare!
Am cam lipsit,dar nu mai reusesc sa ma organizez!
Suntem bine, in plina iarna m-am saturat de ninsoare!
Am comandat tricicleta asteptam sa vina! Sper sa placa si copilului nu numai noua!
Pupici tuturor...va citesc din umbra!
babytza spune:
Bitza puuuup
July vino cu dulciuri, ca snitele avem (facute cu susan) Te astept
Laura o fi bine sa dormi atata ?
Lumi, Andreutac
Babytza si puiiValentina David
alessia2005 spune:
Buna fetele!..Ce mai faceti?
Ei..mi-am facut testul astazi de dimi si mi-a iesit negativ...dar...am inteles ttotusi ca-i prea devreme...sa-l fac la o zi doua, dupa ce-mi intarzie Cm....pai eu mai am pna la ciclu...abia peste 1 sapt si ceva ar trebui sa-mi vina..deci..mai am de asteptat....off..si eu care eram asa de emotionata..sa iasa negativ...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
300 spune:
July nu m-am confruntat direct cu problema de care zici, dar cred ca te poti descurca si fara ustensilele alea. Ca sa formezi sfarcul poti sa te mulgi si cu pompa, iar inainte de a pune copilul la san il golesti putin pe cel din urma ca sa il poata prinda mai usor. In timp situatia se amelioreaza simtitor.
Acuma na, sa stii ca multe accesorii pentru alaaptat sunt utile mai ales pentru confortul psihic al mamei de fapt. Daca tu te vei simti mai puternica, mai protejata, atuni apeleaza la ele. Dar eu red sincer ca te vei descurca.
Sfarcurile de silicon sunt chinuitoare si isca acea confuzie cu biberonul, e posibil sa ai probleme sa alaptezi fara ele dupa ce se formeaza sfarcul. Eu nu le-as folosi... dar cred ca stii cum e :)
O sa postez atunci cateva resurse utile despre alaptat la Bobocei si astept si sugestii si aportul mamicilor guru .
Niste articole (sunt ale mele dar nu le pot reproduce integral) se gasesc pe blogul meu de la semnatura. Sunt mai usurele, gen de popularizare, merg asa la o cafea, dar informatiile sunt din surse seriose, mult m-am ajutat cu kellymom.com de exemplu. Numai ca situl pentru care au fost scrise nu admitea formatul de referat ca sa pot da si sursele.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
bitza2008 spune:
cu mare intarziere multumesc de raspunsurile despre kk...m-am linistit!
Nushulica felicitari pentru sarcina! Sa treaca repede greturile sa te poti bucura pe deplin!
July felicitari pentru fetita!Sa fiti sanatoase in continuare!
Am uitat ce mai vroiam sa zic!
300 spune:
Si acum dati-mi voie sa ma vait. In timpul executiei mancarii mele preferate (ochiuri ) mi-a sarit o gramda de ulei pe mine. Eram si decoltata asa ca acum am numai pete rosii pe decolteu si mai am arsuri langa nas si peo spanceana. Ce s-o fi intamplat saptamana asta? Eu n-am vazut sa fi picurat apa in tigaie iar uleiul era, stiu eu, curat .
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
alessia2005 spune:
Off..dar mai am eu timp..nu intarar zilele-n sac...mai astept un pic..sa vedem ce fa ce domunul CM...si apoi....off..si atatea calcule facute..sperante...sa speram insa ca totul o sa fie bine!!
alessia2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Si acum dati-mi voie sa ma vait. In timpul executiei mancarii mele preferate (ochiuri ) mi-a sarit o gramda de ulei pe mine. Eram si decoltata asa ca acum am numai pete rosii pe decolteu si mai am arsuri langa nas si peo spanceana. Ce s-o fi intamplat saptamana asta? Eu n-am vazut sa fi picurat apa in tigaie iar uleiul era, stiu eu, curat . Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008 b de la bebe, blog... |
Offf...trece, trece..ca e vremea rece..un ca sa treaca
Ramo..e grozav ptr chestiile astea si multe altele..sa ai in casa la indemana...Aloe Vera FIRST..e un spray..f. f. bun ptr orice...
alessia2005 spune:
bitza..sa treaca repede si iarna...si sa se bucure Lucas de tricicleta toata varaaaaaaaa!!!
luminita2008 spune:
andreutac, ma bucur ca a fost totul bine ieri!
bitza
dya
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"