Bobocei de sept-oct 2008 (257)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nikolici, o facusi azi pt arsurile alea merge bine crema de fundulet, daca ai cu galbenele. eu o am pe cea de la Topfer si m-a scos din bucluc de multe ori!

July felicitari!! sa ai sarcina usoara in continuare si bebelina sanatoasa tun!!!

cu mancarea, chiar nu stiu daca e de speriat sau ba...si eu il mai opresc uneori pe Razvan din mancat, dar numai daca navaleste in chestii mai putin sanatoase...adica-i cam limitez accesul la dulciuri, biscuiti...cu portia!
in rest, legume (a se citi mancare cu legume), fructe, lactate...la liber
nu mananca de sparge, dar mananca zilnic din toate si cam tot ce-i dau
am marit numarul de mese, de vreo luna, pentru ca nu mananca f mult la o masa si i se face foame repede
asha ca ii dau lapte dimineata devreme
la trezire, pe la 9-10: o para/2 mere/o banana+o ceasca din aceea pt ceai, cu iaurt, plus 2-3 biscuiti macinati. dupa asta cere:"amane, da-mi, da-mi!", deci mai mananca si o felie de paine cu almette. de obicei i-o fac soldatei si cat se joaca, se mai duce si se mai serveste, asha ca are de lucru pana pe la 12.30-13.00
la pranz ii dau de obicei ciorbita cu paine, sau supa cu galuste
doarme pana pe la 16.00-17.00, cand ii dau un fel de felul doi, ce avem gatit in ziua aia, dar cu carne de pui/vita, peste sau ou. pe la 18.30-19.00 cere iar de mancare si ii dau fie o budinca, fie fructe, sau o prajiturica facuta in casa
la culcare, pe la 21.30-22.00 bea lapte

in afara de asta, ii mai dau un biscuite sau doi, sau mai fura paine de la masa, cand mananca bunicii...

cand ii e foame cere "papa", se duce si isi ia scaunelul si-mi arata la gat sa-i leg pe "miam", adica shortuletul cu pisici
cand se satura se trage de shortz si striga:"miam!"...sa i-l dau jos

a luat 1 kg jumate in ultimele 6 luni

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI din partea mea:

LA multi ani Miruna

SA fii sanatoasa, fericita si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.

JUly, FElicitari si de la mine pt bebelina . Io ma bucur ca e fetita ca faci fetite frumoase

Musette si Luminita, puteti sa-mi spuneti si mie cum arata la baietii vostri DA-ul? Ca ce am gasit eu pe net despre asta nu prea seamana cu ce are fii-miu

MA scuzati ca am dat buzna da stiti ca va urmaresc din umbra

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ma mai calmasem si eu, pana a descoperit TK un mare cucui in spatele capului la K , este foarte mare, pesme ca s-a lovit destul de urat de calorifer, acum studiez ce se afla sub scheletul capului si cum sunt pozitionate plansu-rasu sau invers.Numai intamplari nefaste am avut saptamana asta, sa se termine saptamana asta odata!

Nici acum nu-mi dau seama cum a putut sa-mi explodeze paharul ala in mana, cred ca l-am atins in calcaiul lu Ahile...al lu paharu

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

niko, fruntea sus, mami! si

moni, noi avem o forma usoara de DA. doar pe obrajori. posibil s-o avem de vreun an, ianra trecuta erau ceva bubite, dar ffff vagi. vara n-a fost nimic, intrucat DA e 'activa' toamna-iarna. Din toamna au inceput sa li se inroseasca obrajorii, ca si cand ar fi f rumeni in obraji, ca si cand ar fi venit de la o bataie cu bulgari. pielea in obraji e aspra si cand dispare roseata se vad pe obraji niste bubite de culoarea pielii. (se agraveaza la frig si cald, la baie, in restul timpului nu sunt rosii in obraji)
cam asta... nu ii doare, nu ii mananca, nu se scarpina, nu par deranjati de asta....
la voi cum e? DA poate imbraca diverse forme.... mai bine mergi la dermatolog si asigura-te ca nu e vreo alergie la ceva.
sanatate multa, multa!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SI noi avem la fel pe obraji, sunt rosii, pielea uscata. Avem insa si pe frunte si sprancene niste bubite mici mici care se inrosesc si apoi se estompeaza. Tot asa la baie, la foarte cald (am fost o data cu el in Ikea unde era exagerat de cald si arata de parca luase foc) si la frig cand iesim afara. Trebuia sa ajung saptamana asta la pediatra sa-mi dea trimitere dar din motive de neputut sa scoatem masina din parcare etc...n-am mai ajuns. Sper sa ajung sapt viitoare.
ORicum nici nu stiu incotro sa o iau mai intai cu el.
Mercic frumos de raspuns . Ma speriasem dupa ce am vazut pe net poze cu DA . PRobabil ca si la noi e ceva mai usurel. VReau sa ii schimb si laptele pe ceva hipoalergen, sa vad ce zice pediatra ca ea imi zisese de mai demult sa-i dau.
SA nu radeti de mine, dar azi nu stiu ce mi-a venit si i-am dat pe bubite cu putin lapte de la mine si mi s-a parut ca s-au mai estompat si destul de repede...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Miruna Sa fii fericita impreuna cu familia ta!
Valentina Babytza, sa iti traiasca, ai o fata frumoasa foc

Monica se zica ca laptele de mama e bun la orice, inclusic la desfundat nasul Serios, am o cunostinta care ii baga laptic in nas copilului cand era infundat. Si ii mai dadea cu lapte si la ochi . Copilul e bine-mersi, asa ca s-ar putea sa nu ti se para

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

salut!

Am uitat sa va spun ca pe cainele nostru il cheama Spike (ca-n "Tom si Jerry" ). Deci, azi a fost zi in familie dedicata lui Spike: am fost cu el la veterinar pt. vaccinare si deparazitare, am facut curat in spalatorie, pt. ca acolo va fi "casuta" lui deocamdata, am adunat kk dupa el si, in final, i-am facut baie. Are dreptate Miruna - parca as mai avea inca un copil.
Dar, merita! Cand vad cat de bucurosi sunt copiii, chiar nu mai conteaza ca m-am incarcat cu o gramada de sarcini in plus.

Azi, Dragos a mancat cot la cot cu el biscuiti: ce cadea de la copil, manca Spike si invers - ce cadea din gura cainelui, culegea Dragos. Acum seara, l-a indopat cu paste cu branza din farfuria lui tac-su. Cu furculita! lua in furculita cate o scoica si o ducea cainelui, apoi se intorcea iar in brate la tati, sa poata ajunge in farfuria lui, incarca furculita, si iar la caine. A pendulat asa, neobosit, de vreo 20 de ori!

Aaaa! Si stiti cum ii spune Dragos? "Pai!", ca placinta americana, adica . Azi catelul dormea pe un pled in fata usii de la intrare, si Dragos m-a luat de mana, m-a dus in fata usii si mi-a spus: "Mama Pai nani!" Am crezut ca-l mananc de drag!

Gata! ca v-am innebunit cu catelul nostru, dar ma intelegeti - ne e tare drag!

Revin intr-un post nou ca am ramas datoare cu cateva raspunsuri si sa nu ma lungesc prea mult (ca deja am facut-o! ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni la Dimitri DA este pe tot corpul, cel putin cand a aparut prima data. Pete de marimea unei monezi, aspre la atingere iar cele expuse la frig/vant se coloreaza in rosu aprins si par sa se descuameze. Unele il mananca pentru ca se freaca pe ele. Cele mai pronuntate sunt la coat si pe fata.
July sarcina usoara in continuare. La mine a doua cezariana a fost mai usoara, cel putin asa mi s-a parut. M-am refacut rapid, am avut lapte chiar din prima, a fost muult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

niko mai, cate ai mai patit azi!! Offf! Hai ca mai e ff putin si se termina saptamana! O sa fie bine!

Moni si eu stiu ca laptele de mama e bun la orice, asa mi-a zis pediatra, dar..... Mi-a zis sa-i pun lui Matei in ochi ca sa aiba vederea buna (parca) si deja Matei poarta ochelari, deci, in cazul nostru Dariei am uitat sa-i pun, i-am pus doar de vre-o 3 ori...deci nu stiu daca se confirma...
Oricum, rau nu are cum sa-i faca, si daca chiar merge, de ce sa nu mai faci!? de o mie de ori!

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI MIRUNA!!!MULTA SANATATE ITI DORESC SI SA AI PARTE DE MULT NOROC SI FERICIRE!!!

eu tot "gretoasa" si tot pe portocalesper la vremuri mai bune ca nu se mai poate asa

multumesc tuturor pt cuvintele de incurajare chiar sunteti f dragute

julyfelicitari pt printesa!!!sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!

ma retrag ,noapte buna

de David

Mergi la inceput