Bobocei de sept-oct 2008 (257)
Raspunsuri - Pagina 13
alessia2005 spune:
Da Niko esti o fata super buna.....si..sa speram si la zile mai bune...
Uite, ce am eu in casa...ptr accidente si sangerari...FIRST de la Aloe Vera...un spray..extraordinar de bun..ptr arsuri, taieturi...super bun...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Da Pio..vorbesc zic eu...f. bine franceza..dupa 4 ani de liceu bilingva- franceza, atestat la fr...si 2 ani la fac acolo.....cred ca vb destul de bine..binisor...Glumeam..chiar imi place franceza..ador tara asta..imi place la nebunie..as vrea sa ma mut acolo..dar...nu se impaca al meu cu franceza....
Cat despre Corsica..merita vizitata..doar e ile de beaute, nu?...ei ..nu pot sa pun accentele de rigoare...
alessia2005 spune:
Pio..am gasit ceva interesant.
http://www.youtube.com/watch?v=D0iPU4IiRHk..
Sper sa mearga..nu prea ma pricep..la chestiile astea...
alessia2005 spune:
Fetele..va las..mergem la baita...pupici..
O noapte linistita sa aveti!!!
Numai bine!
angelynna82 spune:
Nikolici imi pare rau de ziua proasta, hai capul sus mamico
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
JulyMorning spune:
Multumesc mult, gagici!
Recunosc, am un miiiiiiic regret ca nu este cu cuc, dar sunt super fericita ca este sanatoasa si in parametri.
M-am bosumflat nitel pentru ca mi-a spus ca cicatricea de la cezariana este ff subtire si sa fiu atenta ca la cea mai mica contractie sa merg la spital pentru ca e pericol de ruptura. Deci s-a cam dus pe apa sambetei gandul meu de nastere naturala.
nikol normal ca te astept/va astept sa-mi faceti galerie, mai ales ca o sa fie cald si frumos cand oi naste io .
Si ca o consolare, sa stii ca am patit si eu o chestie asemanatoare: acu' cateva luni bubulina a scapat intr-un sertar in care era sticla de sirop stodal, aproape plina. Nu-ti spun ca a facut-o cioburi!! Din fericire nu s-a taiat, da' nu cred ca vrei sa stii cum arata toata camera ei plina de cioburi lipicioase si sirop intins si pe pereti, ca ziceai ca l-ar fi trantit de la 2m inaltime. Si a mea a urlat non-stop juma de ora cat am strans eu, ea fiind in pat la ea. Asa ca te inteleg, e cam oribil sentimentul ca n-ai mai multe maini si nu poti face nush cate lucruri odata, chiar in momentul ala in care e URJENTAAA!!
ma duc sa salvez fiara patrupeda, terorizata de copil
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
gaia.nevia spune:
de cate ori postez o ingrijorare pe forum se inverseaza situatia
Domnul R n-a avut chef sa manance ce i-am facut de seara, asa ca mi-a dat peste mana. S-a infundat cu grisine peste vreo 10min, dupa ce s-a calmat din dat din maini ca o morisca si a reusit sa-si intoarca si gura din spatarul scaunului.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Nikole
July, cand nasti? Iunie? Sa vin si eu la galerie, ca din sept incep munca si cine stie cand si pe unde mai scot nasul...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
JulyMorning spune:
Ada, DPN dupa UM este 27 iunie, dupa eco 6 iulie. Acu' sa vedem cum o fi... tare as vrea macar sa ma lase macar sa mi se declanseze nasterea, sa nu mai fac cezariana "la rece". Asa ca va astept sa mai speriem odata Polizu-ul
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
Muuh spune:
Multumesc foarte mult de urari.
nikolici nu iti dori sa iesi din casa. Sunt niste zoaie de nedescris afara, e cosmar. Nasoala patanie, refacere rapida.