Bobocei de sept-oct 2008 (257)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ei nauituca mai sunt

LA MULTI ANI VALETINA PUI DE BABYTZA!!SA-TI TRAIASCA FETITA ROX SI SA-TI ADUCA MULTE BUCURII!!!

apropo e ok sa-i mai zic pui nu?chiar daca e un pui mai mare tot pui e

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lumi, m-ai intrebat cum mi-am dat seama de giardia - le-am facut examen coproparazitoligic pt. ca prezentau unele simptome digestive ingrijoratoare, la care nu le-am gasit alta cauza. Victor acuza de cam 2 sapt. dureri de burta periombilicale, iar Dragos varsa apropae la fiecare masa, plus apetitul redus, extrem de redus... mai mult in yultima vreme Dragos avea un somn foarte agitat, nu ca se trezea des - cu asta eram deja obisnuita, dar gemea si scancea in somn. Asta m-a detrminta sa iau problema la intrebari si am inceput cu analiza cea mai la indemana.
Sper ca am gasit cauza si ca toate se vor rezolva in urma tratamentului.

Nerantula, Nikvorm-ul asta nu e bun la gust, dar nici super rau nu e. Seamana la gust cu siropul de tuse din plante pe care-l luam in copilarie, asa ca un ceai de plante aromate foarte concentrat, dar la sfarsit lasa o senzatie de limba amortita, destul de neplacuta. E totusi OK, pt. ca tratamentul nu se ia zilnic nu stiu cate zile la rand, ci se ia o doza dimineata, una seara, in aceeasi zi, iar apoi se repeta dupa 7 zile. Deci, 2 doze am reusit sa i le administrez, chiar si lui Dragos (chiar daca nu de buna voie...)

Intreba cineva, scuze, dar nu-mi amintesc cine, daca se poate lua si profilactic. Cred ca da, pt. ca uite ci zice prospectul: "Igienizeaza tubul digestiv, creand un mediu neprielnic dezvoltarii si inmultirii parazitilor intestinali."

Mergi la inceput

Nikolici, ma bucur c-ai aparut la apel, chiar daca ai avut o zi... nu atat de buna. Lasa ca tu cu optimismul tau o faci sa nu para chiar asa nefasta. si sa vina numai zile perfecte!

July, felicitari pt. fetita cea noua! Ma bucur pt. voi! Sa ai grija de tine si de fete!

Nushu, ca sa te imbarbatez in perioada asta de greturi nasoale - am citit eu un text care pe mine m-a ajutat cand simteam ca nu mai pot. Nu ti-l stiu cita exact, dar ideea e sa ne bucuram de fiecare secunda a perioadei de sarcina, chiar daca unele aspecte sunt mai neplacute, pt. ca e unica sansa a unei femei de o contribui, impreuna cu Dumnezeu, la crearea unui Minuni.

Mergi la inceput

Cosmy, tu pe unde esti???

Babytza, stii ceva de cuscra-ta?

Mergi la inceput

Fetelor, ati facut treaba foarte buna cu blogul acesta al nostru!!! Super ideea si super realizarea, iar informatiile (re)gasite sunt tare folositoare!

Tzitziri, cu ocazia asta mi-am amintit ca nu te-am mai gasit intre vecinii mei de la ferma si nu stiam ce s-a intamplat. Am crezut ca te-ai suparat pe mine si nu mai vrei sa fim vecine . Bravo tie ca ai renuntat! Eu o mai tin pt. noptile de insomnie, dar cred ca zilele-i sunt numarate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

july felicitari ptr. bb-lina sanatoasa, ma inscriu si eu pe lista de facut galerie la spital

babymom ce mortal e Dragos , sa mor de ras cu aventurile lui spike , cred ca vi l-ati achizitionat de curand..nuu?? probabil ai spus in cap. trecut pe care eu nu apuc sa-l citesc deloc, ce rasa este??

niko imi pare rau ptr. ziua avuta sa treaca repede, cunosc cum este cu spartul si cioburi si teama sa nu se fi intamplat ceva cu ea, mie mi-a spart vre-o 2 cani si 3 castroane care s-au facut mii de bucatele care sau ascuns pe unde nici nu te-ai fi gandit le gaseam si dupa 2 zile ....ooooffff

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse inta in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babymom multumesc de info, eu intrebam de tratament profilactic, dupa aceste 2 doze care le-ai dat reiei analizele?
intreb pt ca nici Crina nu mananca bine...azi a mancat 1 iaurte si jumatate....insemnand cam 120g si vreo 10lingurite cu mancare...plus o omleta dimineata...altadata manca mult mai bine...cel putin masa de pranz consta in 2 polonice ciorba/supa cu paine...

inca ceva...imi place tare mult cum descrii aventurile voastre cu, catelul, baga si niste poze...nu de alta da' ne-ai facut curioase

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Nerantula, acum mi-am amintit ca mai m-ai intrebat despre antrenamentul la olita, cum am de gand sa procedez. Pai, avand in vedere ca sunt intru totul de acord cu ce spunea Nocom, ca e inca prea devreme, am inceput foarte foarte lin, in sensul ca i-am prezentat olita, i-am explicat la ce se foloseste (cat o fi inteles... nu stiu) am asezat-o in baie si de fiecare data cand Victor merge la toaleta si sta pe tron il asez si pe Dragos pe oala lui. Vreau doar sa-l fac sa inteleaga la ce folosete si unde e locul oalei. Deocamdata atat. Fara presiuni, fara program fix, ci asa, cum iese... Uneori sta incantat, alteori nu. N-a facut niciodata nimic.

Am inceput muuult mai repede decat la Victor deoarece imi dadea semnale ca intelege ce se intampla: ma anunta de fiecare data imediat dupa ce face kk si e vadit deranjat de scutecul plin (ceea ce n-a fost cazul la frate-su - asta putea sta cacat si o zi intreaga, fara probleme).

Cu Victor am inceput dupa 2 ani, cand deja vorbea bine si intelegea ce se intampla cu corpul lui, sau macar partial, ca imi striga disperat cand vroia sa faca: "Mama, spatele!" Adica il durea burta asociat cu actul respectiv si nu stia cum sa exprime lucrul asta altfel . Oricum, de scutec am scapat definitiv, inclusiv de cel de noapte dupa 2 ani jumate, cand mi-a spus el clar ca nu mai e nevoie sa i-l pun nici macar noaptea ca nu mai face pe el.

Mergi la inceput

Kllemi, da Spike e noul membru al familiei noastre. E un Golden Retriever tare prietenos.

Ange, se dau 2 doze/zi si peste 7 zile inca 2 doze. Dupa ce trec astea 7 zile si inca 7 de la incheierea tratamentului, am de gand sa refac coproparazitologicul.
Le-am dus 3 probe la fiecare, dar n-a fost cazul sa le analizeze pe fiecare, pt. ca dupa prima proba a descoperit chiste de giardia, la Victor 6, la Dragos 4, intr-o cantitate de materie mai mica decat unghia degetului mic. Deci... plini!

Mergi la inceput