Nou stil de viatza (290)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
hcclara spune:
Buna seara!
Crys,Marilena multumim mult de urari
dau o cupa de sampanie pt cine vrea ca a facut fiul meu 4 ani si mai am si praji dulci-dulci si bune pt cine doreste. am avut party cu 13 copii, si am rezistat
, dar sunt obosita, am terminat si curatenia, as mai fi smotruit toaleta musafiilor dar asta am lasat-o pe maine, asa sa nu zic ca n-am ce face.
De maine incepe scoala.
Dupa ce termin praji ce le mai avem ma apuc si eu calumea de slabit ca tot zic, dar numai gura e de mine.
va tzuc pe toate si va doresc o saptamana buna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mephala30 spune:
La multi ani, Marc! Sanatate si numai bine!
Gusta, n-am fugit niciunde, sunt prinsa cu scoala in tot felul de programe ce presupun organizare, deci munca suplimentara.
Zuzi, am 60.4 kg si alt tonus, . Merg zilnic la sala, exceptand duminica,
. La urma urmei, are dreptate antrenoarea: "ce conteaza cate kg. ai, daca nu stau hainele bine pe tine?"
Momentan ne uitam la un serial, Dexter, am vazut primele doua sezoane. Captivant!
Ioana, scuza confuzia, imbatranesc.
Tlaura, suntem bine cu totii, crestem, facem pozne, asteptam sa cada primul dintisor, chestii de-astea...
o seara buna si o saptamana frumoasa, ultima din luna februarie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OlgaTarziu Salut. Multumesc, fetelor. eu nu-s suparata nici in vis. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielag/danielag.jpg)
danielag spune:
Buna seara, doamne stilate!
Am intrat sa votez subiectul si sa va las pe dimineata ceaiuri si cafele. Nu poci scrie nimic la subiect, as fi cu totul off topic. Va fac insa galerie de pe margini !
Daniela
vikinga spune:
citat din mesajul lui CRISCOSTY Slaba miscare.....hm, petreceti? Ruxi, deocamdata este la stadiul de proiect. Astept ca afacerea sotului sa mearga mai bine, sa ma sponsorizeze si pe mine ![]() |
![](floare.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
vikinga spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TOIeri mi-au adus fetele doua cutii babane de ciocolata de la scoala. Ciocolata cu arahide, moartea mea. Se dau de la scoala pentru a fi vindute, pentru fondurile clasei. Le-am lasat in masina, in portbagaj, mi-a fost frica sa bag atita ciocolata in casa, sigur o luam cu mine in pat :))Ma simt fara inima, rea si neintelegatoare... Si pling ca o proasta. Asa imi trebuie! ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Apar si eu ca o floare duminica dupa-amiaza.
Am papat si am dormit, nici nu mi-a mai pasat ca am musafiri .
Vik, in Mexic suntem de un an jumatate si lucrez din septembrie sporadic (caci nu aveam drept de munca) si regulat de la inceputut lui ianuarie. predau ca in Franta informatica la universitate si acu' e in spaniola. Bine, n-am vocabularul la fel de larg ca in romana sau in franceza, dar studentii ma inteleg.
Pupam bebelina mica si cei doi mai mari.
Nu poci sa va scriu meniul de azi cu o groaza de abateri.
Va doresc la toate o saptamina frumoasa.
vikinga spune:
Si gata, merg la nani cu Letizia mica, are un program regesc!Mor de dragul ei ce fata desteapta are mama, si-a facut ea singurica un ritm al ei. Inainte de nanoi, seara papa de rupe, dar chiar asa, nu gluma! Des si mult de ar zbura foile din cartile alea unde scrie cu papatul la 3 ore. Si pe urma ne punem la nani nas in nas si facem un prim somn luuung de vreo 5-6 ore, aseara de ex a dormit neintoarsa intre 10 noaptea si 5 dimineata(asta a fost recordul de 7 ore!!!) si pe urma avem in program papat pe intunerci asa cu ochii inchisi si iar la somn pina se face lumina, cam pe la 7-8 asa. ori mai face o trezire si daca papa bine poate sa doarma bine si pina la 9, oricum intre 9 seara si 9 dimineata dormim si papam cu ochii inchisi. Si dorm si eu pe linga ea ca ziua e full cu casa plina, ba azi am fost la plimbare cu 4 copii
ca vecinu numai dupa noi se tine, e normal la copii le place la gramada:). Letizia are 60cm si 5kg, e curioasa si frumoasa:),tot ma tin sa pun pozele de la petrecerea facuta pe 8 februarie cind a facut o luna. Aici se obisnuieste sa fie vizitati mama si bebe nou nascut in spital. Insa la citi prieteni am mi-a fost teama ca o sa apara salonul ca o gara:)) asa ca am promis ca voi face asa o cafea cu mamici si coplasi, am invitat 20 de prietene ca la din astea, baby-kaffee cum le zic ei, vin de ob femeile, au venit 17, am aranjat totul frumos, de data asta nu fu cu mincaruri ca la ziua mea cind am tinut un brunch, acum doar prajituri cumparate, ca pe aici am de unde alege, imi plac dulciurile lor, suculete si cafelute, sampanie in cinstea bebeului si de papat am facut un platou cu brinzetrui frantuzesti variate si piine de casa. M-am pus la rochitica, una neagra si scurtuta si chiar m-am simtit excelent:)Gata povestile, merg la nani ca tre sa fiu in forma
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
LA MULTI ANI LUCA. Claudia Poate ne pui ceva poze de la eveniment.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne dragi!
Multumim mult pentru complimente. Mara este o scumpa, intr-adevar, si un copil tare bun!
Eu am luat deja 9,5 kg, dar cum nu pun in general pe picioare, s-au adunat toate in burta si ceva pe solduri si asa para ca nu m-am ingrasat. Mie mi se pare ca am o burta imensa deja si tinand cont ca abia acum bebe creste cel mai mult, ma intreb cum o sa fiu peste 2 luni; caci acum are 1.5 kg si peste 2 luni va avea 4...
Vik, la voi la ce varsta se incepe scoala? Mara va avea in toamna 6 ani si jumatate si toata lumea imi spune ca este prea mica pentru scoala si ca sa o mai tin 1 an la gradi... ea nici nu vrea sa auda, vrea la scoala si gata. Nu mi-e teama ca nu va face fata din punct de vedere intelectual; stie deja sa scrie toate literele, face adunari si scaderi, se poate concentra si foarte important ii place si este nerabdatoare sa mearga; problema mea este legata de asa numita "inteligenta emotionala"... va fi in stare sa faca fata copiilor mai mari, rautatilor, schimbarii? Pentru ca marea majoritatea a copiilor de clasa I au deja peste 7 ani. Greu...
Claudia, sa-ti traiasca baietul, sa fie sanatos si norocos!! Ai copii mari, gata, ai scapat de grijile de bebelus!!
Va pup pe toate si ma duc la treaba. Azi merg la dentist, uf!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!