Nou stil de viatza (290)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
tumpi spune:
Buna dimineata si de la mine.
Servesc cafeluta alaturi de voi ca tocmai de m-am intors de la o mica plimbare de dimineata.E putin gerut afara,da face bine la ten.
Ioana multumim de cafea si servici usor.Cat de carcalaci uite AICI la astia zic eu carcalaci, defapt la toti mustaciosii, rosii sau negrii
Gusta
Carmen, sa sti ca eram deja in baie la ora aia.Am hotarat ca seara sa nu mai intru pe net,sa ma ocup de mine,asa ca ma delectez cu bai cu spume, masti, bine si miscarea de rigoare de dinainte.
Aseara n-am reusit sa fac inca 40 ci doar 25.Si 65 de abdomene de ieri se resimt ca ma cam tine.Asa ca azi cred ca fac maxim 20 daca reusesc.
Am decis ca pana la vara sa ajung la kg mele si daca ma tin de treaba am toate sansele sa ajung la 54 de kg pana in iulie.Si stiu ca ma voi tine de treaba, sunt foarte hotarata.Bine nu neg ca mi-ar place sa am 50,dar nici acum 6 ani cand am slabit 10 kg mai jos de 53 nu m-am putut duce.
Acus fug ca se trezeste al meu si mai tarziu sunt invitata in oras.
O sambata frumoasa alaturi de cei dragi va doresc.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Buna dimuneata (la mine e ora 8 si-s inca in camasa de noapte).
Gusta, eu sper ca cu alt tau socru lucrurile se voor linisti daca e dus intr-un cadru medical specializat.
Din cite scrii pari obosita si te-as sfatui daca poti sa te menaje cit mai mult si daca e sa plecati cu cea mica sa-l vedeti pe socru, sa ramii cu papusica ta intr-un parc cit sotul face vizita.
La oboseala noi femeile avem tendinta la prea multa empatie si stiu ca mai mult strica. Te pup !
Mey, eu n-am avut in viata mea decit B la sutien si spuneam in glma ca o sa-mi pun silicoane. (da' zau ca mi-ar place sa am si forme)
Tumpi, curaj ca iti pierzi tu kg pina la vara.
Justa, piticuta ta scolarita e mai bine ? of, fetele astea !
a mea Marghioala face angina in git de cite ori suntem in vacanta, biata papusica.
Copilasii mei mai au azi si miine vacanta, seara asta se intorc de la mare, mi-a fost asa dor de ei.
Meniul de azi :
- cafea si tartine cu miere
- varza si carne de miel. Un fruct
- salata verde cu o parte minuscula de pizza. spuma de ciocolata
Am enorm de multa treaba pe marti, tre' sa-i dai bice, nu cred ca apuc sa fac miscre azi sau miine.
Va pup pe toate si va doresc un sfirsit de saptamina excelent.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
Anda ma tin de treaba. Cantarul deja arata 88.2. Felicitari Carinei pentru realizarile de la scoala si mult succes la concurs.
Gabi esti o tare sexy si Mara e superba, deja domnisoara.
Olga felicitarile mele. Iti admir ambitia si cand ai timp trimite si la mine macar vreo 100-200 de grame.
Imi pare rau s-aud c-ati avut decese in familie si zic si eu "Dumnezeu sa-i odihneasca si pe voi sa va-ntareasca."
Cami astept raportul tau. Sper ca te tii de treaba si de la Breaza.
Gusta nu stiu cum esti tu dar eu cand nu dorm sau nu-s odihnita as manca si cerul si pamantul. Sper la tine sa fie pe invers. Si mai sper sa te poti odihni cum trebuie cat de curand. Sa stii ca eu am luat o crema de galbenele de-aici si-arata cam www.ream.de/images/large_img/melkfett.jpg" target="_blank">asa. Cred ca ai s-o gasesti si pe la voi avand in vedere ca-i facuta in Germania, cred.
Carmen cum mai stai cu kg.? Dar cu filmele? Ce-mi recomanzi si mie? Ai vazut cumva www.sonypictures.com/homevideo/district9/" target="_blank">District 9 ?
Tumpi felicitari pentru initiativa de-ati acorda mai mult timp tie. Cat despre kg. la cat esti de ambitioasa sigur se duc.
Ioana multumesc de tratatie si sper sa se simta Delia din ce in ce mai bine. Servici usor.
Anda felicitari, 22kg pierdute. Bravos! Cat despre cup, asta este se pierd kg de peste tot.
Tu sa fii sanatoasa ca restul se-aranjeaza si din sutien (ceva bureti, una alta)
Dragelor trimit mesajul asta rapid si mai revin.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Buna seara fete stilate, cam slaba miscare pe aici.
Sper ca sunteti la petreceri ,dans, plimbari,da nu in frigider.
Vad ca vb de cupe, eu de cand ma stiu port B, rar imi iau ce, da asta ca imi place sa nu le acopar total.Cand slabesc am 70-75, cand sunt mai plinuta cam 80-85.
Zuzi, cum se mai simte Bella?Cat de avut grija de mine, chiar vreau sa fac mai mult pt mine,deja anul asta fac 34 de ani si tb sa arat din ce in ce mai bine.Nu-mi arat oricum varsta, chiar zilele trecute vb cu o amica din tara care nu ne-a mai vazut nici pe mine nici pe al meu de vreo 6 ani si ma intreba ce mancam ca nu imbatranim deloc.Si de ce n-as ramane asa, tanara mereu, de aceea vreau sa am mai multa grija de mine.Si de fel cand imi pun ceva in cap reusesc, deh , scorpionul din mine
Azi m-a scos al meu la plimbare,da ne-am oprit sa bem un cappuccino si sa mancam o praji, sincer praji nu a fost mare,da mi-a iesit pe nas de dulce ce era,dar am ca sa nu o las sa se depuna am mers apoi la pas cam 2 ore si am mai intrat prin magazine.
Sincer am zis ca pana nu slabesc nu imi mai cumpar nimic, da al meu m-a pus sa ma probez si de la o vesta am ajuns sa-mi cumpar si fusta si palarie si o haine mai de primavara.Sunt incantata ca fusta 38 imi era mare, am luat un 36,imi ies putin colaceii,da pana la primavara se duc.Adevarul e ca ador genul asta de fusta,abia astept sa mai slabesc si sa vina primavara sa ma imbrac cu ea.
mai zabovesc putin prin zona cat se uita al meu la meci si apoi ma duc sa ma aranjez de seara.
O noapte buna va doresc
aaa ca uitam meniul
MD: 2 oo ochiuri cu putin bacon + o felie de paine integrala prajita si una cu gem+ un ceai
Pauza de cafea
Pranz:salata cu carcalaci
Gustare: praji si un cappuccino
Cina:salata de andive cu ton
Abdomene incerc macar 20 sa fac
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
justasmallkiss spune:
Buna dimineata dragelor.Va servesc si azi pe fuga cu un cappuccino cu aroma de castane si apoi fug la munca.
Mihaela,spor la slabit,ce m-as duce si eu la sala daca n-as sta asa prost cu timpul asta...
Marilena,cum se simte prichindica?Tu ai reusit sa te odihnesti?
Tumpi,merci de lamurire si mie imi plac dar sa fie gata curatati si preparati.
Muuult spor la slabit iti doresc,sunt sigura ca o sa reusesti.Nu stiu cum e la tine,eu inainte de sarcina am avut 50 de kg la 20 de ani dar acum (la 28)nu mi-ar mai sta bine,am slabit cand am avut probleme si aratam "stramba" rau,asa ca as fi cea mai multumita sa am 54-56kg.Sa porti sanatoasa si slabuta lucrurile ce le-ai cumparat.
Mik,asa e,fetele astea sensibiloase...joi si vineri a fost bine Delia,aseara iar a inceput cu o tuse de toata frumusetea.Sper sa o pot trimite la scoala sa nu piarda prea mult.
Ajung iar la concluzia ca noi femeile nu suntem niciodata multumite,eu mi-am dorit intotdeauna sa fac operatie de micsorare a sânilor. Dar raman cu dorinta!!!
Zuziliciuvad ca si tu te ti de treaba,bravo
iti doresc sa o ajungi si tu din urma pe "Happy" si sa pierzi 20 de kg intr-un an.
V-am pupat si va doresc o zi frumoasa.
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Justasmallkiss, ce matinala esti! spor la slabit si tie!
CarinaMultumesc de primire!
Louisea, chiar m-am intors cu coada intre picioare!
Nu am fost pe faza: cand nasti? oricum , iti doresc nastere usoara si fara cezariana!
Criscosty, si eu am fost ok. dupa cezariana, eu am nascut joi dupa amiaza si tot asa, luni am fost acasa, iar marti dadeam cu aspiratorul ca venea soacra-mea. Nu am avut nici o problema, dar eram si foarte fericita si asta imi dadea o stare euforica! Doamne, ce fericita eram!
Ziua de vineri a fost ok. din punct de vedere caloric, dar ieri... am avut muafiri. Cred ca asta spune totul!
Bineinteles c am depasit muuuuuuuuuult, caloriile pe care ar trebui sa le mananc eu zilnic.
Si inca mi-a mai ramas mancare, pe care trebuie sa o dovedesc azi; sunt chestii pe care ai mei nu le mananca. Sotul meu nu mananca carne, iar copilul, ce sa-ti spun, e un mofturos .
Acum am si o scuza ca sunt cu rushii pe cap, dar azi e ultima zi, iar de maine chiar incep sa ma tin de treaba; adica cu pilates, bicicleta si tot ce se mai poate.
Mephala, ce-ti mai fac copilasii frumosi?
Tumpi, mie tare mult mi-a placut Munchenul, e un oras foarte frumos! Esti norocoasa ca poti locui acolo.
Gusta, ce mai face Mara?
Zuzi, multumesc de trecerea inapoi pe lituta de active!
Ne vedem mai tarziu. Acum imi beau cafeaua, si incerc sa-mi ac n meniu mai light pentru azi>
Va pup si va doresc o duminica placuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Luca! Sa fii sanatos si norocos si sa primesti multe cadouri azi!
Claudia, sa-ti traiasca feciorii, sa fiti sanatosi si feiciti toata viata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
'Neata! Ioana, multumim pentru capucino si servici usor
Ieri am fost la o petrecere, am fost cuminte...sunt tare mandra de mine ca am rezistat unui imens platou cu prajituri. Sotul mi-a zis ca mananca el si pentru mine
Zuzi, bravoo...vad ca te ti de treaba
Laura, da..asa este, eram foarte fericita..nu-mi venea sa cred ca reusisem sa-mi vad visul cu ochii. Cum a zis si medicul cand mi l-a pus in brate..."minunea ta de la D-zeu".
Tumpi, sa stapanesti sanatoasa noile achizitii
Carmen
Cuscra, ce face Mara?
Noi ne pregatim sa iesim pe afara...o duminica placuta va doresc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Mara e mai bine si azi o sa o spal, sa vedem ce o fi.
Zuzi luni am sansa sa mai vad magazine ca ieri am vazut tarziu mesajul tau.Si in ultime perioada as manca orice .
Cuscra felicitari asa pe pozitie.
Tumpi ce senzatie de bine mi-ai adus de dimineata.Asa te vreau.
Ioana lasa pui ca eu am facut de micsorare si acuma iar dau dinafara din cupa.Asa ca ele pot sa creasca inapoi.
Mik bine ai mai zis,eu dupa ce merg la el sunt neom ,ma dor toate si ma vad deja asa batrana si neajutorata.Of grea viata asta.
Laura hi.
Azi e zi de leneveala si de luni am puiul in vacanta asa ca ne vom face program impreuna.
La multi ani Luca sa ai parte de o zi frumoasa azi.
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
salut
va multumesc ptr suport...sper sa pierd cele 6 kg...sa arat ca o pustoaica de 20 la 30
azi am incercat sa fac neste chant eclere, dar au iesit chant kk ...mai bine faceam o negresa de post
am reportat varza calita pe azi...ieri la pranz aveam ciorba de cartofi.
e buna si mancarea de post putina, low calories...
ieri am fost la party si am mancat o felie de pizza de post ...nu am papat tort!
Ioana incearca sa-ti faci timp sa ajungi la sala...eu am slabit si mai mentinut doar cand nu am ignorat sportul
Partea cu scazutul nr la sutien ma seaca si pe mine...ce fain era in sarcina
Gusta merg in Corfu in nord in Barbati la o vila f faina oceanis...numai acolo imi e gandul...
Va pup!