Nou stil de viatza (290)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
justasmallkiss spune:
Gata curatenia,mancarica e pe foc si vin cu ceaiul antiadipos, poate apare Carmen.
Happy_in_TO,tot respectul din partea mea pentru cat ai putut sa slabesti si pentru ca te ti in continuare de treaba.Bravo tie!!! Ceva poze nu pui si tu pentru curiosi?
Poate asa imi vine si mie mintea la cap si ma ambitionez sa dau cateva kg jos.
Tu plangi ca ti-ai pierdut "tzitzi" si eu plang ca as mai da si la altii,inainte de sarcina am avut cupa B si acum am ramas cu D.
Mik,pana cand mai ai program de "relax"?Si mie mi-a plecat pitica acum cateva ore la bunici si deja mor de dorul ei,la noapte sigur o sa dorm rau.
Marilena,mai putin si scapati si de bube dar sa ai grija ca dupa varicela o sa aiba sistemul imunitar slabit si s-ar putea sa se prinda repede racelile de ea.Eu crema de galbenele am luat din farmacie,mi-au preparat-o ele acolo dar sigur se gaseste si in magazine.Oricum pana nu ii cad toate cojile nu ai nevoie doar dupa aceea in caz ca ii raman ceva pete sa incerci sa o ungi.
Tumpi,las' ca m-a "lovit" si pe mine al meu zilele trecute cand m-a intrebat daca m-am ingrasat sau nu am mai slabit de ceva vreme deloc!?!...adica mi-a zis mai pe limba lui ca-s grasaaaaa!!!
Anda Deliutza merge spre bine,nu a mai facut febra si sper ca luni sa o pot trimite la scoala.Concurs de matematica,
ce fetita desteapta are mama.
V-am tzucat,mai stau putin prin zona si apoi ma duc sa ma spal si la nani.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Hop si eu cu ceaiul pregatit pentru Carmen...te asteptam. Si Ioana este prezenta, poate ne strangem mai multe...
Ioana, ma bucur ca Deliuta este mai bine
Anda, ce printesa destepta ai...si Dany m-a anuntat ieri ca atunci cand se va face mare, vrea la un concurs de matematica Eu colonoscopia am facut-o fara anestezie, m-a intrebat doctorul de trei ori daca sunt sigura. Nu suport anesteziile, prefer sa rabd...bine, cand se poate.
Tumpi, azi a fost bine, cam ceata dar mai cald. Maine cica sunt 11 grade...sa vedem. Planuim o plimbare daca este asa, dar nu stim inca unde...vedem.
Danitin, te cred ca esti ingrijorata, stiu cum eram si eu, cate ganduri imi faceam. Daca iti recomanda colonoscopia, fa-o, numai sta pe ganduri...este mai bine, scapi de ganduri rele. O sa fie bine, sunt sigura Ma gandesc la tine
Happy, bravoo...din suflet te felicit
Cuscra, lasa prostiile...pai ai vrut tu sa se imbolnaveasca Mara si sa numai poti intra asa des? Stiu cum este, nu te mai gandesti la tine. Pupici tie si nurorii mele
Laura, cum a fost azi?
Lou, si eu asi fi preferat sa nu fi facut cezariana..asta este, nu s-a putut. Dar datorita unui doctor extraordinar, caruia fara sa zic vorbe mari exista Dany, m-am simtit foarte bine..vineri am nascut si luni eram acasa. Chiar aseara l-am vazut la tv. si-mi venea sa pup ecranul... sincer,ii datorez multe. Chiar vorbeam cu sotul meu cand am auzit stirea cu femeia gravida care cantarea 250 kg. si era internata la Universitar, ca sunt sigura ca o opereaza Prof. Horhoianu...si asa a fost, un medic extraordinar. Asa ca daca este sa fie cezariana ca o ultima solutie, fii linistita ca va fi bine
M-am intins ca o placinta..revin imediat.
tumpi spune:
Gata, am aparut, am reusit sa castig laptopul ca pusese al meu stapanire pe el.Cu doua calculatore in casa ne batem pe unul,da deh nici unul nu vrea sa se duca in cealalta camera unde il avem pe cel normal.Tare duc dorul celuilalt laptop,da n-am mai eusit sa-l repar si nici sa iau altul nu poci acum.
Anca, pe cuvant ca nu-mi fac rau.
Carmen, te asteptam, am ceaiul verde langa mine.
Happy ma bucur pentru tine c incepi sa-ti revii, chiar asa trebuie sa fi, in forma, fetele tale au nevoie de tine in plina forma, vioaie si increzatoare in tine.
Anda,egal ca e colonoscopie si endoscopie, mie tot mi-e frica.Al meu a facut de 2 ori endoscopie, prima data acum vreo 22 de ani cand s-a operat de ulcer si acum vreo 5 ani cand i-a fost iaras rau.
Danitin, e nasol , plus ca frica asta ca ai avut pe cineva in familie cu o boala asemanatoare...De aceea imi este si mie frica.Bunicul meu a fost diagnosticat cu cancer la colon si operat, s-a vindecat dar corpul totusi dupa o perioada a cedat si cancerul s-a instalat la plamani si i juma de an l-a rapus
Marilena, Lou, nu s-a referit la tine,stiu despre ce zice.Ideea e ca inainte cand ne bagam la un concurs chiar era altfel.Acum e ceva de n-ar mai fi.Plus ca tu chiar te-ai tinut de treaba, chiar daca nu ai mai intrat in ultimul timp si te intelegem.
Am fost azi la magazinul chinezesc si mi-am luat niste "carcalaci" si spre bucuria mea am gasit muguri de bambus proaspeti si mi-am luat o punga de 400g.
Meniul de azi
MD: o cafea + 3 biscuiti de cereale
Pranz: supa de pui a la greque
Gustare: o banana
Cina: 3 chiftele cu multa salata
40 de abdomene, dar mai faca inca vro 40 acum sper sa ma tina.
Va urez o seara minunata, ma retrag sa-mi fac miscarea de seara si sa-l las pe al meu la pc ca face 13-14 pe langa mine
O seara placuta
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Meniul de azi:
- 2 felii graham cu pateu vegetal cu ardei gras, o cafea
- salata orientala
- salata de fructe
- 2 felii graham cu zacusca
Danitin
Tumpi, o seara placuta si tie
Sunt in zona...
mephala30 spune:
Seara buna, multumesc de ceai. Il beau si ma culc indata.
Danitin, sus moralul!
Gusta, insanatosire grabnica Marei!
Cris, imi place ca esti activa si constiincioasa, bravo!
Tumpi, gata exercitiile? Esti deja la dus?
Ioana, pupici micutei matematiciene.
Gabi, nu ti-am vazut pozele, incerc acum, sper sa gasesc link-ul.
Delia, busy, busy? Filme ai mai vazut?
no, gata, ce-i prea mult ingrasa, .
, nb
mephala30 spune:
Am vazut o schioare tare frumusica si o burtica de Gabi sexy, .
Olga, felicitari! Si nu te mai considera "prospatura", , auzi la ea...
justasmallkiss spune:
Buna dimineata.Va las cafeluta si ceaiul pe cand va treziti si va doresc un sfârsit de saptamana placut.
Carmen,ce iti mai fac frumuseii,sunt bine? Nuuuu pitica mea e matematiciana ci Carina,micuta Andei dar nu m-as supara daca i-ar place Deliei matematica.
Tumpi,ce-s aia "carcalaci" ca m-ai bagat in ceata.
Danitin multa sanatate iti doresc.
Crys trimite si la mine vremea frumoasa.
Tzuc toata "lista" si va doresc o zi frumoasa.Am plecat la munca...
mihaser spune:
Neata!
Fetele nu stiu daca ati inteles ce e mixul meu de fructe...sunt stafide, nuci caju, alune de padure...Carina ai dreptate 100 de gr nu prea poti manca..125 are toata punga si am papat jumate. Nu mai iau batoane de niciun fel de mult timp...Acum sunt super happy ca am facut rezervare ptr concediu si abia astept luna iunie...sper sa fie de vis...As vrea sa scap si de 5-6 kg pana in vara
Aseara am fost la Avatar 3D...nu stiu de ce dar nu m-a impresionat...in fine...bine ca nu m-a luat somnul ca am avut bilete de la 21.
Azi mergem la party la un prieten de-al lui Cri...Abia asteapta...atat s-a stressat sa ii ia cadou
De la 1 martie o duc si pe Eli la gradi si o sa am mai mult timp la dispozitie ptr mine...In sfarsit! ...plus ca o sa gatesc doar ptr mine...si ceva usor ptr cina
Din mai ma duc la voluntariat sa fac Romania mai curata ...as vrea sa incep sa-mi petrec si aici concediile...Nu am mai fost in concediu in ro de f mult timp...si desi nu ducem lipsa de locuri frumoase...ori m-au omorat preturile, ori m-a intristat ruina...
Meniul de azi:
md cafea, corn
p varza calita
g 2 mandarine
c salata, cartofi taranesti
De luni ma apuc iar de sport...imi iau abonament nelimitat...poate poate ajung mai des!
Va pupez! Comentati meniurile mele ca nu ma supar...din contra...mai invat si eu cate ceva!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Miha succes cu planurile si unde mergi in concediu?
Carmen da nu zici unde ai fost,surpriza.
Ioana azi ma duc la farmacie sa vad ce au.Azi o sot si din casa ca nu am alta solutie.
Tumpi si Cuscra eu am zis adevarul ,ca stiu ca de treaba nu prea m-am tinut.
Anda sincer fara cafea acuma nu fac fata ,nu stiu daca are rost sa numar orele dormite saptamana asta.
Mik cu odihna stau cel mai prost.
CU socru s-a hotarat i-au venit hotararile si va merge la un camin cu oameni cu probleme(greu) asa ca cat de curand il vom muta si acolo unde merge e foarte greu de mers cu mara.Vom vedea.
Marilena si Mara Augusta