Nou stil de viatza (290)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Tot eu, m-am uitat la pozele Ancai si i-am admirat fetita si mai ales am vazut ce ochi frumosi are ea (Anca).

Eu am pus aseara poze la piramidele de linga Mexico, aici :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/

Mik.

Foarte frumoase pozele de la piramide!!!
Mersi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anda merci de incurajare Esti o scumpa Stiu ca si cezariana poate fi ok, dar pt mine ar fi ca si acum ultima solutie si doar recomandata de doctor. Unele aleg cezariana de frica nasterii normale, altele de mine fug de ea :)
Eu sunt tare sensibiloasa si numa cand ma gandesc ca cineva sa-mi tare "burta" mi se face rau :(( Dar sunt inca optimista ca sansele sunt mari ca se miste si sa nasc normal
Sper sa nu ajung in timpul nasterii sa urlu ca mai bine imi faceau cezariana

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Neata
A tipata asta mica(Tumpi) si m-a scos din amorteala ,am 83,7 kg si merg in continuare cu Rina ca mi se potriveste
Nu am timp sa citesc din urma dar va pup pe toate

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata,defapt buna ziua,dar la mine inca e dimineata, ca m-am trezit tarziu
La mine ziua abia acum incepe, asa ca iau o cafea de la Ioana si ma apuc de treaba.Multumim tiza de tratatie.

scuze anca, da nu m-am putut abtine.Mai ales citind faza cu asta mica, restu ma abtin

Lou, nu , nu mai stau la casa, cand ne-am mutat inapoi in Mü n-am reusit sa gasim o casa,defapt am gasit si ne-au tras clapa propietarul care s-a dovedit ca n-ar fi singurul propietar, dar in fine.Acum caut ceva cu gradina, mai ales pt Mitzu, bine si pt mine, ca asa reusesc sa ma relaxez si eu mai bine.Dar ei chiar ii trebuie miscare, s-a ingrasat f mult de cand sta in casa,cred ca are aproape 2 kg in plus

Cat de restu....eu sunt multumita asa, in afara de we asta cand am fost in Italia si dai cu lasagnie, torturi si ale cele, m-am tinut de treaba.Desi al meu spune ca nu se vede ca am mai slabit, nu-mi fac pb,fiinca vazandu-ma zi de zi nu isi da seama.In vara m-a vazut una din surori si pe langa faptul ca avea impresia ca sunt mult mai grasa ca vazuse poze, acum cand ne-am revazut a zis ca am slabit.
Caut adresa ta de e-mail si iti trimit poze

Anda, bafta atunci.Da sa sti ca inca astept poze cu mitzu.

Carmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Zuzi si un we linistit iti doresc.

Tzuniiiiiiiiiiii, nu ma fa sa vin dupa tine.

Ruxi, tot la Sibiu?

Colegele, cum mai sunteti?
Marilena, cum se simte Mara?

Cris, cum mai e vremea la Bucale?

Surorile Doridia si Vio, felicitari pt noua runda de abonament la sala.

Miha, si mie chestia aia imi suna ciudat ce mananci tu, mai bine bagi niste fructe ceva,da nu tampeniile alea.Sincer eu nu-s pt chestiile astea.Stiu ca in ro cand mergeam la sala mai mancam si eu batoane din astea, da antrenoarea mi-a spus ca ea nu recomanda.

In rest toate cele bune la toata lumea.

Cu meniul vin mai tarziu, acus fug ca am niste drumuri de facut.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

nu te abtine mama ca iti faci rau singura ,zi tot

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Eu de la 7 sunt pe baricade dar nu prea stiu ce sa scriu.

Ioana crema de galbenele nu cred ca gasesc aici iar eu afara din casa nu am iesit de sambata la pranz asa ca sper sa ies sambata.

Lou eu sunt una din cele care s-a inscris la concurs si nu prea s-a tinut de treaba ,eu recunosc dar nu vreau sa ierte nimeni.

Colegele daca considerati ca nu e bine, spus cinstit si ies din cursa ,ca se vede ca m-am cam retras in ultima perioada.

Ma duc la bubos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cris, problema roz la mine e, din nou, albastra rau ... mi-am facut programare pe marti la proctoline, chit ca n-am sperante sa rezolv ceva. De fapt, mi-e frica sa nu fi facut, din nou un polip. Acum 2 ani, cand am fost tot acolo la o consultatie, asta a fost diagnosticul. L-am operat, am facut si ligaturari, chinul de pe lume, si nu pot spun ca am o saptamana fara crize. In plus, bunicul meu a murit de un cancer la rect, asa ca-ti dai seama ca morcovul e imens ....

Din cauza problemelor n-am chef de nimic, totusi, incerc sa raman pe baricade cu cura de slabire ...
- o felie de paine neagra cu miere si cafea fara zahar
- o farfurie cu supa si o portie mica de fasole batuta
- un mar
- salata verde si putina carne de pui fiarta. Cand spun putina inseamna, de exemplu astazi, jumatatea superioara a unei aripi.

Apa muulta, ceaiul verde mi l-am uitata acasa asa ca astazi stau fara el iar suc de fructe n-am baut ca n-am mai avut niciun chef sa-l storc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, Cris, Ioana, sa stiti ca vinnnnn, dar nu acum, ci mai pe seara.
Sa pregatiti un ceai antiadipos, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, dragutelor.

Anda, pup you. imi place cum stii tu caloriile pe de rost la Bridget Jones.

Aveti mare dreptate, e trist fara copilasi, da' ma odihnesc bine. sunt o mama nedemna. Ieri fusesera la alte piramide in Yucatan si l-am intrebat pe Virgile daca era frumos sau foarte frumos si copilul mi-a spun ca era frumos.

Meniul de azi :
- cafea si biscuitei uscati
- sandwich si mar
- salata verde (cu ceapa si castravete) si ceva proteine (vad eu ce gasesc). Un fruct.

Lou, bine faci ca nu vrei sa auzi de cezariana, eu am nascut natural 3 copii si, zau, nu am avut nici o problema (am avut epidurala de fiecare data). Apoi te pui pe picioare foarte repede si el poti hrani in toate pozitiile pe bebica mic. Sarcina usoara in continuare !

Gusta, ramin semne de la varicela daca bubele sunt profunde (il am pe cel mijlociu cu semne, ceilalti doi fara nici un semn). Stai cu fetita in casa si te odihneste ! (ai mai lucrat ceva manual ? eu tot am in santier cele 2 perne cu pisici )

La mine s-a dus ploaia, ieri a fost cumplit, acum a aparut soarele, e frig, insa e mult mai placut decit acum doua zile si ieri.

O zi minunata la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Salutare stilatelor!

Acum m-am intors de la doctora mea de familie, am facut toate testele anuale si examenul medical anual. De cum m-a vazt doctora mi-a spus cu admiratie : vai dar ce ai slabit! si apoi mi-a repetat de mai multe ori ca am slabit frumos, ca m-am schimbat la fata, ca ii place cum arat. La cintar arata 83 de kg, al meu de acasa arata mai mult. Totul a fost ok si... gata cu examenul pe anul asta. Nu imi place sa ma duc acolo, sa ma dezbrac si sa ma impunga peste tot, dar asta e...

In drum spre casa m-am oprit la un magazin (Winners) si mi-am luat niste pantaloni de yoga pentru workout si...sutiene. Mai fetelor, mi-am pierdut titele :)) Eu aveam C cup, care dupa ce am slabit arata aiurea, asa ca m-am dus si mi-am luat citeva B cup...offff...
Yoga pants mi-au facut un fund frumos, modelat, mai mare dragu' sa merg la sala acum si sa ma vad in oglinzi. Tot sumo sint, dar un sumo mai mic :))

Saptamina trecuta am fost la sala cu treinerul personal care m-a frecat de am avut febra musculara doua zile. Am facut alergare usoara, step cu greutati la miini, mingie medicinala si squad, mingie medicinala si aruncare dintr-o parte, greutati si apoi m-a pus la cardio, mi-a setat inclinarea si viteza si mi-a pus un ceas la mina care imi inregistra tote datele pe tot parcursul workout-ului. Mai stau un pic si ma duc iarasi la sala. Apoi ma duc la chinez sa vedem ce mai zice. Azi mi-am luat liber.

Fetelor, imi pare rau ca nu am fost mai activa pe aici , m-am consumat aiurea ca o proasta, m-am simtit rea si neintelegatoare. Am avut o perioada nasoala. Gata, ma focusez pe mine ceea ce este important: dieta, starea generala de bine, optimismul si Viata!

Azi dimineata am facut pancakes cu blueberries pentru fete pentru micul dejun, au ramas doua in farfurie. Cum am venit de la doctor mi-am facut o cafea si le-am mincat goale, fara sirop, cu cafea.
Compensez si ma tin de treaba tot restul zilei.

Va pup pe toate si sa fiti cuminti!

Mergi la inceput