Nou stil de viatza (290)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tot eu, m-am uitat la pozele Ancai si i-am admirat fetita si mai ales am vazut ce ochi frumosi are ea (Anca).

Eu am pus aseara poze la piramidele de linga Mexico, aici :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Pai fetelor, acum m-am uitat putin pe la meniurile voastre zilnice;
mama da' ce putin mancati! Pai mie mi-e rusine acum sa mai dau raportul!
O sa ma risc totusi, inca lucrez la mental (si la stomac) sa mananc mai putin! azi mi-a fost foame toata ziua, si nu pot spune ca nu am mancat.
Deci, ieri:
D: ...stau de 5 min. si nu-mi aduc aminte ce am mancat ieri de dimineata! chiar nu-nu mai stiu, in orice caz, ceva nu foarte caloric; seara am dat-o in bara! plus cafeaua de dimineata!
G; pomelo (cam 3-4 felii)
P; un pic de lasagna de spanac cu branza, facuta cu paste integrale, jumatate bol de supa de pui, si multe legume crude (cand gatesc, eu ciugulesc din toate legumele)
S: 4 felii de paine graham cu icre! Si iata unde e porceala! plus 2 buc de cioco.
Cum spuneam, mai am de lucrat la asta!
Azi, ca sa nu uit:
D: ce a mai ramas din lasagna (destul de mult, de altfel), plus cafeaua
P: Doua linguri de orez cu fructe de mare si legume
S; am sa fac un copan de pui la capac cu salata de varza
.
sper sa nu mai imi vina si alte pofte!
Va pup! O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra, ma bucur ca etse mai bine Mara si ca este spre vindecare
Delia, bafta cu proiectul
Danitin, eu problema roz..asa cum o numesc eu...o am de cand am fost gravida, acum 6 ani si ceva. La inceput ceva minor, apoi mai grav. La mine s-au accentuat mult(am si interni si externi) dupa ce m-a operat de fiere, in martie anul trecut. M-am speriat rau in august cand am sangerat si ma sinteam rau, asa ca am fost la un bun gastroenterolog si mi-a facut colonoscopie. Nu am nimik la colon, slava Domnului, dar nebunii de hemoroizi isi fac de cap din cand in cand. Depinde ce mananc si cat de stresata sunt...asa mi-a zis si medicul. Am facut tratament cu ibutin,detralex si unguent de galbenele. Alimentatia conteaza mult, trebuie sa fie bogata in fibre, dar cred ca stii deja asta. Imi pare rau ca nu esti din Bucuresti, mergeam cu tine la medicul meu, este foarte bun, te punea pe picioare. Tu cum mai esti acum?
Laura , este greu la inceput dar sigur o sa reusesti sa mananci mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salut!
Dragelor sunt extrem de ocupata dar va pe toate si va urez o saptamana usoara (ce-a mai ramas din ea).

Raport: 89.8 kg.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La ceas de seara vin si eu si in plina forta prin a striga catalocul si a scoate

Asadar ia sa vedem:

Tzuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ma auzi sau tip mai tare?

Gabriel/Hopes?unde esti?ai disparut?

Roxa Boxa, mai rar ha?

Ancadragoman, da raportu´????????????

Agnes, Choccolata?????? ati lasat-o singurica pe Danitin?

Astea sunt fetele de la concurs, acu restu:

Carmen, stiu ca ne urmaresti, nu mai vorbesti cu noi?

Lou, cum mai esti, e activ piticu?

Rolo, n-ai mai dat de mult pe la noi.

Mada, te-ai operat?Roli cum e mai simte?

Sabina, ma gandeam azi la tine ca mi-a venit in minte ce spunea sora mea de slabit si alaptat.Dr ei i-a spus ca pana nu o va intarca complet pe cea mica nu-si va reveni la silueta dinainte.Cat are Ghe acum?Nepoata mea are 1,3 ani si cand e obosita tot timpul e , atat m-a distrat si cand statea cu suzi in gura cu o mana era in .Trebuia sor-mea sa fie atenta sa nu se trezeasca cu ele pe afara.

Fetele nestrigate sa stiti ca nu scapati,da in mom de fata, am orbu creierului si am mai uitat din nume.

Mik, la tine ploua, la noi aproape vine primavara.

Marilena ma bucur ca incepe sa fie mai bine cu Mara.

Anda, tot asa ocupata?

Cris si eu ar tb sa fac o colonoscopie da mi-e frica de mor.Ma mai chinui si eu din cand in cand cu nesuferitii,defapt e unu extern.
Din ce stiu eu e ca isi fac de cam mai ales daca mananci iute, mezeluri, chestii din astea.

Eu azi am fost cam toata dimineata plecata de cu noaptea in cap si n-am mancat cam ce ar trebuii.
Ma uit ca se face frumos afara,deja ornamente pentru pasti, atat m-am baga in flori,da din pacate imi aduc aminte ca nu mai stau la casa

Meniu:

MD:o cafea + 3 biscuiti din cereale
Cina:paste cu 3 feluri de branza la cuptor
Gustare: o mini salata de fructe
Cina:supa de pui a la greque

In rest 40 de abdomene

Azi cautand ceva am dat peste o agenda in care acum un an incepusem sa-mi scriu dimensiunile.Fata de acum un an , am aprox 3 kg mai putin si am scazut la pulpe, fund si bust.In talie si solduri sunt la fel

si gata, ca am scris un roman.Ma retrag la program de seara, sosesc maine

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Tumpi, si mie mi-a fost o frica..de fapt cred ca mai mult rusine Pentru mine a fost mai groaznica pregatirea pe care trebuie sa o faci cu o zi inante...dar bine ca a trecut. Oricum trebuie facuta daca este necesar. Asa este, tin mult de alimentatie, la mine este si altceva...sindrom de colon iritabil, si pe sistem nervos apar problemele la mine

Ma retrag si eu...pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.Va las cafelutza si ceaiul,va rog sa va servitzi.

Danitin,spor la slabit in continuare.

Laura bine ai revenit.Eu la fel ca si tine in ultimul timp m-am ingrasat Spor la slabit iti doresc.

Crys, multumesc e mai bine pitica,da racita a fost,mi-a facut acum vreo 3 saptamani o bronsita urata si de atunci e cam slabita si vad ca o tot intorc racelile.

Carmen E,sa aveti parte de noul televizor,cat despre "intamplare" din pacate la noi in Ro. e totul posibil.

Mik si eu.Nu e prea liniste in casa fara copilasi?

Zuziliciu te-a ascultat D-zeu si s-a mai incalzit putin afara.Bella ce mai face?Cum mai merge cu lectiile?

Diana multumesc mult.Ai mai fost cu surioara la sala?

Olga,30 kg pierdute?bravo tie!!!

Gabriela,ce mare a crescut Mara si tu ce bine arati,picioarele tale ma dau pe spate de fiecare daca cand iti vad pozele si in afara de burtica nu te-ai ingrasat deloc si la fatza arati super bine,eu eram umflata la fatza si plina de pete cand am fost gravida.Sarcina usoara in continuare.

Claudiasanatate multa la puiutz.

Marilena,ma bucur ca ii e mai bine printesei,vezi ca ati trecut si peste "hop-ul" asta?Dupa ce ii cad cojile sa o dai cu crema de galbenele sa nu ii ramana pete.

Delia

Tumpivad ca si la tine s-a mai incalzit,incepem si noi sa ne dezghetzam putin

Carmen ce mai faci?Sunteti bine?Vino si spune-ne 2 vorbe.

Tzuni

Dragelor,va pup pe toate si va doresc un weekend placut.Ma duc sa-mi hranesc copilul si "animalul" si apoi sa fac putina curatenie pt ca in weekend lucrez si n-am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Ieri s-a operat o cunostinta...si i-a spus dr ca desele infectii urinare se trag si de la constipatia cronica...i-a zis sa-si faca neaparat o colonscopie...O sa ma duc si eu...desi mi-e groaza!

Meniul de azi:
md mar si banana
pranz tocanita de ciuperci
gustare 10 masline
cina varza calita

ieri am mai mancat pe langa meniu multe fructe, floricele si o salata de varza acra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Gabi: arati minunat . Mara e o scumpa.
Ioana: ii place tare mult la scoala. Pana acum n-am avut probleme si sper sa nu se schimbe nimic. A terminat primul semestru cu FB pe linie si acum se pregateste pentru ceva concurs de matematica din aprilie. Cum se mai simte Deliuta? Mai e racita?
Laura: bine ai revenit la noi si spor la slabit.
Tumpi: sunt prinsa ca in weekend am management meeting la Cavnic si am de pregatit rapoarte si forecasturi si prostii. Asa n-am nici un chef sa merg. Ieri chiar ma gandeam ca as putea sa "ma impiedec" sa alunec pe scari sa am scuza . Apropos de colonoscopie: si mie mi-a fost frica tare, dar nu a fost rau. Mult mai greu mi s-a parut la gastroscopie. Cum zice si Cris, pregatirea e destul de aiurea, dar operatiunea in sine e ok, mai ales ca te sedeaza si nu prea stii ce ti se intampla. Hai curaj.
Miha: ca te superi ca nu eu tot zic . 100 g de mix fitness din ala, are o gramada de calorii (intre 350 si 400 parca) si atat - au zahar mult, fibre nu asa multe pe cat ar trebui (5.1 g/ 100 g - la femei ar trebui cam 25g de fibre pe zi).
Marilena: ma bucur ca e mai bine Mara . Ca si sfat: incearca sa reduci cafeaua.Pe moment iti face bine, dar pe termen lung se intyra in cerc vicios: creste nivelul de anxietate, scade capacitatea de concentrare. Eu din iulie nu am mai baut cafea si sunt ok, in situatia in care tensiunea mea e 75-80 cu 55-65.
Tzuni:
Carmen:
Delia: sa ai putere sa treci cu bine peste cate ai
Zuzi: te tii de treaba da?
Alice: da un semn, scrie ca esti bine
Olga:
Ruxi: ce mai faci?
Lou: salutici la burtici.
Mik: eu am dat cu bata nu cu biciul. Ai simtit?
Va pup si ma duc sa imi termin rapoartele

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Tumpi nu mai stati la casa? Ce naspa :(( Sunt avantaje desigur si la apartament dar la casa totusi e cel mai fain Eu abia astept sa-mi vad cupii alargand prin gradina :))
Si nu fi dura cu tine Chiar daca ti-ai schimbat meniul, daca e ceva calitativ e ok.. Plus ca din cand in cand e ok sa mai pacatuiesti daca in rest te ti de treaba (si tu o faci)
P.s. ai dreptate cu concursul Eu una nici nu-i vad sensul Sorryy daca va suparati pe mine.. Ba vine una alta dupa weekend ca s-a dezmatat, ba cu tot felul de scuze. Dar nu vad care e problema mea si mai bine ma abtin de la mai multe comentarii

Laura bine ai revenit. Ai revenit cu coada intre picioare? Glumesc desigur :))
P.s. nu te mai lua dupa ce putin mananca fetele, pt ca unele dintre ele mananca fff putin (nici macar 800 de calorii) si nu e deloc sanatos. Normal ca sa nu mananci boiereste, dar nu incepe si tu please cu 2 mere, 2 oua si 2 litri de apa

Gabi ce poze faine. Pupici multi pt Mara si bebe Filip, care s-a facut baietel mare.

Pa pa

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput