BRAVO OFE,EVYME,ONITZA! HAI ANNAIS! Pufuleti (126)
Raspunsuri - Pagina 19
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza aaa si ce suplimente? la ce te referi? ceaiuri baue de dinainte de operatie! beau 2 litri minim pe zi de ceai din fructe de anason si fenicul si seminte de chimen. Ce alte suplimente? Galactogil am auzit ca e bun da e scuuuumpp enen. merita? in cat timp se consuma? de Yannis |
O cutie de galactogil mie mi-a ajuns o saptamana si costa vreo 50 ron. Eu mi-am luat doar o cutie pt declansharea lactatziei.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
| citat din mesajul lui Tanaion Fetele care alaptati, voi cum stati cu pofta de mancare? Eu as manca non-stop, iar dupa ce alaptez ma ia un gol la stomac, ca daca nu mananc imediat simt ca lesin. Am iesit din spital cu 4 kg in plus fata de cand am ramas insarcinata si dupa o luna in loc sa dau jos am mai pus unul Ma resemnez ca am lapte si ca dupa ce intrerup alaptatul slabesc (asa s-a intamplat si la Toma). Dar pana atunci n-am cu ce sa ma imbrac. Acum folosesc tot pantalonii de gravida, va dati seama ce sexi sunt...Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
Me too.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
cristies spune:
Larisel, daca te-ai documentat si hotarat cu vaccinul zi-mi si mie pe ce principii. Doctorita mea (de familie) a zis ca e mai bine sa nu suprasoliciti sistemul imunitar al copilului cu prea multe boli intr-o singura intepatura, ca ea il recomanda pe cel de la stat celor care duc copiii la medic regulat.
Dar toate mamicile pe care le-am auzit ziceau de vaccinul cumparat...
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Plateea, pantalonii sunt de la plafar, biomed parca scria pe cutie. Per total sunt un fel de musama cusuta ca pantaloni. Nu stiu daca sunt buni de ceva, am citit pe forumuri pareri mai mult contra...
La centrofarm m-am uitat si eu dar nu m-au convins.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
bn ai revenit! ![]() ce fac bebelushele? ![]() Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Cresc incetishor... la 2 luni sau 9 saptamani (adica marti) aveau Alena 4.14 kg (+2.04 fatza de momentul 0) si Natalia 3.75 kg
(+1.65). Au devenit problematice la somn ... nu mai adorm singure ca pana acum si urla ceva de groaza. Se pare ca si colicii ne-au ocolit ... in rest ... ce sa mai zic pe scurt: au inceput sa zambeasca conshtient, privesc caruselul + alte jucarii ... si ne pregatim de vaccin
.din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
marse spune:
Voi ce parere aveti despre vaccinul de tuberculoza expirat?
Ati aflat ceva in plus fata de ce s-a spus la stiri?
Marse
de
Alex-Mihai (DN 31.01.2010)
larisel spune:
cris.mario si mariucasara Felicitari! Foarte emotzionante poveshtile ... cu happy-end si bb-i iubiti!
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
| citat din mesajul lui danasor Voi cate picaturi de vigantol le dati, dati si fier? mie miedicul de familie mi-a zis 3 picaturi/zi vigantol si ferrum tot 3 picaturi profilactic. ca tot aduse vorba Larisel de vaccin, stiti ce fel de vaccin sa-i faceti? cel gratuit de la medicul de familie sau cumparat de voi? acuhi sunt 2 luni... ![]() ![]() ![]() |
vigantol Dr mi-a zis 2 picaturi/zi dar eu dau 3 ca-s mai cu motz. Si sa nu folositi o sticlutza mai mult de o luna deshi pe prospect nu scrie!
fier Am intrebat neonatoloaga si mi-a zis ca se da de la 4-5 luni dar numai dupa analize (hemoglobina).
vaccin Asta e si dilema mea. Tind spre cel de la stat dar inca nu l-am facut. In plus ash cumpara act-hib-ul separat.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
Voi dati calciu? De ce? 
Eu peste tot am citit ca se da de pe la 6 luni incolo ...
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
Hai ca v-am bombardat cu nshpe raspunsuri... nu scriu nu scriu da' si cand ma pun
...
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe

Ma resemnez ca am lapte si ca dupa ce intrerup alaptatul slabesc (asa s-a intamplat si la Toma). Dar pana atunci n-am cu ce sa ma imbrac. Acum folosesc tot pantalonii de gravida, va dati seama ce sexi sunt...