BRAVO OFE,EVYME,ONITZA! HAI ANNAIS! Pufuleti (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexutzzza, nu stiu ce sa zic. A verificat cat s-a retras uterul si colul. Probabil ca la eco transvaginala se vad astea si probabil alte chestii in plus care trebuie verificate dupa ceza... zic si eu.

Oricum dupa ce am plecat mi-am dat seama ca exact o sa se vada la Papanicolau daca s-a stricat ceva...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Alicredo si eu am auzit ca Johnson scartaie...

Eu acum am de la Mustela si de la Klorane + ulei de migdale si limpezire cu apa de tarate.

Si pielea e moale si miroase a bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Ce povesti ale nasterii frumoase! Multumim ca le-ati impartasit cu noi!

In alta ordine de idei, am si eu o intrebare (inca una ): voi puteti face baie copilului singure? Sau mai e cineva prin preajma sa ajute la tinut copilul, prosopul etc?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Am nascut si noi!
mitumac
Trimis la - 11/02/2010 : 20:57:11
--------------------------------------------------------------------------------

Eu in calitate de sot si tatic foarte fericit subscriu acest mesaj si va anunt ca mitumac a nascut pe 9 feb a.c o minunata fata de 3 kg si 7oo g si are inaltimea de 53 cm.Si sotia si fiica noastra sunt bine si usor ,usor incep sa colaboreze.Fetita noastra a luat prima nota de 10 din viata ei chiar pe 9 feb la ora 21 30.Se preconizeaza ca sambata imi aduc cele 2 fete acasa.Restul de detalii o sa le povestiti voi intre voi.Celor ce ati nascut in acest interval va transmitem FELICITARI!!!!!!!!!si sanatate din belsug, celor ce urmeaza sa nasca va dorim o nastere usoara si sanatate tot din belsug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dragelor,

felicitari noilor mamici si mult laptic pentru bebei.

la mine s-au cam schimbat planurile. Pe cand ma obisnuisem cu gandul ca pana luni se produce evenimentul, azi am primit vesti noi. Deoarece chirurgul cardiolog care il va opera pe bebe nu este de acord cu fortarea venirii pe lume a lui bebe, pentru ca orice zi este importanta pentru el s-a luat hotararea de a astepta de a naste de la sine drept pentru care azi am avut o zi tare agitata ca a trebui sa vorbesc in tara la CASMB sa vad ce documente trebuie sa mai adaug la dosar pentru prelungirea valabilitatii formularului E112 care expira pe 18 decembrie. Cam astea sunt ultimele noutati. Eu nu am nici un simptom ca as naste in curand,sambata intru in 40 de saptamani si inca nu am avut nici o contrcatie dureroasa, nu am inceput sa pierd din dop.
Chiar vreau sa va intreb, ar trebui sa am ceva semne prevestitoare sau ma poate apuca nasterea asa pe nepusa masa fara a avea in prealabil ceva semne cu cateva zile inainte.
Pe de o parte ma bucur ca nu nasc chiar acum ca stiu ca fiecare zi este importanta pentru copil, pentru a mai pune cateva grame pe el, pentru ca mi-a explicat dr chirurug cardiolog ca e important pentru copil sa aiba o greutate cat mai mare pentru a fi puternic.

va pup si va mai tin la curent cum mai am noutati.

Lali 39+ David luptatorul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

alexutzzza aici am fost mami dar m-am gandit ca poate al meu nu o avea nici o treaba cu uleiul

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara fetelor,aseara am ajuns si noi acasica si azi dupa 3 zile de perfuzii am dormit destul de mult ca in spital nu prea am putut,nu am reusit sa recuperez decat acest capitol.
FELICITARI OFE SI ONITZA si celorlalte mamici care au nascut zilele astea.Cris_mario si ratusca frumoase povesti de nastere .Nu mai stiu exact parca mamidepuiut imi urase inainte de plecare sa nu nimeresc langa o sala de nasteri si am nimerit langa cele 3 sali de nastere cu salonu asa ca va inchipuiti de ce nu am facut bine nanel.Partea ce-a mai naspa e ca am vazut ca acolo la spital nu fac anestezie fetelor toate au fost taiate si cusute pe viu ca sa zic asa si ma cam gandesc cu groaza un pic , insa mai avem pana acolo sper ca tratamentu sa fie de folos,peste 2 sapt mergem la control .Merg sa vad ce mai pot recupera din capitolele trecute .

33+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

FELICITARI MITUMAC!!!!

BINE AI VENIT PE LUME BEBE!!!!

MULTUMIM TATIC FERICIT DE VESTI SI MODERATORULUI CA LE-A ADUS LA NOI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Feteleeee plsss ca eu nu mai stiu ce sa mai fac!

Copilu asta urla de foame destul de des si de mult
Numai cand ii dau formula doarme ca un ingeras neintors 4, 5 sau 6 ore intregi!!!
Nu stiu ce sa ma mai fac ptr ca la san sta si 3 ore daca il las, dar dupa o ora o ora si ceva de san plange de foame!!! Eu am lapte? presupun ca daca nu as avea lapte nu ar sta la san dand din gura nu?
Eu sanu daca il apas asa de 2-3 ori insistent ies mereu niste brubonele albe, dei eu sic ca am lapte. Dar la pompa imi ia 40 de minute sa scot 30 de amarati de mililitri si asta ca ma storc de mai am un pic si-mi rup sfarcurile....de aia va intreb cume sa ai lapte? brubonelele astea? care la pompa se unesc si incet incet fac o picatura care pic pic pic? INseamna ca am lapte nu?
ca altfel de ce curge? daca dorm fara sutien, curge face balti pe camasa. Daca ma ridic din pat la fel pic pic pic picura din san de cateva ori.. de unde stiu daca am lapte? poate nu am lapte si tin copilu nemancat ca saracu dupa masa de san urla tipa roade maini, maneci , prosoape, paturi...ce nimereste
si io zic eee nu poa sa ii fie foame ca doar a stat la san atata si il las sa urle si mai doarme mai urla il mai iau in brate si tot asa pana vad ca trece o ora, trec 2 si ii fac niste formula si doarme linistit. Ce pot sa fac? o tine asa intruna de 3-4 zile. ii dau deja de 2 zile si infacol inainte de fierare masa, scoate gazele mult mai bine dar crizele de foame tot acolo sunt!!!

de Yannis

Nici eu nu ma descurc prea bine cu mulsul ... decat daca trec mai multe ore de nesupt. Dar din cate am mai citit pe net se pare ca nu toti sanii pot fi mulsi deshi au lapte.
Pe de alta parte, e normal ca bb sa ceara de mancare mai repede dupa o masa de san decat dupa lapte praf...laptele de mama se digera mai ushor si pleaca mai repede din stomacel, in timp ce lp-ul este mai greu digerabil. Deci alaptatul la cerere inseamna sa-i dai tzitzi chiar si la 1 ora daca bb vrea.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna seara fetelor,aseara am ajuns si noi acasica si azi dupa 3 zile de perfuzii am dormit destul de mult ca in spital nu prea am putut,nu am reusit sa recuperez decat acest capitol.
FELICITARI OFE SI ONITZA si celorlalte mamici care au nascut zilele astea.Cris_mario si ratusca frumoase povesti de nastere .Nu mai stiu exact parca mamidepuiut imi urase inainte de plecare sa nu nimeresc langa o sala de nasteri si am nimerit langa cele 3 sali de nastere cu salonu asa ca va inchipuiti de ce nu am facut bine nanel.Partea ce-a mai naspa e ca am vazut ca acolo la spital nu fac anestezie fetelor toate au fost taiate si cusute pe viu ca sa zic asa si ma cam gandesc cu groaza un pic , insa mai avem pana acolo sper ca tratamentu sa fie de folos,peste 2 sapt mergem la control .Merg sa vad ce mai pot recupera din capitolele trecute .

33+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Bine ai venit acasa! Eu iti zisesem sa fugi de salile de nasteri pentru ca atunci cand am nascut eu erau la pretravaliu 3 fete care erau daramate de tipetele care se auzeau. Daca doar n-ai putut dormi e bine, esti tare!

Faptul ca v-a lasat acasa inseamna ca sunteti bine, nu?

Mergi la inceput