BRAVO OFE,EVYME,ONITZA! HAI ANNAIS! Pufuleti (126)
Raspunsuri - Pagina 17
carmita_baby spune:
Danyelana mai povesteste-ne si noua despre bebe Arthur 
Apropo fetelor am uitat sa va intreb, ce cosmetice pentru bebe folositi? Ca eu am cumparat de la Mustela pentru ca stiu ca-s mai naturale si nu contin parabeni, adica cateva contin insa in cantitati neglijabile. Voi in functie de ce va orientati la cumpararea lor?
38+
Lorena
AMR 12zile
Mello motanelul iubit
alicredo spune:
lorex e avent philips.
citit povesti de mariucasara si cris mario...va pup Ati fost la inaltimea asteptarilor.Bine ca sunteti bine si va bucurati impreuna de bbei vostri
vazut bb de plateea un scumpic. sa va traiasca si sa va faca mandrii!
carmita eu am incercat cu johnsons DAR toata pielea aia a lui ce i se duce ....era tare ...asta dupa cateva ore de la baita. te puteai zgaria in ea.
samponul i-a fost ok....ptr baita am avut altceva cu s....(alaptez acum si nu ma duc la cutie
) dar uleiul....
si i-am luat de la farmacie de la weleda...am vazut ca se vb pe aici...e cu musetel....f f f bun...ii lasa pielea moale.sunt multumita! faza tare e ca am primit in dublu exemplar....2 cosuri de la colegele sotului de la munca numai cu produse jonhsons.imagineaza-ti tot ce stii de la johnsons e acolo: creme, ulei, betisoare de ureche, soampon, creme inainte, in timp, dupa baie....etc
jumate le-am dat la o vecina care nu are probleme cu fata.
am mai vrut sa-ti zic ceva....
din 02.02.10 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Mai zic ceva si gata. Eu trebuie sa imbat Gargaritzu sa stea ca ala din link. Dar o sa incerc si eu sa-i fac masaj cum zice tanti aia. Nici mie nu mi-a recomandat eco la sold... oare de ce? Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Aima, ca mie mi se pare mult prea brutal masaju lu tanti aia.
I-am aratat la moasa mea filmuletu si mi-a recomandat sa nu fac asa ceva cu copilul. Aici la masaj am invatat ca se mangaiesi se mentine mereu contactul cu bebelusul adica mainile vor fi mereu pe corpul lui. Cam asa:
http://www.youtube.com/watch?v=kIHNzOQynmQ&feature=related
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 37+
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo lorex e avent philips. citit povesti de mariucasara si cris mario...va pup Ati fost la inaltimea asteptarilor.Bine ca sunteti bine si va bucurati impreuna de bbei vostri vazut bb de plateea un scumpic. sa va traiasca si sa va faca mandrii! carmita eu am incercat cu johnsons DAR toata pielea aia a lui ce i se duce ....era tare ...asta dupa cateva ore de la baita. te puteai zgaria in ea. ![]() samponul i-a fost ok....ptr baita am avut altceva cu s....(alaptez acum si nu ma duc la cutie si i-am luat de la farmacie de la weleda...am vazut ca se vb pe aici...e cu musetel....f f f bun...ii lasa pielea moale.sunt multumita! faza tare e ca am primit in dublu exemplar....2 cosuri de la colegele sotului de la munca numai cu produse jonhsons.imagineaza-ti tot ce stii de la johnsons e acolo: creme, ulei, betisoare de ureche, soampon, creme inainte, in timp, dupa baie....etc![]() jumate le-am dat la o vecina care nu are probleme cu fata.![]() din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !te iubim puiule....!!! |
OFF MAI MAMA MAI UNDE ERAI CAND AM ZIS IO CA MATUSI MEA , MEDIC PEDIATRU A ZIS NU JONSON OIL!!! toti copii pe care i-a vazut cu pielea uscata si ca la crocodil foloseau jonson si ea recomanda sa nu se fol Jonson ca usuca pielea. Mie la spital in Instructiunile de ingrijire ale bebelusului scrie clar si cu litere mari sa nu folosim ulei ca e prea vascos si nu se absoarbe bine de pielea lor, ok la baie e ok sa ii pui cu apa alea alea
dar pe piele e cel mai bine cu lotiune de corp, eu am de la Mothercare si bebe e un finutz, in spital era mai uscat decat e aici acasa
de
Yannis
alexutzzza spune:

eu m-am emotionat toata cu povestile nasterilor 

si cris.mario ce eroinaaaa!! cum adica te-au taiat fara anestezieee???

si Nikole ce lupta ai dus cu contractiile!
si Mariucasara prin ce spaime ai trecut!!! io cedam psihic!
eu nu scriu nici o poveste...io nu am....l-a scos dr...
de
Yannis
cristies spune:
Am revenit...
M-au emotionat foarte tare povestile. Imi dau seama acum ca si la Mariucasara si la Cris.mario eram cu f5-ul sa vad ce se intampla...
Felicitari fetelor, chiar cu neplacerile aferente ati povestit foarte frumos si oricine citeste realizeaza ce bucurie este sa fii mama 

.
O sa intru si la Nasterea stelelor sa fac urari...
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
eu folosesc bubchen ptr spalat,iar la masaj ulei de masline extravirgin +vit A uleioasa fierte la bain marie(sper ca am scris bn) mi l-a pregatit soacra mea si este super ok![]()
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
ma bucur ca v-a placut pov noastra 
eu ma retrag,noapte buna 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Carminita, ai perfecta dreptate cu vitaminele pe care le transmiti bebelusului din ceea ce mananci.
Din nefericire la inceputul colaborarii cu bebe eu am fost foarte stresata (si cred ca majoritatea mamicilor la bebe 1 sunt) cand nu iti dai seama de ce plange, daca se va opri, nu stii daca papa suficient, daca ii faci tu ceva si-l doare... Mancatul atent (nu diete) iti creeaza confortul psihic ca nu-i transmiti prin lapte durerile care-l fac sa planga. Tot pentru asta am mancat seminte de marar, am baut ceai de colici, nu m-am mai atins de cafea etc.
Intre timp am invatat ca are momente cand plange doar ca sa-l iau in brate sau cand mananca cate o ora, ca si cu sab simplex si fara e tot acolo... nu stiu cum sa zic, mama zicea ca la noi n-a tinut decat fara muraturi, fasole si mazare, dar erau alte timpuri, nu se gaseau rosii iarna si portocale pe toate drumurile.
O sa vezi exact pentru bebe tau, daca este cuminte (iti doresc din suflet sa fie) si nu plange n-ai nici un motiv sa tii dieta in timpul alaptatului.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Aima, ca mie mi se pare mult prea brutal masaju lu tanti aia. I-am aratat la moasa mea filmuletu si mi-a recomandat sa nu fac asa ceva cu copilul. Aici la masaj am invatat ca se mangaiesi se mentine mereu contactul cu bebelusul adica mainile vor fi mereu pe corpul lui. Cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=kIHNzOQynmQ&feature=related >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 37+ |
Asta e mult mai soft. Imi place ideea, insa bebe din filmulet e mai mare si intelege ca e de relaxare si de bucurie. Al meu dupa baita nu vede in fata ochilor decat tzitzi, ce relaxare cai verzi visez eu?.?
.Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010