BRAVO OFE,EVYME,ONITZA! HAI ANNAIS! Pufuleti (126)
Raspunsuri - Pagina 16
alexia28 spune:
Buna fetele, hop si eu un pic pe la voi,
Felicitari noilor mamici 

BRAVO OFE! BINE AI VENIT PE LUME BEBE BOGDAN CHRISTIAN!
BRAVO EVYME! BINE AI VENIT PE LUME BEBE DAVID ALEXANDRU!
BRAVO ONITZA! BINE AI VENIT PE LUME BEBE DANIEL ALEXANDRU!
Cris_mario, Nikole, Mariucasara v-am citit povestile, m-am emotionat, poate ma apuc de scris si eu intr-o zi, am restanta si la Natalia. Nikole, ne asemanam un pic, am nascut repede a doua oara, sotul meu chiar zicea ca daca se intampla la o ora de varf in trafic, nasteam in masina![]()
BAlyimi pare rau ca treci prin asa incercari cu bb Adrian, sa dea DD sa se insanatoseasca repede!
Lalitica mult curaj!
Fetele cand vad ca a agitati cu proba supt, cantarit...ma vad pe mine cu Natalia, asa stresata eram, acum la al doilea bb e mult mai lejer, n-am nici un stres cu cantarit, bb suge la cerere, seara in special stam agatati de san, ma bucur ca noaptea doarme, nu se trezeste decat de vreo doua ori pt papa.
Subscriu si eu la pofta de dulce si de fructe si de o cafeaaaa
pot bea macar decofeinizata?
Fete mai intru sa va citesc dar ma descurc greu cu scrisul, eu sunt singurica cu copiii pana seara cand vine sotul si nu prea e usor
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si de
Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
danasor spune:
Voi cate picaturi de vigantol le dati, dati si fier? mie miedicul de familie mi-a zis 3 picaturi/zi vigantol si ferrum tot 3 picaturi profilactic.
ca tot aduse vorba Larisel de vaccin, stiti ce fel de vaccin sa-i faceti? cel gratuit de la medicul de familie sau cumparat de voi? acuhi sunt 2 luni...

alexia28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Voi cate picaturi de vigantol le dati, dati si fier? mie miedicul de familie mi-a zis 3 picaturi/zi vigantol si ferrum tot 3 picaturi profilactic. ca tot aduse vorba Larisel de vaccin, stiti ce fel de vaccin sa-i faceti? cel gratuit de la medicul de familie sau cumparat de voi? acuhi sunt 2 luni... ![]() ![]() ![]() |
Eu ii dau 3 pic vigantol, calciu gluconic 5 ml el, 5 ml eu.
Vaccin noi facem Infanrix hexa, il cumparam.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si de
Tudor Mario 21.01.2010prietene DC .
mariucasara spune:
Multumim
danasor eu ii dau incepand de azi 2 pic de vigantol/zi si 2.5ml/zi, 5zile/luna calciu gluconic.
Vaccinuri noi vom face Pentaxim + Euvax de la Pasteur.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
xela_07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
ma tot tin sa te intreb. ce wrap ai? poti pune un link, ceva? eu am doar port-bebe, dar e de la 0 luni.. ins ami-e cam nu stiu cum s-o pun acolo deocamdata . pe ana am pus-o ed la 5 sapt, treptat, cate 10-15'Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
de aici l-am luat http://www.greenbaby.ro/hoppediz_ro.html
si uite cum il tin pe bebe http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
xela_07 spune:
Mariucasara, Cris.mario - f emotionante povestile nasterii. Ce fericire 
.
Plateea - e f dragutz bebe si pozele artistice, complimente fotografului
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
xela_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Fetele care alaptati, voi cum stati cu pofta de mancare? Eu as manca non-stop, iar dupa ce alaptez ma ia un gol la stomac, ca daca nu mananc imediat simt ca lesin. Am iesit din spital cu 4 kg in plus fata de cand am ramas insarcinata si dupa o luna in loc sa dau jos am mai pus unul Ma resemnez ca am lapte si ca dupa ce intrerup alaptatul slabesc (asa s-a intamplat si la Toma). Dar pana atunci n-am cu ce sa ma imbrac. Acum folosesc tot pantalonii de gravida, va dati seama ce sexi sunt...Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
Si eu mananc de nu se poate. Culmea ca am facut si fixatii, de unde nu mancam inainte paine aproape deloc acum as manca numai paine cu unt si cu miere

. Mai vedem, acum zic ca deh daca alaptez tb sa manac bine Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
danyelana spune:
Salutare fetelor,
Nu am mai intrat de cateva zile (adica am fost dupa cortina cand aveam putin timp ca nu am reusit sa scriu nimic
) asa ca in primul rand vreau sa felicit si eu proaspetele mamici Ofe, Ontiza si Evyme 

si sa urez bun venit noilor pufuleti 

Sa cresteti mari, sanatosi si necolicosi 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
carmita_baby spune:
Mariucasara, Cris_mario foarte frumoase povestile nasterii puiutilor vostri, chiar daca uneori au fost si momente mai putin placute, cand v-ati vazut comorile mititele si dulci, le-ati uitat instant. Pentru asta meritati multe 
si multi
Multumim ca le-ati impartasit cu noi 
Alexutzzza am vorbit ieri cu o prietena din Belgia la telefon si a spus ca imi va trimite pompa ei de muls si sterilizatorul, deci m-am scos
aaa plus ca imi va mai trimite niste pastile homeopate pentru dilatatie cand va veni momentul. Ea a zis ca ajunsese la 40 de saptamani si nu avea inca contractii si vazand asa a inceput sa ia pastilutele homeopate. In felul asta a provocat nasterea, s-a dilatat rapid si nici nu s-a rupt la nastere. Super, nu? Acum sper din toata inima sa-mi ajunga la timp pachetul, ca nu stiu daca le pot gasi aici in Spania.
Cristies parca tu scrisesei despre alimentatia in timpul alaptarii. Aceleasi lucruri le stiam si eu de la o prietena din Ro care a nascut exact cand am ramas eu gravida. Insa ieri vorbind la telefon cu prietena mea, mi-a spus ca nu este adevarat. Ca in timpul alaptarii se poate manca orice, desigur trebuie evitate anumite alimente care schimba mirosul laptelui, cum ar fi de ex. usturoiul. Insa copiii primesc prin laptele mater toate vitaminele de care au nevoie si daca noi excludem atat de multe lucruri din dieta noastra cum le vor primi ei? Bineinteles ca mai exista si suplimentele, insa... Acelasi lucru il citeam si intr-o carticica despre alaptat pe cre am primit-o de la spital aici. Initial sincer voiam sa tin aceeasi dieta ca prietena mea din Ro ptr. ca ma gandeam ca e mai bine pentru motata mea, insa m-am razgandit acum.
38+
Lorena
AMR 12zile
Mello motanelul iubit

. pe ana am pus-o ed la 5 sapt, treptat, cate 10-15'
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si