BRAVO OFE,EVYME,ONITZA! HAI ANNAIS! Pufuleti (126)
Raspunsuri - Pagina 20
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmita_baby Apropo fetelor am uitat sa va intreb, ce cosmetice pentru bebe folositi? Ca eu am cumparat de la Mustela pentru ca stiu ca-s mai naturale si nu contin parabeni, adica cateva contin insa in cantitati neglijabile. Voi in functie de ce va orientati la cumpararea lor? 38+ LorenaAMR 12zile Mello motanelul iubit |
Bubchen ... pt ca sunt fara parabeni. Si mai nou am descoperit un ulei de dush de la ducray (exomega) care e super. Le masez pe bb-line inainte de baitza si le face pielea super catifelata. In situatzia asta la baitza nu mai pun nimic, doar shampon pe capushor daca e cazul, iar dupa le fac masaj cu ulei de la Bubchen.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Ce povesti ale nasterii frumoase! Multumim ca le-ati impartasit cu noi! ![]() In alta ordine de idei, am si eu o intrebare (inca una Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
De obicei eu sunt aia care ajuta

si maica-mea face baitza propriu-zisa. Dar cand e musai si fac eu am neaparat nevoie de ajutor ... pt ca baitza are loc in baie iar masajul si imbracatul in dormitor si nu pot scoate bb-le din apa si sa-l pun si in prosop singura. Si la clatit ma ajuta cineva.din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
plateea spune:
de vaccin, nu stiu sa zic, ca e departe momentul...
cosmetice... noi ne impacam de minune! cu lotiunea de la sanosan. ne-a scos din... multe!
larisel... ce frumos si bine au crescut fetele tale dragi...
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
larisel spune:
| citat din mesajul lui lalitica2000 dragelor, felicitari noilor mamici si mult laptic pentru bebei. la mine s-au cam schimbat planurile. Pe cand ma obisnuisem cu gandul ca pana luni se produce evenimentul, azi am primit vesti noi. Deoarece chirurgul cardiolog care il va opera pe bebe nu este de acord cu fortarea venirii pe lume a lui bebe, pentru ca orice zi este importanta pentru el s-a luat hotararea de a astepta de a naste de la sine drept pentru care azi am avut o zi tare agitata ca a trebui sa vorbesc in tara la CASMB sa vad ce documente trebuie sa mai adaug la dosar pentru prelungirea valabilitatii formularului E112 care expira pe 18 decembrie. Cam astea sunt ultimele noutati. Eu nu am nici un simptom ca as naste in curand,sambata intru in 40 de saptamani si inca nu am avut nici o contrcatie dureroasa, nu am inceput sa pierd din dop. Chiar vreau sa va intreb, ar trebui sa am ceva semne prevestitoare sau ma poate apuca nasterea asa pe nepusa masa fara a avea in prealabil ceva semne cu cateva zile inainte. Pe de o parte ma bucur ca nu nasc chiar acum ca stiu ca fiecare zi este importanta pentru copil, pentru a mai pune cateva grame pe el, pentru ca mi-a explicat dr chirurug cardiolog ca e important pentru copil sa aiba o greutate cat mai mare pentru a fi puternic. va pup si va mai tin la curent cum mai am noutati. Lali 39+ David luptatorul nostru |

din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
| citat din mesajul lui roxanaz Am nascut si noi! mitumac Trimis la - 11/02/2010 : 20:57:11 -------------------------------------------------------------------------------- Eu in calitate de sot si tatic foarte fericit subscriu acest mesaj si va anunt ca mitumac a nascut pe 9 feb a.c o minunata fata de 3 kg si 7oo g si are inaltimea de 53 cm.Si sotia si fiica noastra sunt bine si usor ,usor incep sa colaboreze.Fetita noastra a luat prima nota de 10 din viata ei chiar pe 9 feb la ora 21 30.Se preconizeaza ca sambata imi aduc cele 2 fete acasa.Restul de detalii o sa le povestiti voi intre voi.Celor ce ati nascut in acest interval va transmitem FELICITARI!!!!!!!!!si sanatate din belsug, celor ce urmeaza sa nasca va dorim o nastere usoara si sanatate tot din belsug. |
Bravo mami! Bravo bb! Laptic din belshug in tzitzi si in guritza!
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
marse spune:
Desi cu mare intarziere iaca si povestea noastra:
Buna,
Salutul este si din partea lui Alex-Mihai, care duminica (31.01.2010) dimineata a venit pe lume.
Povestea-i asa: sambata (30.01.2010) am fost la control, unde am aflat ca s-a „copt”colul, s-a scurtat, dar e in continuare inchis si ne-am planificat o noua intalnire pt vineri, cand am fi avut 39 saptamani. Doar ca socoteala de acasa…
Ne-am bucurat toata ziua de vestile bune: mai aveam de asteptat putin si il primeam pe bebe. Dar pana atunci, era o zi obisnuita, la final. Tati butona TV-ul in sufragerie. Eu, in dormitor, citeam putin inainte de culcare cand am simtit ceva ce stiam doar teoretic: ruperea membranelor.
Am mers la baie unde m-am schimbat de doua ori si m-am isterizat odata. Pe de o parte eram high ca scapam de toate neajunsurile sarcinii si vine bebe, iar de cealalta parte eram panicata: si acum ce fac? M-am linistit atat cat sa nu-l sperii pe tati si i-am spus ca Bebitza nu este de acord cu planurile noastre pentru saptamana viitoare si ca vine mai repede. Bineinteles ca s-a „activat” imediat, si am inceput sa ne pregatim, am facut dus (chiar m-am spalat si pe cap, pt mai multa siguranta), am luat „bagajul” si-am plecat la coltul strazii, la telefon nu am putut comanda taxi.
Am omis sa spun ca am sunat doctorul, care mi-a zis sa merg la spital la camera de garda.
Am ajuns. Am fost internata (ora 2.30) si condusa la sala de nasteri. M-a preluat o moasa, care in prima faza m-a speriat, dar care ulterior a fost profi si m-a ajutat. A aparut si medicul care mi-a facut control pe masa (a fost destul de dureros, cred ca „a pregatit terenul”) si a dat indicatii.
Am fost condusa in sala de nasteri, mi s-a pus o perfuzie (calciu?!) si diverse chestii pentru contractii si dilatatie. Tot travaliul am ascultat muzica la mp3, desi cand aveam contractii nu mai auzeam nimic.
La 5.45 aveam dilatatie 7. La 6.30, dilatatie 10: start nastere. Am avut 2 reprize de „push”. Nu prea intelegeam ce mi se intampla, faceam ce-mi spunea doctorul si a fost ok.
La 6.40 s-a nascut Alex, cel mai frumos puiutz.
Dupa trei zile am plecat acasa. Suntem o familie fericita. Doar noi trei si o imensa dragoste.
Marse
de
Alex-Mihai (DN 31.01.2010)
larisel spune:
| citat din mesajul lui cristies Larisel, daca te-ai documentat si hotarat cu vaccinul zi-mi si mie pe ce principii. Doctorita mea (de familie) a zis ca e mai bine sa nu suprasoliciti sistemul imunitar al copilului cu prea multe boli intr-o singura intepatura, ca ea il recomanda pe cel de la stat celor care duc copiii la medic regulat. Dar toate mamicile pe care le-am auzit ziceau de vaccinul cumparat... Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Pai se pare ca cel de la stat (facut de Instit.Cantacuzino) era cam nashpa anii trecuti ... adica dadea multe reactii adverse. Dar acum si cel de la stat este tot "importat" (facut de o firma concurenta cu cea care face infanrix-ul) si se pare ca sunt la fel. Infarixul are in plus si anti-hib-ul pe care eu vreau oricum sa il fac dar separat. Apoi odata ce incepi cu un tip de vaccin trebuie sa mergi cu el pana la capat, nu poti sa te razgandesti la 4 luni si sa il faci pe celalalt. Plus ca e cam scump infanrixul - vreo 300 ron parca (eu ar trebui sa cumpar x 2) si asta la fiecare 2 luni ... sau ma rog la 2, 4, 6, 12 ... nu prea ma mai tzin buzunarele. Numai la pampersi cand ma gandesc ma apuca pandaliile...

Dar problema e ca cel de la stat se lasa ashteptat. Eu am vb cu medicul meu de familie deja de o sapt si inca nici un semn...
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
| citat din mesajul lui plateea de vaccin, nu stiu sa zic, ca e departe momentul... cosmetice... noi ne impacam de minune! cu lotiunea de la sanosan. ne-a scos din... multe! larisel... ce frumos si bine au crescut fetele tale dragi... Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
Eu nu-s chiar multzumita pt ca ele cam au de recuperat. Nici macar Alena la 2 luni nu are greutatea fetitzei vikingai la nashtere. Si nici de alimentatzia lor nu sunt prea multzumita. Le dau supliment pt ca nu se satura sau cand cer deodata sau cand nu au chef sa suga (e doar cazul Nataliei). Plus ca atunci cand sug sug putzin timp ... cand aud la voi cu orele... la mine Alena a stat maxim 25 minute, dar de obicei suge 12-15 minute, iar Natalia maxim 12 minute, dar de obicei 7-8 minute (la un san sau la ambii timpul e pe total). Cu mulsul nu-mi iese mereu schema plus ca de obicei nu-mi ramane timp pt asta. Si apoi nici nu mananca prea mult cantitativ (cel putzin cat vad eu la lp). Inca nu avem nici program ... facem cum vor ele. Dorm si 6-7 ore noaptea dar si 2-3 altadata. Deci inca haotic.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
marse Felicitari! Sa aibe bb noroc si sanatate in viatza!
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe

38+
Lorena
David luptatorul nostru