Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata si de aici, de unde azi asteptam inceperea Jocurilor Olimpice!

Am dormit rau rau, sper la o noapte mai buna.

Tatyana bun venit cu vesti bune! Sa o tineti tot asa pana la termen. Se poate, sa stii!

Bia, drum bun si relaxare maxima

Nicoleta, sanatate multa mamei. Si eu am primit de la mama prima fustita a Sabinei, tricotata din mohair rosu.

July, ma gandesc ca o solutie ar fi sa ai un carucior cu 2 locuri; ai rezolva asa usor problema trasnportului.
Nu ai un loc unde sa il lasi la parter pana poti sa il cari sus?

Alina, e super si varianta cu platforma; insa pe cea cu trici nu te poti baza ca de-obicei mai mult tu o sa o cari... In plus daca e vant/ploaie/zapada, nu prea merge trici si copilul tot trebe scos. Si, mai e varianta in care calatoriti, nu. Nu o sa mergi, zic eu, la plaja, cu trici..
Ai rezolvat cu humusul? Eu mananc acum unul picant ca cel cu masline (preferatul meu) s-a terminat.

Bubu, pai ptr spital o sa cumparam ceva de data asta, dar atat. Patut stie si sotul sa cumpere, lenjerie avem prin casa pana om lua ptr bebe. Un bebe are nevoie de mami, lapte, liniste; restul sunt accesorii ce ne usureaza si ne bucura pe noi.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

nana, trebuie sa ne spui si noua de unde ai luat minunatia aceea de patut ca mi s-au aprins beculetele.

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

nana da de ce nu ti-a facut cerclaj?e ff scurt colul si chiar daca e inchis ti se poate deschide intr-o clipita Doamne Fereste!ai grija maaaare,sa stai in pat

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

nana,multa sanatate

Deniutza,comanda de pe luanababymall mi-a ajuns in 7 zile,foooarte repede
,balansoarul este superb,de abia astept sa il folosesc,iar sacul se monteaza in scoica,e bun pt sezonul rece. eu una,vreau sa ies afara din casa zilnic de aceea mi-am cumparat,se poate monta in scoica si in carucior direct,este tare gros.

Wow ce siteuri ati pus...pacat ca nu livreaza si in Romania

20+

Mergi la inceput

Murica, marjele de eroare la echo sunt mari; chiar vedeam la Sabina, ca marja era +- 300g, deci enorm ptr un bebe de 1200...
A, e super caruciorul; si eu vreau cu roti din cauciuc; mi se pare ca zdrangane mai putin pe bebe; nu stiu insa cum e cu dimensiunile, sa nu fie prea mare.

Marylena, pai cam toate fetele pe aici zic de col de 3 cm... Numa mie mi-a zis de 5cm si am acum dubii ca a masurat aia corect.
Ce mare e Matei!!! Pai baietii mei la 6 ani au 20 kg

Rocsy, asa e, e greu sa gasesti un preot....preot; am o mare dilema unde si cine sa o boteze pe Sabina ca aici e si mai mica "oferta"

Nati, nu ne arati si noua ce carucior ai gasit?

NANA, bun reveni!!!!!! Ce emotii mi-ai dat. Of, bine ca sunteti ok; sa pui si tu nr de tel in adresa de mail sa putem da de tine (eu sper insa sa nu mai dispari!)

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nana, bine ati venit acasa !! Sa ai grija de voi, chiar de o fi si pana la42 de s :)

Arturici, ce bine ar fi fost sa pot lasa carutul la parter... ehe... acum 2 ani am lasat bicicleta sotul la etajul 2, unde stam, prinsa cu un lacat special de palier (e adevarat ca poate nu cel mai perfomant) si nu a rezistat decat 2 saptamani, apoi ne-au furat-o... In conditiile in care cica avem si interfon la scara blocului. Deci cam cade varianta asta.

Alina uite ce am gasit www.litaf.com/Site_Pages/ProductsList.aspx?category=16" target="_blank">aici. Prima poza si a treia se gasesc si la noi in tara, pe site-ul inglesina, care sunt si distribuitori Litaf. Si in afara se mai gasesc niste buggy boarduri facute de Lasal, in genul celei pe care ai postat-o si tu, doar ca se potrivesc la mai multe tipuri de carucioare. Cred ca o sa optez si eu pt una din variantele astea, mai meditez care din ele.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

A, Nana, cat e de haios culcusul; nu iti zic ca si eu ma gandesc la asa ceva?
Dar oare merge pana pe la 4 luni sau?

July, eu ma gandeam ca lasi carutul jos pana poti cobori dupa el (dorm copii, vine sotul)

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C
Pisi_pis, e vorba de ecografiile 4D chiar Adica ma rog, masuratorile tot in 2D se fac, 3D si 4D sunt pentru impresia artistica mai mult, sa vezi daca miscarile fetale sunt ok, anumite defecte se pot observa doar asa... Eu am dat o data 380 RON si alta data 400 RON. Dar da, in pretul asta intra in general si poze si CD.

La voi doar 5 luni poti sa stai acasa dupa ce nasti?

Inseamna ca din cauza asta sunt atat de scumpe, tine de echipament si "amintiri" , nu e neaparat o ecografie de rutina. Da asa e, pare incredibil de putin 5 luni , pana acum vreun an-doi erau numai 4 cu 100% din salariu, acum se poate alege 4 cu 100% sau 5 cu 80%.

Nati, multumesc mult. La un carut de genul asta ma uitasem si eu, dar ma gandeam daca cu rotile astea nu o sa-mi fie greu la cumparaturi, si aglomeratie. Piatra cubica de aici nu e mare, e cam asa, dar tot te zgaltaie...
Voi cam la cate saptamani ati inceput sa faceti cumparaturile de genul asta ? Pentru ca mie la 22+ mi se pare inca destul de devreme.

Nana, ce stress!! Bine ca acum tu si Adelina sunteti bine, aveti grija de voi!
Cat despre glicemie, stiu multe gravidutze care s-au simtit rau dupa test, deci poate nu e totusi ceva anormal.
Mie imi va face testul de abia luna viitoare, la 26 de saptamani, dar nu o sa fie pe nemancate, ci dupa-amiaza, dupa masa de pranz. Chiar ma gandeam ca nu stiu ce sa mananc, ca sa nu iasa analizele ciudate din cauza asta. Dupa cate stiu, mancarea (grasimile si hidratii de carbon de adsorptie lenta) incetinesc adsorptia glucozei, deci glicemia ar trebui sa ramana mare timp mai indelungat. Dar pe de alta parte nu pot sta nemancata pana la 15-16h, ca sa fac o analiza ca la carte.

Si nu in ultimul rand, va rog, imi puteti trimite si mie parola pentru contul in comun, m-ati facut tare curioasa cu patutul Nanei .

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Nana , ma bucur din tot sufletul ca esti mai bine, si vb dr. daca nu ai nascut acum nasti la 42
sanatate multa si relax iubita

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

July, o sa duc direct certificatul de nastere al lui bebe la serviciu . Nu stiu daca mai pot lua postnatal, dar nu cred..Da, ;a sistemul acela pentru carucior ma refeream si eu , care il poti atasa la un carucior normal..

Marylena, offff!! Te inteleg perfect..Mie Mihaita mi se pare greu la 10 kg...

Nana, ma bucur sa aud ca a trecut ce a fost mai greu...

Murica, sa staoaneasca bebelina sanatoasa caruciorul..E tare fain!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 26+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput