Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns murica spune:

La unele produse, livreaza si in RO, verifica magazinul lor.
Oricum ei au interesul sa vanda, ii poti intreba pe e-mail si raspund prompt. Cand faci comanda, chiar daca nu scrie RO, o sa iti afiseze pretul plus taxele de transport pt tara respectiva. Iti vine un e-mail separat cu suma finala, ceva de genul asta. La mine sotzul s-a ocupat. Noi am fost f multumiti de produs, de comunicarea cu ei si de timpul de asteptare a produsului (vreo 4 zile).

Murica 28+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Asa, am aparut si io iara
Am deschis un notepad sa scriu mesajul, pentru ca iar ati scris o gramada si sigur uit pe drum ce voiam sa zic.
Cristina Si pe mine m-au indopat cu ceai si cand a venit lactatia nu au fost probleme, era suficienta, dar... 2 zile jumate-3, a mancat din biberon, cand a venit laptele am facut direct furia laptelui si m-au invatat sa mult tot si sa ii dau cu biberonul si cea mai desteapta asistenta... m-a invatat sa o alaptez cu protectii de silicon pt ca nu am sfarcuri... ceea ce a fost inceputul sfarsitului... adica drumul spre intarcare. In fine, asta cu problemele de alaptare au fost doar un aspect care m-a facut sa ma gandesc serios la nastere naturala...
Si apropo de trecerea din CIC 1 in CIC 2... ce acte vei duce la serviciu??

Alina Multam de idei, sunt fantastice... la aia cu wrap-ul ma gandisem si eu. Cea cu platforma... stiu ca ma gandeam acum cateva luni la ea, am vazut si eu asa ceva la noi in parc, dar una ca cea din link-ul postat de tine nu stiu cat de safe ar fi pentru fiica'mea, adica mi-e ca s-ar arunca in cap urgent de acolo. Una in gen cosulet, m-ar tenta si pe mine, dar nu prea am vazut... Eu la carutul pe care il am acum, am o treapta, in dreptul manerelor de impins, este speciala pt toddler sa stea in picioare acolo, dar problema ar fi ca daca las spatarul carutului la orizontala, ca pentru un nou nascut, Maia nici sa vrea n-ar mai avea cum sa stea acolo. Nu stiu, o sa mai studiez problema. Alte probleme.... hmm.. pai pentru mine momentan desfasurarea unei zile, de la un capat la altul mi se pare o problema... ora de masa la fiica'mea dureaza 45 de minute... culcatul dupa amiaza poate fi uneori un circ... nu stiu cum o sa fie, incerc sa fiu mai optimista, dar nu imi iese intotdeauna.

bubu Am gasit ceva, dar evident ca nu pe culoarea dorita de tine. Mai caut si daca e, te anunt.
Cat despre superstitii... eu am ignorat pe toata lumea, am cumparat absolut tot inainte sa se nasca Maia, mai putin biberoane si sterilizator... pentru ca am vrut sa o alaptez si n-am vrut tentatii in casa. E adevarat, de cumparaturi m-am apucat dupa 32 de saptamani, dar pentru ca am vrut eu sa fiu sigura ca e totul ok cu bebelina, avand o sarcina pierduta in antecedente. Nici cu nasii n-am avut nici o treaba sa ii puna ei numele sau sa aleaga ... va convine bine, nu... la revedere .

Crissy Stiu ca difera de la femeie la femeie si nu asta este motivul principal pentru care m-am gandit la o nastere naturala acum, era doar una din componente. Si oricum nu o sa merg pana la absurd, sa-mi pun in pericol sanatatea doar pentru o idee fixa. Multa bafta la doctor, sa vii cu vesti bune.

Marylena Imi pare tare rau de problemele pe care le ai... nu am experimentat asa ceva, nu stiu ce sa zic. Mama sufera de varice de ani de zile si in afara de ciorapi medicinali stiu ca exista la farmacii un fel de bandaje elastice pe care le poti folosi in zona afectata, atunci cand e prea cald pt dres. Cat despre ridicat copilul.. eventual cum zicea si Nati, dragalelile se fac doar pe canapea/fotoliu/pat. In rest... ce varsta are Matei?? Eu nu am probleme si tot incerc sa o raresc cu ridicatul... incerc sa o obisnuiesc sa mergem de manuta impreuna pana unde avem treaba, abia cand ajungem la punctul final o ridic in brate sa o pun pe masa de infasat (de. ex) si atat. Incerc sa nu o mai car in brate prin toata casa cum faceam inainte. Multa sanatate!
Murica felicitari pentru fetita lu' tati Cred ca esti pe maini bune, incearca sa te relaxezi, ca dupa nastere o sa tot gasim motive sa ne stresam pe diverse teme. Foarte fain carutul, pe ebay.fr uitasem sa ma mai uit, multam ca mi-ai amintit
Ale Si eu zic ca cine pune acolo nr de tel o face tocmai ca sa fie folosit in caz de ceva, nu cred ca mai trebe sa cerem permisiunea inainte de utilizare
Pisi mi se pare mult prea complicat 2 caruturi legate intre ele... cum cobor trepte, cum ar intra in lift...
Nati eu cred ca mai ai timp sa te hotarasti la carut. Imi amintesc ca la Maia am studiat de mi-a venit rau asta cu caruturile, uneori inchideam calculatorul dupa o zi de cautat si ma intrebam, eu pana la urma ce cumpar?? Spor la ales!
Gata, cred ca trag si eu un pui de somn cu bubulina.
Sa fiti cuminti

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Mamanati, Mateiul meu are ca si Cami, 3 ani si 5 luni (e nascut pe 11 septembrie 2006) si are cam 17 kg. Nu l-am cantarit azi, dar acum vreo 2 saptamani atat avea. Sa nu iti inchipui ca e vreun grasan...la cata energie are....e doar un baietel indesat asa...A, si eu l-am nascut la 42 de saptamani si a fost maricel, a avut un start bun....s-a nascut cu 4200 kg, deci si-a luat avant.... [b].

R_ocsy, da, si mie au inceput sa imi cam tremure mainile dupa ce am luat gynipral ...si am mai baut si cafea cu lapte....

Rossane, nu am stiut ca gynipral e contraindicat in hipotiroidie, parca nu am citit nimic despre asta in prospect si nici dr. ginec nu mi-a zis nimic, mai ales ca stie ff clar ca am o problema cu tiroida si ca iau euthirox. Chiar ieri am mers si la endocrinolog sa imi ia sange pt analize si saptamana viitoare voi lua rezultatele asa ca ii voi spune dr. endocrin.

Mami de Matei nazdravan si 25 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici, I'm back!!!

Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi , si imi pare rau ca v-am facut griji!
Am lipsit, dar motivat: am stat in spital de luni pana azi. Deci: sambata am fost la spital, si ne-au si lasat acasa ca totul era ok, insa dr nostru ne-a rugat sa revenim luni, sa ne vada si el, ca era in concediu. Luni (am mai avut dureri de burtica si spate si in weekend), situatia nu era tocmai ok, asa cum ne-a zis sictirita de doctorita de garda de sambata, colul incepuse sa se stearga (mai am doar 23 mm din el...), insa spre norocul nostru inca nu incepuse dilatatia. Asa ca am ramas cumintele in spital cu tocograme si tocolitice iar in prezent situatia este stabila: colul, desi scurtut si amarat, este tare ca piatra si iute ca sageata din nou si au disparut si contractiile. Doctorul a glumit cu noi si ne-a incurajat, a zis ca daca n-am nascut acum, mai nasc la 42 de saptamani . Doamne da asa sa fie!!
Incepusem sa am iar stari depresive, si chiar am plans luni pentru prima data in sarcina, de parca as fi pierdut-o deja pe iubirici, dar a vut tati grija sa ma readuca cu picioarele pe pamant: sa fiu tare si vesela, sa nu ma simta Nana lui si Adelina mea ca renunt la ea, ca sufera mititica...
Asa ca greul a trecut incet, incetut; acuma imi mai ramane sa citesc "romanul foileton" din urma

Apropo, am pus pe webshots cadoul ce ne astepta azi acasa!!! Super tare si exact ce mi-am dorit! Acuma o sa intru sa mai adaug o saptamana la semnatura.

Am pus si datele mele pe mail-ul comun.
Mi-a fost dor de voi, burticile mele dragi !

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Nana, bine ai revenit, fetele de pe aici chiar si-au facut griji pentru voi. Slava Domnului, ca acum sunteti bine....Sanatate multa!!

Mami de Matei nazdravan si 25 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- bine ca ati trecut pesteintamplarea neplacuta! Adelina va veni la termen!

20+

Mergi la inceput

Am uitat ceva: am facut si glicemia provocata azi, cu urmatoarele rezultate:

a jeunne: 77
1 ora: 109
2 ore: 110
3 ore: 44!!!

E normal sa scada asa de brusc la ultima recoltare?! Voi ce valori ati avut? Mi-a fost un rau sa cad jos nu alta! Abia am iesit impleticindu-ma din laborator si ne-am dus la cumnata mea cea mica (sta chiar langa laborator) de-am mancat urgent ceva si am baut putina cafea, cu zaharina, ca de la laborator imi spusesera sa nu mai consum dulciuri pana a doua zi. Acuma cand mi-au dat rezultatul am realizat de ce mi-a fost rau... puteam sa jur ca de vina a fost tensiunea...

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

NanaaaaaDoamne... ce bine ca te-ai intors si ne-ai dat vesti despre tine. Iti intelegem absenta motivata si ne bucuram tare ca tu si iubirici sunteti bine, sanatoase. Sa va ajute DD pana la 42 de saptamani, asa cum a zis si doctorul Am vazut si culcusul lui Iubirici si e asa frumoooos. O sa doarma tare bine in el

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Tatyana, ma bucur tare ca esti bine, cum a fost cerclajul, se face cu anestezie? Sarcina usoara si la termen!

da faci nani si nu simti nimic....mai greu e dupa cu statul in pat

fetelor ma sfatuiti si pe mine?eu voi sta in spital pana in mai daca nasc la termen si clar imi dau concediu medical.....cele 126 de zile de pre si postnatal le pot lua pe toate dupa nastere?sau e musai sa iau si inainte desi sunt in spital.....cum e?
burticile

25s Emma Antonia

Mergi la inceput

!Marylena, Nico, Mira !

Tatiana, linistita poti lua tot concediul de maternitate postnatal! Insa te avantajeaza la indemnizatie sa iti iei cat de mult in prenatal, ca e mai bine platit decat medicalul (6 saptamani= sal brut 100%, si restul sal brut 85%). Asa am citit eu cand am ramas gravida, nu am auzit sa schimbe ceva intre timp, dar tot ce se poate. Oricum, eu am de gand sa scriu la noi la HR sa intreb, ca din 10 martie sunt in prenatal, si te tin si pe tine la curent. Oricum tot la 2 ani ai copilului te intorci la serviciu... Ce nasol ca te tin atata in spital! Dar nu mai e asa de mult !

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput