Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
mommy_to_be spune:
Hello burtici!!!
Eu... Still busy... Am apucat sa imi introduc si eu contactele pe Yahoo. E tare bine ca avem "baza asta de date". Felicitari tutror burticilor care s-au intors cu vesti bune de la eco
Avem la fetite... se va rozuli de tot listuta noastra![]()
Marylenac, Doamne... ce nebunie..
sper sa treci cat mai bine peste restul saptamanilor de sarcina ramase. Multa sanatate iti doresc!
Tatiana, ma bucur muuuult cand citesc cate un mesaj de-al tau.
pentru fetita sanatoasa si zglobie la mami in burtica. Sa va ajute DD sa ajungeti cat mai aproape de 40 de saptamani.
Fetelor am si eu o maaaare rugaminte la voi. Spuneti-mi unde pot sa gasesc colanti negri de bumbac, dar care sa fie pe marimi, caci marimea "universala" e minuscula, si nu ma incape cu siguranta. Eu mi-am luat o pereche de la Kiabi, dar s-au uzat si cand am fost sa-mi mai iau vreo 2 perechi, nu am mai gasit decat gri... iar gri-ul imi scoate in evidenta toate minunatiile de sunculite depuse. Va rog muuuuuult de tot, daca stiti unde pot gasi, spuneti-mi si mie, ca sa nu umblu in curu' gol....
Va pup burticute!!! Sper ca urmatorul post sa fie mai detaliat...ma intorc la munci
Mira
fericita 25+cu
Maya Alesandra
minunea mea
aleesicoo spune:

mommy, sa ai spor la treaba
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
pisi-pis spune:
Dumnezeule, cate pagini ati scris deja, o sa imi ia ceva sa ma tin dupa voi
.
Ce ma bucur, cate fetite sunt pe aici!!!
Inca ma minunez de preturile pentru ecografii, e vorba de cele 3D? Aici cele la stat, nu numai ca sunt gratis, dar gravidele sunt scutite de taxe la orice prestatie medicala. E drept ca ecografiile nu sunt 3D, si nici nu pleci cu videoul acasa, dar important e ca fac masuratorile cu constinciozitate, am stat in cabinet vreo 45 de minute, si sunt in general foarte draguti. In schimb o sa trebuiasca sa lucrez pana la sfarsitul sarcinii, in cazul in care o sa fie totul bine din punct de vedere medical, iar post-natalul de numai de maxim 5 luni
.
Ioana, multumesc pentru ponturile cu caruciorul, chiar ma gandeam ca nu stiu ce sa aleg, pentru ca e primul bebe. Tu cu gemeni chiar ai multa experienta.
In rest de roti ce ziceti, cum e bine sa fie? Aici trotuarele au piatra cubica, si ma gandeam initial la un carucior cu roti mari sa mai amortizeze, dar ma gandesc ca nu sunt chiar comode.
JulyMorning, am vazut mamici cu cu bebei de varste diferite in 2 carucioare (diferite), legate intre ca cele pentru gemeni. Nu reusesti sa gasesti ceva de genul asta?
Tatyana ma bucur mult ca esti bine, si nu iti face griji, o sa ajungeti cu siguranta la termen!
Nicoleta, da, teoretic ar putea iesi cu trusoul adus de nasa, dar eu am primit instructiuni clare cu ce sa aduc in prima zi la maternitate (ca il imbraca acolo inainte de a se dezmetici mama) si alt bagaj adus in al doilea zi.
marylenac, imi pare tare rau, dar ai sa vezi ca o sa fie totul bine! 
22+ cu 
r_ocsy spune:
Marylenac : cam multe medicamente intr-adevar, iar cel mai neplacut cred ca este Gynipralul ca da tahicardie si palpitatii ... stiu ca iau si eu porcaria aia de tableta , desi doar cate o jumatate de 3 ori pe zi si tot imi tremura mainile !
Murica : foarte frumos ca te duci la biserica, bravo tie ! Eu una, in rarele momente cand ma duc la biserica , imi place sa nu vad picior de om sau popa pe acolo, sa fiu doar eu si D-zeu ... pe intermediari, adica popi, nu pot sa ii sufar ... acum sa nu aruncati cu rosii in mine ![]()
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisi-pis Dumnezeule, cate pagini ati scris deja, o sa imi ia ceva sa ma tin dupa voi Ce ma bucur, cate fetite sunt pe aici!!! Inca ma minunez de preturile pentru ecografii, e vorba de cele 3D? Aici cele la stat, nu numai ca sunt gratis, dar gravidele sunt scutite de taxe la orice prestatie medicala. E drept ca ecografiile nu sunt 3D, si nici nu pleci cu videoul acasa, dar important e ca fac masuratorile cu constinciozitate, am stat in cabinet vreo 45 de minute, si sunt in general foarte draguti. In schimb o sa trebuiasca sa lucrez pana la sfarsitul sarcinii, in cazul in care o sa fie totul bine din punct de vedere medical, iar post-natalul de numai de maxim 5 luni . 22+ cu ![]() |
Pisi_pis, e vorba de ecografiile 4D chiar
La voi doar 5 luni poti sa stai acasa dupa ce nasti?

Cristina, fericita
22+ cu
Patricia
mamanati spune:
Buna,
Ieri am bantuit pe net pana la 2 noaptea in cautarea unui carut potrivit. Am si gasit unul, dar parca imi pare prea devreme sa comand.
Tatiana, felicitari pentru bebelina sanatoasa, sa stea pana la termen!
Nico, recuperare rapida mamei tale, si mama si-a rupt mana anul asta, tot stanga.
Marilena, pai cati ani are Matei ca-l iei in brate cu 17 kg?! Cami are 13 kg, la 3,5 ani. Ne dragalasim asezate pe pat si ea in brate la mine, in brate o iau doar atunci cand o scot din cada. In rest, o mai ridic, dar pentru ca parca sunt Ok, si deobicei duc sarcina pana la 42 sa. Cred ca de la 39 saptamani, o car nonstop pe Cami in brate!
Ai multa grija de tine! La picior de la ce s-au spart vasele, de la greutate?!
Pisi_pis, eram incantata de rotile mari ale carutului, avea 3, si pe drumurile de care vb tu un carut cu asa roti va fi perfect. O sa-ti fie f greu cu unul cu roti mici de plastic.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
22+
rosanne spune:
BUna burtici
Eu ma uit la un film pe HBO, dar am citit ce ati scris pe aici...
Marilena, si eu iau euthirox si atunci cand am avut contractii mi-am cumparat din proprie initiativa gynipral, dar nu am luat. Am citit prospectul si este interzis in cazul afectiunilor tiroidiene. Da palpitatii si la paciente eutiroidiene....dar la noi!!! Ginecoloaga mea mi-a interzis sa iau, din cauza asta.
Eu te sfatuiesc sa mai ceri parerea si endocrinologului care te supravegheaza
Roxy
28+ cu
Diana
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
murica spune:
Fetele, va pun si eu link-ul de unde am cumparat pentru puiutza mea carutul http://cgi.ebay.fr/POUSSETTE-KING-4-en-1-siege-auto-CHANCELIERE-inclus_W0QQitemZ220511612681QQcmdZViewItemQQptZFR_YO_Bebe_Promenade_Poussettes?hash=item3357842f09
Va spun ca e super frumos, de calitate nemteasca, ce mai, merge aproape singur cu rotile mari, fasul e foarte rezistent si gros, landoul se poate lua in mana ca un cosulet, scoica e super, doar ca noi am luat deja si scaunel pt masina, deci o vom folosi mai putin, doar ca e putin grelut, pe mine nu ma deranjeaza, dar poate fi un criteriu pentru voi. L-au vazut si alte persoane la noi si au spus ca e super. Intrati pe magazinul lor si vedeti si alte modele. Fac si livrari pe RO. Oricum concureaza cu toate carucioarele de 600 de euro sau mai mult, iar pretul mi s-a parut perfect.
Murica 28+ si
Evelyne-Maria