Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
marylenac spune:
Buna tuturor,
Ma bucur sa citesc ca mamicile si bbii sunt bine sanatosi...
Eu am fost ieri la medicul ginecolog, la controlul de rutina, m-a vazut si pe masa si se pare ca am colul cam scurt, drept pt care de azi am inceput sa iau Gynipral, capsule si am interdictie la orice fel de efort daca vreau sa ajung pana la 40 de saptamani cu bine. Ce voi face cu Matei, ca eu il ridic la baie (de nevoie) si ca sa il iubesc, sa ne luam in brate (de prea mult drag)...iar el are vreo 17 kg. 
Si colac peste pupaza, desi mi-au aparut la prima sarcina (in ultima perioada cand ma ingrasasem ffff tare), acum mi s-au spart niste vase de sange la piciorul drept pe la glezna si arat horror...Doctorita s-a speriat...Mi s-au umflat niste vene, sunt vase de sange sparte si se pare ca se agraveaza. Si de data asta , pana acum (la 25 saptamani) nu am luat decat vreo 5 kg. mi-e groaza cum voi fi pana la sfarsitul sarcinii pt ca greul de-abia de acum incolo urmeaza. Inutil sa spun ca ma si doare zona, ca nu mai pot sta fff mult in picioare... Mi-a dat dr si medicamente pt circulatia periferica si un gel cu care sa dau acolo, local...ooooofffffffffffff, sa port ciorapi medicinali, sa nu mai mananc sarat...sa stau cu piciorul respectiv intins si pe un plan mai ridicat decat restul corpului.Voua vi s-a intamplat ceva asemanator?
murica spune:
Bun gasit domnitele
Citesc zilnic, mai rarut cu scrisul, pentru ca nu am prea multe de completat. Noi am fost pe 10 la echo de 28 de saptamani pentru ca ne ramasese datoare bebitza sa ne arate fatzuca. De data asta a stat cu bolfutzele la noi, am vazut o minune in 4D care seamana cu tati, are obrajori proeminenti, nasuc carn si gurita buzata. Molfaia lichid si statea putin incruntata cu un piciorus fix ridicat in frunte. In rest e slabutica, doar 1076 de grame (ideal ar fi fost 1200 g) si vreo 35 cm (cred ca e mofturoasa la mancare precum mami
) In rest, bineinteles au inceput arsurile si am trecut iar pe tratament cu Ranitidina, doar luna a 6-a am avut si eu liniste. De asemenea am inceput si cu Magne B6 din cauza de carcei. Colul lung si inchis. Cam asta e.
Eu sunt o persoana activa de felul meu, nu pot sta in casa ca ma ia durerea de cap si cum prenatalul meu trebuie sa inceapa pe 22 martie, eu am cerut prelungire, adica sa merg la serviciu pana pe 16 aprilie. Sper sa pot deoarece munca mea nu e super stresanta, e adevarat ca stau vreo 8 ore la birou, dar acasa m-as gandi doar la nastere si as lua-o razna. Mai ales ca deocamdata doctorita mea nici nu vrea sa auda de cezariana, mi-a spus ca fetita e mica, imi va face la 8 luni morfofetala 3 si va masura bazinul si pelvisul sa vada daca trece cu bine pe acolo micutza si cu peridurala si cu aparatura din ziua de azi se naste fara dureri in conditii normale
. Mi-e teama de mor. Oricum, micutza deocamdata nu da semne ca ar vrea sa stea cu capul in jos. Mai vedem.
Va felicit pe toate pentru vestile bune, va doresc multa sanatate, putere si rabdare si mai vorbim.
Pupici de la noi
Murica 28+ si
Evelyne-Maria
Crissy_C spune:
Of, Marylena, saracuta de tine, prin cate treci.
Dar cat are colul?
Vezi cu ridicatul, ai mare grija, sa te ajute cineva cu Matei, asta e, decat sa pui sarcina in pericol...
Stai cumintica si vor trecele ele si astea 3 luni pe care le mai ai inainte 
Cristina, fericita
22+ cu
Patricia
marylenac spune:
Pai....scrie pe hartiuta..."col scurt, lungime aprox. 3 cm". Am vazut ca scria undeva pe aici care sunt limitele normale, trebuie sa recitesc din urma...
Mami de Matei nazdravan
marylenac spune:
Ah.. uitasem ... pana acum umblam cu medicamentele in geanta, le tineam intr-un portofel special. De acum nu mai tine, deja sunt cu punga de medicamente dupa mine...(am ajuns ca babutele alea....). Pt ca in afara de ce am scris mai sus, eu mai iau medicamente si pt toxoplasmoza (e drept, nu continuu, dar la anumite intervale) si iau si pt hipotiroidism...cate o pastiluta in fiecare zi (pe astea le iau for ever). Deci trebuie sa ma orientez catre o poseta mai incapatoare....![]()
Mami de Matei nazdravan
murica spune:
Apropos fetele, voi ati fost cu bebicii la biserica? Eu am fost de 2 ori, cam o data pe luna, si m-am impartasit. Sper sa pot continua. Nu trebuie sa postiti, doar vinerea sa nu mancati de dulce si sa va spovediti, iar duminica puteti lua impartasanie. Luati pentru bebe, nu pentru voi
, asa mi-a spus preotul.
Murica 28+ si
Evelyne-Maria
aleesicoo spune:
hehehe Bubu conform babelor ramane copilul cu buricul netaiat![]()
mie mi au facut capul patratica cu 1000000 de obiceiuri
dar le-am pus elegant la punct, pana la urma consider ca noi stim ce e mai bine pt copii nostrii nu?
in strainatate nu cred ca se tin de aceste superstitii
am permisiunea fetelor sa iau si celelalte nr de tel?
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
aleesicoo spune:
ai facut un lucru f bun

sper si eu sa pot tine in spat mare post, sa ne protejeze cristoselul
si sa fim sanatoase![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui murica Apropos fetele, voi ati fost cu bebicii la biserica? Eu am fost de 2 ori, cam o data pe luna, si m-am impartasit. Sper sa pot continua. Nu trebuie sa postiti, doar vinerea sa nu mancati de dulce si sa va spovediti, iar duminica puteti lua impartasanie. Luati pentru bebe, nu pentru voi Murica 28+ si Evelyne-Maria |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt ma
NicoletaB spune:
Marylenac- aveti grija de voi!
Ale- din moment ce sunt puse acolo, din partea mea le poti lua (pe al meu- eu cel putin d-aia l-am pus acolo!)
Azi aterizeaza sotu'?
20+ 
aleesicoo spune:
nico, maine dupa amiaza la 5 fara 20

parca si vad linia fierbinte in apropierea nasterilor![]()
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma