Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Am revenit

Cristina_26, eu am spital platitor SUUB.....am cautat zilele astea informatii despre cei 15%....si am ajuns la concluzia ca exista contract colectiv de munca la nivel de ramura sanitara, care nu cuprinde si acel articol ci doar cel cu un salariu primit la nastere. Daca spitalul nu a semnat acel contract ramane valabil CCMN. Acum ramane sa aflu care contract e valabil.

Nana bine ai venit acasa.....chiar ne-ai speriat. Frumos culcus pt Adelina....sa stea cuminte pana la 40 de saptamani in burtica

Crissy eu stiu ca nasterea normala este declansata de hormoni care determina contractiile uterine si in acelasi timp incepe sa se secrete laptele....in cazut cezarienei corpul este luat prin surprindere, nepregatit si reactioneaza mai greu. Din cauza asta laptale apare mai tarziu....acum binenteles ca exista si exceptii si intr-un caz si in celalalt...

Felicitari tuturor care au fost la echo si au aflat ce carucior au

Roxy 28+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Fetelor, pot primi si eu parola de la contul comun?javascript:insertsmilie('')

Mami de Matei nazdravan si 25 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana - ti-a recoltat sange de 3 ori?

Eu acu' hat ani, cand am facut testul, m-a pus sa beau o chestie scarboasa si parca am asteptat 1-1,5 ore pana mi-a recoltat sange si aia a fost valoarea? sau e neuronu' defect?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Am facut curatenie in debara si acum stau in pat ca ma dor un pic toate cele.

JulyMorning eu vreau sa ma duc la Baby Expo sa investighez variantele de platforme pe care le gasesc pe acolo, daca o sa gasesc (la ultimul Kidex, am vazut o singura platforma si nu mai stiu la ce firma era). Ideal ar fi, zic eu, sa ma car cu caruciorul pana acolo sa fac o proba ca sa fiu sigura ca se potriveste cu caruciorul si ca incape/sta Tudor, dar...sa vedem la care editie de Baby Expo/Kidex imi iese smecheria asta. Cum e platforma a treia am vazut eu la mamica de care iti povesteam. Dar pe bebe mai marisor nu l-am vazut cum sta ca erau parcati langa locul de joaca.
Ioana (Arturicii) pai tocmai ca nu ma pot baza intotdeauna pe trici, vreau sa iau si platforma. Iar cand iesim cu trici, o sa o car pe bebelina in wrap (sper sa ii placa si sa stea). Intelegi cam care e "strategia" mea?
Cu humusul inca nu am rezolvat-o. Il astept pe sotzulache sa aterizeze acasa din clipa in clipa.
Nana bine ca ai trecut cu bine peste toate si Doamne Ajuta sa stea bebelina la caldurica pana la 42 de saptamani. Sa ai grija de tine!
Aaaaaa, am vazut cosuletul. Super super dragut si dulce!!!!

Fug pana nu imi intoarce piciul casa cu in sus

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 25+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Vazut si admirat burtici: Laura,Rocsy,Madutza, Nana, Anca-16, Corinasmile,Moni_or, Nati,Cris_09, Anamariam, Mira,Alesico si sorry pt restul pe care nu v-am mentionat. Le-am vizualizat pe toate, dar burticile m-au impresionat mai mult!

Si sa nu uit m-a impresionat bluza cea mov a Nanei cu vedere la viitoarea sursa de hrana a lu' Iubirici!

20+

Mergi la inceput

Pe unde sunt: Sabina, Laura, Moni_or, Madamar, Vivela, softurela? Pe unde umblati fetelor?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Fetele, va pe toate la grup, sa nu cumva sa uit pe cineva!

Mira, de la Texas Company - Bebe Design e www.patutbebe.ro/cos-rachita.php" target="_blank">culcusul lui iubirici , dar nu de pe net, ci din Galeriile Real din Oradea. La acelasi pret ca pe net, 350 lei.

Tatyana, mi s-a spus ca la 26 de saptamani e prea tarziu pentru cerclaj, ca daca se declanseaza travaliu prematur, Doamne fereste, nu mai are nicio eficienta. Deci pat si tratament...

Nico, mie mi-au luat proba de control (a jeunne) pe urma am baut glucoza (mie mi-a placut si nu mi-a fost greata). La o ora mi-au luat sange, apoi la doua si la trei, in total 4 intepaturi. N-am avut absolut nimic, greata deloc pana dupa ultima recoltare, cand am si plecat. Pe urma caldura, transpiratie, tremur, dezorientare, tot ce vrei! Dar cu fiecare gura de mancare imi era mai bine.

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Pai bine mai Nicoleta, "balonul" meu nu l-ai vazut??? Si nu am mai pus poze de 2 saptamani...acum e si mai mare Sper sa nu depaseasca BBlina 4 kg.

Intr-o dimineata trebuia sa ma trezesc sa fac pachetul pt sot si abia am reusit...asa ca l-am intrebat daca o sa se treazeasca el la BBlina, s-o puna la san si eu sa dorm in continuare ....Totusi cred ca nu se poate

Toleranta la glucoza eu nu am mai facut-o...doctoritza mi-a zis ca nu e cazul daca am glicemia normala si nu am antecedente de DZ in familia...

Se baga cineva la facut capitol nou, sau fac eu?

Roxy 28+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Alina asa am sa fac si eu, la Baby Expo sigur ajung, ca doar stau in cartier, merg pe jos. Mi-am si facut planul de bataie, ma voi duce cel putin la standul Inglesina pentru ca ei comercializeaza si Litaf-ul si sper sa vina cu platformele astea sa le probez si eu. La Kidex n-am fost niciodata si nu stiu daca voi ajunge... da' creste copilu' si poate ajung si pe acolo. Sper doar sa mai fie si altii care comercializeaza chestii d-asta, eu nu-mi amintesc sa fi vazut, dar nici n-am fost atenta la asa ceva. Asa ca daca nu ai cum sa ajungi sau ai nevoie de ceva, ma anunti :)
Si m-am mai gandit la o chestie. Cum carutul actual ii va reveni bebelinei mici, ma gandesc sa iau pt Maia un carut sport, usor, pentru cand ies cu ajutoare (soatza, respectiv). As vrea sa il iau pana in primavara, cand incepe sa se mai indrepte vremea, ca sa fac trecerea Maiei pe noul carut treptat, sa nu se simta data la o parte sau sa aiba impresia ca noua bebelina i-a luat "locul". La capitolul asta n-am studiat deloc piata, dar stiu ca sunt o gramada de modele, care mai decare mai misto.

Arturici, chiar nu cred ca ar fi prea functionala ideea cu lasatul carutului la parter pentru ca mai e problema cu coboratul... ca sa nu mai zic ca sotul cred ca ma trimite la reciclare daca ii spun de lasat ceva pe holul blocului... a ramas traumatizat, saracul

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Am primit parolelele, multumesc mult si deja am inceput sa citesc din multimea de informatii interesante. Si uitandu-ma la documentul cu recomandari pentru gravidutze, am inceput sa citesc meniurile, miaaam, si mi-am adus aminte de vechile dubii. De exemplu voi mancati maioneza, sau ton din conserva?

22+ cu

Mergi la inceput