Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tatyana, felicitari pentru bebelina!!! trebuie sa tina pan ala termen, nu? Doar ce nu face o mamica pentru ca bebe al ei sa fie bine?

Ale, stiu ca lcurezi la Sf Ioan..Eu acum sunt in CIC deci nu mai primesc bani de la ei...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 26+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:

Sunt pe chirurgie vasculara, dar nu la Sf Ioan; de acolo imi iau doar salariu, sunt la Sp Militar..

Suna frumos, dar e diferit de cardiologie, nu? sau sunt aceeasi mancare de varza?

Eu visez sa-mi faca mama lucrusoare, dar intai sa-si repare mana stanga ca o are rupta. A rupt-o bine: incheietura si vreo 3 degete

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la noi!

Multumim frumos de felicitari!
Pisi, felicitari si tie pt rezultatele bune de la eco.
Tatyana, ce ma bucur ca sunteti bine . Sa o tineti tot asa cat mai mult, pana spre 40s!!

Cristina, da, ma batea un gand serios sa incerc sa nasc natural de data asta. Pentru ca la prima sarcina am facut cezariana cam degeaba, doar pt ca medicul meu m-a speriat aiurea in tramvai si am avut si niste probleme cu sarcina, dar care n-ar fi interferat cu o nastere naturala. Si am reusit sa ma sperii atat de tare, incat cezariana programata a scris pe mine. Si intre timp am ajuns sa regret... pentru ca nu mi-am vazut copilul din prima clipa (am avut anestezie generala), pentru ca n-am simtit nicio legatura "instantanee" cu copilul meu, pentru ca n-am avut lapte decat dupa 3 zile si inca niste motive in genul acesta... Este parerea mea strict personala, nu vreau sa credeti ca propavaduiesc pe aici ...
Dar se pare ca nu o sa-mi reuseasca nici de data asta.... trebuie sa ma consolez.

Alina, asa si eu... sper ca acum la al doilea copil sa fi invatat din greseli, sunt mult mai documentata si am niste idei in plus cam de unde si in ce fel sa abordez problema alaptatului. Sper sa-mi iasa.

Nati, ma bucur ca ti-a placut site-ul :)

Am si eu 2 probleme, in special pt fetele cu bebei mici acasa:
1. Ati anuntat la serviciu ca sunteti insarcinate si o sa treceti din CIC in CIC?? Eu n-am anuntat inca ..... pot avea probleme din cauza asta??
2. Am o reala problema in a-mi inchipui cum voi iesi eu din apartamentul nostru de la etajul 2 cu doi copii mici, singura. Fi'mea nu este suficient de mare sa mearga singura pe picioarele ei peste tot, daca ii dau drumul o ia in toate partile si trasa de mana nu merge. Deci clar ii trebuie si ei inca un mijloc de locomotie cu care sa ajunga pana in parc, unde poate zburda. In acest caz, sigur nu pot iesi cu un carut pt bebe si vreo tricicleta pt Maia. Sa iau bebelina in wrap/sling... merge pe perioade scurte, ca e vara si ne vom coace amandoua..... Singura varianta cat de cat plauzibila pe care am gasit-o este un carut de gemeni sau unul tandem (un scaun este pt copilul mai mare si unul pt bebe, adica doar unul se lasa la orizontala). Dezavantajul: sunt mari si grele si nu stiu cum il voi cara pe scari, si cu copii in el.
Voi aveti vreo idee???

Fug pe la bubulina sa vad ce mai face, ca alearga potaia si o terorizeaza

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nicoleta, insanatosire grabnica mamei tale. teoretic sunt diferite chir vasc de cea cardiaca, dar unde sunt eu prea conteaza , dac si cardiaca si vasculara..

July, eu am avut prezentatie pelviana , plus ca mi s-au rupt membranele la 37 de sapt si nu stia dr din ce cauza , asa ca CEZARIANA a scris pe mine( eu am avut rahianestezie, l-am vazut pe pui din primul moment, l-am si pupicit vreo 2 min vroiam sa nu mi-l mai ia), desi pana la 33 de sapt am fost convinsa ca voi naste vaginal cu epidurala. Partea cu lacatia am patit-o si eu, abia dupa 2 zile mi-a venit , dar mi-au dat ceai de chimen si anason a doua zi dupa operatie , iar cand mi-a venit laptele am avut suficient.

Nici eu nu am anuntat la serviciu ca sunt insarcinata.. vor afla cand ma voi duce sa duc actele in mai pentru intrarea din CIC 1 in CIC2... Cat despre iesitul cu bebei afara, eu nu ma voi incumeta decat pe distante mici. Am vazut niste carucioare interesante , in fata il pui pe bebe mic, iar in spate, il poti pune pe cel mare, se ataseaza cumva o remorca la caruciorul lui bebe mic .am sa caut un site sa vad daca gasesc..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 26+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Neata burtici

JulyMorning si eu am o oaresce problema cu iesitul cu doi copii afara. Eu am identificat doua situatii si doua solutii:
1. ies cu bebelina in wrap si cu Tudor in tricicleta - asta cand o sa vrea el musai cu tricicleta
2. ies cu bebelina in carucior si cu Tudor pe jos, caz in care cred ca o sa imi cumpar o platforma pentru copilul mare care se ataseaza la carucior. Eu am vazut de cumparat doar platforma pe care copilul sa stea in picioare. In parc insa am vazut o mamica cu un bebe mic in carucior si cu inca un bebe de vreun an si un pic si care avea la carucior atasata o platforma pe care copilul putea sa stea si in picioare si in fundulet (avea cumva doua trepte asa) - dar platforma din asta n-am vazut de cumparat (e adevarat ca nici nu am cautat in mod special).
Mai vezi vreo situatie la care ar trebui sa ne gandim? Ca nici eu nu o sa ma incumet sa ies cu Tudor in trici si cu bebelina in carucior ca n-am nici o siguranta ca o sa stea cu trici pe langa mine, plus ca drumul pana la parc sau pana la locul de joaca este...cand pe trotuar...cand pe strada ...si tot asa, si mi-e frica.

Edit: uite cam www.aukro.ro/item917509041-jane-platforma-carucior-surfer-board.html#gallery" target="_blank">asa arata platforma

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 25+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna dimineata la toate fetele!
...intai am citit din urma

JulyMorning si Pisi-pis felicitari pt. bebeline

Tatyana ma bucur din suflet ca sunteti bine si sa ne tii la curent. Doamne-ajuta sa ajungeti la termen!

JulyMorning merci mult pentru amabilitatea ta . Sigur ca as vrea. Uite aici carutul (ma intereseaza doar culoarea H 63 albastru jeans cu portocaliu)

http://www.universultau.ro/products/549

Ruxi 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

In legatura cu superstitia de a nu cumpara nimic inainte de a se naste, cu ce il imbraci cand iesi din spital?
si in ce il culci cand ajungi acasa ?
cumpara tatal de toate pana esti in spital?
valeuuu cine stie ce ar cumpara al meu!

sau cum ar trebui sa se procedeze conform babelor?

Ruxi 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna dimineata burtici!

Multe felicitari si pupici la bebeline pentru Pisi_pis si July! July, legat de nasterea naturala si lactatia, sa stii ca am o pritena care a nascut natural la 40 de saptamani si tot n-a avut lapte in primele 3 zile, deloc deloc, a venit dupa aia. Iar sora mea, pe de alta parte, a nascut prin cezariana si i-a venit colostrul-putin, e drept - de a doua zi... Deci nu e neaparat cezariana de vina, lasa ca e mai sigur sa faci si a doua oara tot operatie, decat sa risti vreo ruptura, Doamne fereste!

Maribel, felicitari pentru rezultatul bun de la eco. Vezi ca pe prima pagina gasesti un link catre un site cu masuratorile din fiecare trimestru, si asa iti dai seama daca bebelina e in grafic cu toate cele. Placenta de grad 1 e ok!

Tatyana, ma bucur tare ca esti bine, cum a fost cerclajul, se face cu anestezie? Sarcina usoara si la termen!

Alesicoo, cum sa ma deranjeze ca mi-ai luat nr de telefon, chiar multumesc pentru incredere Oricum, eu o sa iau toata lista de contacte, ca doar de-aia ni le trecem acolo

Mai fetelor, legat de pantofii de nunta decupati in spate: pai eu m-am maritat vara, am avut sandale, doua baretute si gata, in rest piciorul liber, deci ce sa mai zic [rad]

Merg si eu azi la controlul de rutina la medicul meu, abia astept, poate imi face si eco

burticile

Cristina, fericita 22+ cu Patricia

Mergi la inceput

Bubu-teoretic copilul ar iesi in trusoul adus de nasa la iesirea din spital. Asa a fost cand m-au scos pe mine/sora-mea. Acum depinde iar de traditii/nasi si de cevreti voi.
Eu nici nasii nu-i am confirmati!

20+

Mergi la inceput

Am postat de 2 ori!
Crissy- deci tu si pe fata si pe dos? Nebunatico! Noi deh, decupaturi nu am avut decat la spate!
20+

Mergi la inceput