Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata'!
Marybell- ma bucur pt vestile bune de la eco!
July- bravos pt fetita1 Poate al 3-lea iese cu cuc!

Scump, domne', scump (ecografia), dincolo era mai ieftin!
http://www.bambinoworld.eu/en/3-wheeler-pram-carry-cot-brown.html super pret, pe asta il gasisem in Romania la vreo 1.100 Ron. Super site. Am ochit si pe cel recomandat de Sabina un carut misto la vreo 150 euro. Cand ma decid cer ajutor!

20+

Mergi la inceput

pisi-pis- urmaream o data un documentar cu perioada de gestatie la diverse mamifere: elefant, om, caine, pisica etc.
Cel mai mult m-a impresionat elefantoaica- gravida aproape 2 ani si cateii care se nasc in 9 saptamani (daca nu vorbesc prostii!)

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Mi-am lasat si eu nr de telefon, pe mailul comun; Nicoleta l-am luat si eu pe-al tau, incaz de ceva.

Pisi, felicitari pentru [ fetita]..

July, felicitari pentru Vrei sa nasti natural?? Eu nu m-am gandit o clipa la nasterea vaginala, dar oricum iese din calcul; ca si la tine peretele uterului e subtire in zona cicatricii...Mie mi-a zis dr sa ma feresc sa am contractii ...

Eu i-am mai cumparat cate ceva si lui bebe din burtica...hainute cateva, mai vreau sa cumpar inca o aparatoare pt patut plus inca un set de lenjerie pt patut..parca nu ma simt eu bine sa nu stiu ca nu am cumparat si pt el..la Mihaita am fost atat de incantata de fiecare lucrusor pe care i-l cumparam!...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 26+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neataaaa si o la toata lumea

Maribell: felicitari pt rezultatele bune de la eco si ai grija de tine cu raceala aia.
Pisi-pis, Julymorning: felicitari pentru eco ok. O sarcina usoara si in continuare.
Eu am noroc ca in asigurarea medicala de la munca intra si mare parte din analizele medicale precum si patru ecografii: ca atare morfo a fost moca si mai am dreptul la inca una. Pana acum nu am platit nimic pentru analize.
Oricum sunt o gramada de cheltuieli. Se pare ca a face un bebeu e un lux in zilele noastre. si guvernantii nu ne fac viata mai usoara.
Noi azi plecam la Bv si de acolo la Izvoare pentru un weekend de relaxare. Eu inca sunt pe program de 8 ore dar sa vad cat ma mai tine.
pe toata lumea.

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Cristina- o sa-l iau si eu pe al tau ca sa stiu cine ma suna! Oricum trebuie sa ne cuplam astfel incat sa tinem legatura fete care nastem in luni diferite sau la distante mai mari, ca daca ne nimerim 2 in aceeasi perioada, o sa aplelam la forward, daca avem cui!

Patut, mi-a promis o ruda ca-mi da, pana nu vad exact cum arata, nu ma bag la cumparaturi pe acest domeniu. Lenjeria si aparatori am zis ca o bag pe mama la inaintare. Eu am masina de cusut electrica, iar ea stie sa coasa!

La carucior, cred ca o sa apelez la unul din site-urile din afara.

Tu pe ce specialitate esti la Sf. Ioan?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna burtici

ieri am facut 25s si fetita are 700g e sanatoasa si zvapaiata...speram ca cei 2cm se col cusut sa tina pana aproape de termen

n-am apucat sa citesc din urma da am tot timpul din lume
burticile
sa se nasca sanatoasa la termen

25s+ Emma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cristina- o sa-l iau si eu pe al tau ca sa stiu cine ma suna! Oricum trebuie sa ne cuplam astfel incat sa tinem legatura fete care nastem in luni diferite sau la distante mai mari, ca daca ne nimerim 2 in aceeasi perioada, o sa aplelam la forward, daca avem cui!

Patut, mi-a promis o ruda ca-mi da, pana nu vad exact cum arata, nu ma bag la cumparaturi pe acest domeniu. Lenjeria si aparatori am zis ca o bag pe mama la inaintare. Eu am masina de cusut electrica, iar ea stie sa coasa!

La carucior, cred ca o sa apelez la unul din site-urile din afara.

Tu pe ce specialitate esti la Sf. Ioan?

20+

Nicoleta si la noi stie socra-mea sa lucreze la masina la cusut( a si fost diresctoare la o inteperindere mare), dar acu nu stiu daca e vorba ca nu mai are chef sau pur si simplu nuvrea sa ne faca nimic la masina...

Sunt pe chirurgie vasculara, dar nu la Sf Ioan; de acolo imi iau doar salariu, sunt la Sp Militar..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 26+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata burtici !
TatyAna : sa dea dumnezeu sa o ti tot asa, iti tinem pumnii si sa ne auzim de acum incolo numai cu vesti dintr-astea bune A da, si poate nu ar strica sa iti lasi si tu nr de tel pe mail-ul comun !
Bia :drum bun si relaxare placuta

In rest nu am nimic de raportat. Va doresc o zi minunata tuturor !

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata dragele mele
Cristina_26, eu lucrez la sf.ioan si sa vedem cum vom lua salariile luna aceasta ca nici nu s-au calculat, inca nu stiu cum sa le calculeze dupa noua metodologie

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

[quote]citat din mesajul lui olivia_popa

,am cumparat un balansoar :reclama ilegala - considera acesta un avertismentproducts/health-safety/Swings-and-more/Aquarium-Take-a-Long-Swing-LBM7158333/,nu va spun ca la noi e peste 450RON. plus haniute si plus:reclama ilegala - considera acesta un avertismentproducts/health-safety/traveling/Bundle-Me-LBM710176/ ca la noi nu am gasit si mi-a fost recomandat.
nu va zic de calitate. si ne miram de ce ne merge prost in ROmania...pai uite de ce,ca ajungems a comandam din strainate ca de la noi din tara nu ne eprmitem..hahaha

Olivia,

Cam in cat timp iti soseste comanda? Si care este costul de livrare / comanda? Sa ne povestesti si noua cum este balansoarul. M-ar interesa si pe mine asa ceva. M-am tot uitat pe site-uri dupa asa ceva si asta pare OK ca pret. Celalalt produs (cel gen cosulet) la ce anume se foloseste?

Diana, 23+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput