Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
JulyMorning spune:
Hello, fetili!
Am venit si io de la eco. Se pare ca mai avem o bebelina cucuiata
. Recunosc ca am un fff miiiiiic regret ca nu e cu cuc, dar e sanatoasa si cu toate cele la locul ei. Are 313 grame, cu o saptamana mai mica decat UM, dar e perfecta in rest. Am si poze si dvd, dar nu imi dau seama inca daca seamana cu sor'sa
.
Sunt amarata doar de un lucru: cicatricea de la cezariana e ffff subtire si se pare ca nu prea sunt sanse sa nasc natural. Dar ramane sa mai vb si cu dr meu.
O sa-mi trec si eu nr de tel la mailul comun, sper sa nu uit.
Nana, ne gandim la voi, sa fiti sanatoase si cat mai repede acasa!
P.S. Bubu, daca ai chef, spune-ne ce carut ai ales, poate gasesc pe site-urile pe care mai bantui si eu. Daca vrei, evident.
Va pup si sa aveti o noapte faina.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
JulyMorning spune:
Da, iar am uitat ceva.
Am gasit si eu aici un site: http://www.bambinoworld.eu/en/
Transportul e fff ieftin, 8.95 euro pt orice ai comanda, chiar si 5 caruturi.. am facut eu simulare de plata ![]()
Si ca tot vorbiti de eco morfo si sunt proaspat venita de la una: achitat 480 de lei 

_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
r_ocsy spune:
Julymorning : felicitari pentru 
Se pare ca nu pot sa intru PM ca sa le citesc, imi da eroare , stie cineva ceva despre asta ?
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
veronicach spune:
olivia_popa ciudat, avand in vedere ca si eu sunt in cluj, socrela nu a spus nimic de taiat parul....din contra a fost f incantata sa vada ca m-am tuns( toata familia prefera parul mai scurt insa eu ma tund la cateva luni/ani cand simt nevoia)
iar legat de achizitionat...sa fie sanatoasa...eu am luat si patut...adevarat este ca inca nu i-am spus
iar stocul de hainute este aproape gata
mie nu mi-a spus decat sa nu ma leg cu ceva in jurul burtii ca se naste copilul cu cordonul infasurat, bla, bla, la care m-am strambat semnificativ dar nu am scapat usor replicandu-mi "este chiar asa de greu sa respecti....."
si bunica sotului si vecina ei mi-au spus sa nu las pe bichonul verisoarei prea aproape dar au trecut peste asta avand in vedere ca mie imi este tare drag si duc lipsa de animale(nu le mai mangai pe cele vagaboande) asa ca dorm cu el in pat cand ne vedem/intalnim pe la tara
26+
Matei ...
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Da, iar am uitat ceva. Am gasit si eu aici un site: http://www.bambinoworld.eu/en/ Transportul e fff ieftin, 8.95 euro pt orice ai comanda, chiar si 5 caruturi.. am facut eu simulare de plata Si ca tot vorbiti de eco morfo si sunt proaspat venita de la una: achitat 480 de lei ![]() ![]() ![]() _ Our future determines our past bobocica Maia(28.08.2008) Poze 20+ |
Super site, si aici am ochit un carut!
Felicitari pentru bebelina sanatoasa! Si a mea e cu o saptamana mai mica.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
22+
arturicii spune:
Hello!
Uau, ce de fetite au aparut pe aici dupa ultimele echo!
Felicitari!
Deci Nana tot nimic, nici o veste. Sper ca e ok.
Noi la baieti nu am cumparat nimic, dar nimic, inainte de nastere; acum avem doar primite 3 body-uri.
A, daca ieri am avut zi de Humus (numai humus am mancat toata ziua...) am am mancat numai si numai piure si salata de legume)...
Sa aveti o seara frumoasa
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 28+
Alinutzaa spune:
Buna seara
Ce de fetiteeeeee la odiseea noastra!!!!
Felicitari fetelor care au venit de la eco. Ma bucur sa aud numai vesti bune. 
Am pus si eu telefonul meu la Contacts in yahoo.
Nana te asteptam cu vesti. Bune bineinteles. 
JulyMorning cu formatoarele poti sa incerci. Nici eu nu m-am indurat sa dau atatia bani pe Niplette. Dar pe astea le-am cumparat imediat, plus ca sunt si doua, deci rezolv amandoi sanii deodata. Acum...om vedea. Macar o sa fiu cu inima impacata ca am incercat-o si pe asta. Sper ca la bebelina sa fie mai usor cu alaptatul. Am si experienta primului copil, o sa apelez in caz de nevoie si la un consilier in alaptat,etc. Ce pot sa zic...Doamne ajuta
Arturicii ce pofta mi-ai facut de humus!!!! Mamaaaaa imi ploua in gura 

Maine trebuie sa ajunga sotzulache oricum printr-un hypermarket sa ii cumpere copilului o cutie de lapte praf si il pun sa vina acasa si cu humus. Neaparaaaaaatttttttt!!!!!
Noi...nici o noutate. Toate bune si frumoase. Saptamana viitoare mergem si noi la eco si abia astept!!!
fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
25+
Handmade by Alina
arturicii spune:
Scuze, Alina, nu am vrut sa produc pofte pe aici;
Mi-am adus aminte. La mine, ptr carucior, e f important sa nu aiba 2 manere ca aici:
http://www.macklems.com/perego-pliko-p3-classico.htm
ci unul singur, ca aici:http://www.macklems.com/perego-aria.htm
ca sa il poti manevra usor si cu o singura mana, la nevoie.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 28+
Alinutzaa spune:
Eeeeee, Ioana, stai linistita. Mie imi place de lesin humus dar nu stiu de ce nu am mai mancat de ceva vreme.
Mai ce as mai trage si eu niste ture de shopping!!!! Dar nu prea am motive din pacate, cu toate ca daca ma strofoc nitel gasesc sigur sigur sigur ![]()
Dar na...eu patut am, saltea de patut am, carucior am cumparat si din ala, hainutele de la Tudor trebuiesc sortate ca sa vad ce tin si ce mai cumpar, cadita pentru baie am si din aia, carusel o sa imi trebuiasca ca Tudor a reusit de l-a rupt pe ala al lui, salteluta de joaca este si din aia. Pfffffff!!!!!!
Am vazut carucioarele postate de tine Ioana(Arturicii). La Chicco asta pe care l-am cumparat eu pentru bebelina, manerele sunt doua (adica asa cum nu iti place tie
), dar am si o bara care leaga cele doua manere si devine o singura bara continua.
Ma gandesc ca sigur exista optiunea asta si la alte carucioare si puteti arunca o intrebare producatorului/distribuitorului/vanzatorului ca poate nu e mentionata la caracteristici.
Ca sa si exemplific, uite o poza cu impricinatul carucior.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
25+
Handmade by Alina
arturicii spune:
ahaaaaa, m-ai luminat, vezi, bine ca am zis![]()
Nu ma gandisem ca ar putea sa existe si o bara de-asta....
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 28+