Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nico m-ai facut sa rad cu lacrimi cu visul tau si cu agentul 007.

Imi dati si mie pls again parola si userul de la contul comun?

Mira spor la munci. Stiu cum e, si eu sunt varza. Chiar imi zicea o partenera azi din BG ca spera sa nu imi iau laptopul cu mine la spital. Normal, ca am sa il iau, sunt dependenta de el, in plus tre sa va scriu voua, asa ca nu se poate fara.

Si mai voiam sa zic ceva, dar neuronii mei o iau razna rau.

Dar totusi o faza haioasa azi, vine o clienta si ne spune, ce credeti ca mi-as pus fetita mea de 6 ani> "Mami te rog, sa nu imi mai faci observatie, ca imi afecteaza imaginea". Foarte amuzanti copiii astia.

Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Nicoleta, he, he, he, ai mare dreptate. Cred ca innebuneam daca trebuia sa astept pana in 2020 . Din fericire e anul asta 2010 .
De fapt acum vad ca eram deja trecuta in listuta, desi cu numele un pic modificat, cred ca am avut orbul gainilor cand am cautat. Asa ca trebuie doar actualizat, ca e .

Dumnezeule, ce preturi se vehiculeaza pentru morfo-fetala. Si nu exista posibilitatea de a o face la stat, gratis sau macar compensat?

Noi am primit acum de la maternitate si listuta pentru bagajel, stiu ca s-a mai vorbit pe aici, dar voi la cate saptamani va apucati efectiv de bagaje?

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Asa e Cusa , nici macar nu merita sa ma mai duc , sa ma stresez si enervez ... pentru ce ? Tocmai mi-a demonstrat de ce este in stare. Fetele vorbesc de acordarea celor 15% ... mie imi vine sa rad ca o sa ii primesc ca si banii pe concediu medical, adica peste cap !!! Va trebui sa ma descurc ca acel salariu minim pe economie pe care mi l-a promis ( daca nu s-a razgandit si in aceasta priviinta )! Am sa o las oricum asa, ca nu vreau sa ma mai enervez mai ales ca nu ne face bine ... dar va veni si dulcele moment in care ii voi spune ce am de spus plus un pa si la revedere !

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Asa e, nu merita sa te stresezi sa iti faci rau!!! Nu ai pt ce, si mai ales acest gen de oameni merita cand le e lumea mai draga sa ii lasi balta si sa pleci!Uff , dar chiar asa sa nu iti plateasca concediul medical, incearca sa faci o reclamatie, sau te gandesti ca nu merita sa iti bati capul si sa faci drumuri aiurea!
Oricum acum imi spun inca un motiv pt care am plecat din Ro, ma gandeam ca poate s-a mai schimbat printre timp dar se pare ca sefii tot patronii aia comunisti au ramas!
Iti doresc multa bafta si te rog sa nu te stresezi ca numai rau iti faci, lasa toate lucrurile acum sa decurga si ai grija de bebelusa ta ca asta e cel mai important in momentul de fata!

Cornelia
25+ cu Emma

Multumesc pentru sustinere , esti tare draguta ! Stiu ca as putea face reclamatie, poate chiar sa il dau in judecata ... dar acum nu merita sa imi fac nervi, ca nu mi-as putea ierta niciodata asta daca s-ar intampla ceva cu sarcina din cauza nervilor... mai bine o las balta si tot anul asta la un moment dat voi spune pa si mosul nu are decat sa ramana singur si nu cum isi planificase ca "prostul" respectiv eu sa munceasca si el sa frece menta pana la pensionare !

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

seara buna de la Cluj
Am pus-o pe socrela la punct azi...imi tine mie teoria chibrutului despre superstitii,ca sa nu cumpar nik pana se naste,ca sa nu ma tund(stie care ceva despre asta),multe frate babismele astea

oricum,despre siteuri,eu nu mai comand nik din Romanica noastra.Sistemul nostru de jegmanit lumea imi face scarba. ca sa nu va zic de relatiile cu clientii care e deplorabil.
eu am cumparat de pe siteul asta nou gasit si recomandat de o prietena de-a mea,produsele sunt trimise din State,dar au si eprsoana de contact in Romania,am cumparat un balansoar :reclama ilegala - considera acesta un avertismentproducts/health-safety/Swings-and-more/Aquarium-Take-a-Long-Swing-LBM7158333/,nu va spun ca la noi e peste 450RON. plus haniute si plus:reclama ilegala - considera acesta un avertismentproducts/health-safety/traveling/Bundle-Me-LBM710176/ ca la noi nu am gasit si mi-a fost recomandat.
nu va zic de calitate. si ne miram de ce ne merge prost in ROmania...pai uite de ce,ca ajungems a comandam din strainate ca de la noi din tara nu ne eprmitem..hahaha

20+

OLIVIA, asta cu tunsu': nu tre sa te tunzi la termen mic, cat se formeaza bb, ca sa nu-i lipseasca din organe sau membre, (Doamne fereste). Mey, da ce au mai inventat babele astea, ce aveau de facut stand pe banca cu seminte-n dinti.
Nu pot vedea babalsoarul.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+

Mergi la inceput

Faza cu agentul 007 si vulturul m-a amuzat teribil
Nicoleta_b : am si eu vise dintr-astea ciudate aproape in fiecare noapte, cu deosebirea ca ma trezesc ca vreau sa le uit si culmea chiar le uit ( neuronul de gravida ma ajuta )
Olivia : nici eu nu am auzit de superstitia cu tunsul ; soacra mea e plina de superstitii care din nefericire i le mai inoculeaza sotului si plesnesc de ciuda cand vad cum pune botul rapid la toate prostiile ... oricum din punctul ei de vedere sunt un specimen ciudat ... cum sa nu cred in asa ceva , ba mai si rad de asa ceva si le mai fac si in ciuda facand ceea ce nu ar trebui sa fac
Maribel , Pis-pis : felicitari pentru

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Olivia- supersitia cu tunsul nu o stiu! Iar cea cu achizitionatul se spune ca nu e bine!. De ce nu e bine nimeni nu stie!

Apropo se supersitii- am mai auzit una tare: cica daca la nunta porti pantofi cu calcaiul decupat, vei fi curva toata viata! Eeee, cum vi se pare! Eu am avut 2 perechi d-aia! Vai de curu' meu!- imi deschid punct de lucru, dupa cum zicea Mira intr-unul din bancuri!
Stati linistite si faceti ce va indeamna inima!

20+

Asta-i tare! Si eu am avut din astea si i-am luat super ieftini ca sa fie doar pentru nunta(nu port pantofi albi)si ce inseamana, ca sunt si din aia ieftina, da?! De pe centura?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

a......si am uitat sa zic ( in legatura cu eco morfo) ca placenta are grad de maturitate 1, dar am auzit-o pe dr cand a spus ca e 0....se poate asa ceva?dar de gradul 1 ce stiti?
ce bine ca mai sunteti pe aici, mai am si eu pe cine sa intreb si de la cine sa invat unele lucruri....ca sunt varza la capitolul asta.
si mai vb
maria24cu antonia

Mergi la inceput

Ana, felicitari pentru fetita!
Maribell, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco!

Incredibil... 100 euro eco!!!!! Aici la cel mai modern centru german de medicina morfo e 23 euro, mai scump de atat n-am auzit.

...Mai nou de la zvapaiata mea: daca mai strig la ea, isi pune indicatorul la buze si zice: Ssssttttt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

hai ca mi-am adus aminte ce mai voiam sa scriu

asta cu tunsul nici eu nu o stiam, si chiar am de gand sa ma tund. asa am facut si la Ale, e mai usor cu parul scurt decat lung cum e al meu acum.

Legat de pantofii de nunta si eu tot decupati i-am avut, tocmai ca sa nu amortesc de tot. Sa ne intelegem, eu sunt din aia scumpa de tot de Bucuresti de centru vis-a-vis de hotel Harriott

Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Eu cred ca am platit 300 de lei pentru morfofetala ... nu mai stiu exact ( neuronii sunt varza ). Da, m-am uitat pe site ... se pare ca unii neuroni mai functioneaza inca

R_ocsy 25 + Ana Sofia

Mergi la inceput