Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

seara buna de la Cluj
Am pus-o pe socrela la punct azi...imi tine mie teoria chibrutului despre superstitii,ca sa nu cumpar nik pana se naste,ca sa nu ma tund(stie care ceva despre asta),multe frate babismele astea

oricum,despre siteuri,eu nu mai comand nik din Romanica noastra.Sistemul nostru de jegmanit lumea imi face scarba. ca sa nu va zic de relatiile cu clientii care e deplorabil.
eu am cumparat de pe siteul asta nou gasit si recomandat de o prietena de-a mea,produsele sunt trimise din State,dar au si eprsoana de contact in Romania,am cumparat un balansoar :reclama ilegala - considera acesta un avertismentproducts/health-safety/Swings-and-more/Aquarium-Take-a-Long-Swing-LBM7158333/,nu va spun ca la noi e peste 450RON. plus haniute si plus:reclama ilegala - considera acesta un avertismentproducts/health-safety/traveling/Bundle-Me-LBM710176/ ca la noi nu am gasit si mi-a fost recomandat.
nu va zic de calitate. si ne miram de ce ne merge prost in ROmania...pai uite de ce,ca ajungems a comandam din strainate ca de la noi din tara nu ne eprmitem..hahaha

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cah cah aici mama viitoarei printese
fete dragi am trecut si eu nr de tel, si mi am permis crissy sa il iau pe al tau in caz ca doamne fereste se intampla ceva sa te anunt, daca te deranjeaza spune-mi si il sterg

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza09

m-am trecut in contact & draft...

Nicoleta... aici vulturul...

23+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Sa inteleg ca v-a placut 007 al meu!

Apropos de vultur, mi-am adus aminte ca aseara imi intrase o pisica neagra cu ochi albastri in bucatarie (stateam la bloc la etaju' 4), bag cainele in bucatarie si las geamu' deschis cu gandul sa sara pisica sus pe pervaz, ca al meu catel nu v-a putea si inchid usa). Ma uit pe geam si vad si pisica si cainele pe tabla/pervazul de la geam. Fug la geam si nu mai vad cainele si doar pisica care se tinea cu o laba de tabla. De oftica ca mi-a murit catelu', iau laba pisicii si o las sa cada. Uitandu-ma cum pica pisica, vad catelu' atarnand de pervazul geamului de la dormitor si fug ingrozita sa ajung in timp util sa trag catelu'. Asa m-am trezit, la gandu' ca-mi pica grasu' de la etajul 4 si ar fi al 2-lea caine care il pierd.
Acu 2 seri am visat ca am iesit noaptea afara si iau si cainele cu mine in spatele curtii. Mi se parea ca auzeam voci, cand colo apare un caine mare negru fioros care se repede la unul din geamuri si spiona. Am vrut sa-l pun pe Ness sa sara pe el, dar mi-am dat seama ca ne-ar face praf pe amandoi. M-am trezit incercand sa tip si nu reuseam!

Numai vise d-astea cu animale negre si fioroase am, iar victimele suntem eu si catelu'.

20+

Mergi la inceput

Olivia- supersitia cu tunsul nu o stiu! Iar cea cu achizitionatul se spune ca nu e bine!. De ce nu e bine nimeni nu stie!

Apropo se supersitii- am mai auzit una tare: cica daca la nunta porti pantofi cu calcaiul decupat, vei fi curva toata viata! Eeee, cum vi se pare! Eu am avut 2 perechi d-aia! Vai de curu' meu!- imi deschid punct de lucru, dupa cum zicea Mira intr-unul din bancuri!
Stati linistite si faceti ce va indeamna inima!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burtici,
Si noi pe aici mai spre seara.
Nico, de dimineata am avut parte de o portie zdravana de ras, impreuna cu mama, a venit sa-si vada nepoata. Asa ca merci de bancuri!
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco: Madutza, Bia
Madutza, insanatosire rapida!
Arturica, ce interesante ganduri au baietii despre Sabina. Eu imi aduc aminte cand era mama insarcinata cu fratele eram de varsta lor, si tot nu intelegeam cum statea bebele in burtic si de nu-l deranja toata mancarea care ii cadea in cap.
Ramona80, asa e , e greu cu astea mici si insarcinate. Si eu mai plang si de mila ei cand o cert sau cand ridic glasul. E mic inca Victor de aia a inceput sa planga. Inainte cand plangeam venea la mine sa ma linisteasca, dar ieri... surpriza... statea pe canapea picior peste picior si nici habar n-avea ca masa plange.
Referitor la nume: Acum vre-o 15 ani verisoara mea a nascut o fetita, pe care a numit-o Loredana(un nume cam neobisnuit pe timpurile alea, si mai ales pentru cei de la tara), bunicul bebelushei a umblat o saptamana cu biletel in buzunar pe care avea trecut numele nepoatei, ca tot nu-l memora.

Lamuriti-ma si pe mine: in Romania la orice clinica o morfo se ridica la $100, sau doar la privat?! La noidoar la clinici private e max.35$ morfo cu tot cu 3D 4D. La clinici de stat cred ca fac si gratis. Pai daca e asa, vorba lui Rocsy, nu toti isi pot permite, chiar daca le pasa!
AM fugit sa fac ceva de papa si mai revin.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna fetelor!
N-am mai intrat de mult timp pe la voi, si din pacate nici n-am avut timp sa va citesc, trebuie sa ma re-actualizez incet incet. Am avut o perioada tare aglomerata la munca, am fost si plecata o perioada, dar as vrea sa ma intorc din nou printre voi.
Marti a fost o zi tare stressanta cu ecografia morfologica, am avut mari emotii, dar a iesit totul bine si suntem fericiti pentru ca am aflat ca e fetitza .

Daca se poate, treceti-ma si pe mine pe prima pagina, cu DPN 14.06.2010.
dulce toate burticile si ma duc repede sa citesc din urma.

Ana

22+ cu

Mergi la inceput

Nati- o morfo e intre 100-120 euro, ar fi bine sa fie dolari, dar la noi nu se mai poarta dolarul!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

doalrul a iesit din moda... si aici este 100 de euro

20+

Mergi la inceput

pis-pis- am ras cu lacrimi cand am vazut postarea! Ce fel de mamifere sunteti voi de dureaza gestatia 10 ani?

Ai postat ca nasti in 2020!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

hola chikas....
vreau sa va spun ca sunt happy...happy....( chiar daca sunt super racita )am facut o eco morfo si bebela este bine, are 630g(cred ca la 24 sapt. e bine...nu stiu...voi ce stiti?)am colul inchis de 33mm....sper sa fie ok.
asa ca m-am mai linistitacum nu mai trebuie decat sa am grija de mine in continuare....ufff ce usurare.
acum ma lupt cu raceala(asta pt ca mi-a fost pofta de inghetata si am papato in frig)cu oscilococinum, paracetamol,lamaie cu zahar, ceaiuri, lapte cu miere si vit c....sper sa scap, pt ca nu mai pot cu mucii astia interminabili.
va dulce si-mi reiau cititul pt ca iar am de recuperat.

24 cu[red]antonia....

Mergi la inceput